0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Potřetí už to Rovni nevyšlo, proti byla Dříteč


Branky


11

Třetí utkání v řadě sehrál TJ Sokol Roveň na domácím stadionu s přímým protivníkem ze sestupových vod, tentokrát přijela Dříteč. A zatímco s Mateřovem a Ostřešany si domácí připsali plný počet bodů, do třetice se jim uspět již nepodařilo. Jediným úspěšným střelcem utkání se stal Michal Bednář.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance by byly, s góly to bylo horší

V krátkém sledu přijel do Rovně další přímý konkurent v boji o záchranu - Sokol Dříteč. Ten v posledních zápasech co se týče kvality výkonu zaznamenal rostoucí tendenci, kdy zejména na hřištích soupeřů jsou jeho slušné výkony odměněny bodovými zisky. Dříteč neprohrála tři zápasy venku za sebou a jela tak do Rovně optimisticky naladěna.

Roveň je zejména doma nepříjemným soupeřem pro každého, společným atributem zápasů pak bývá bojovnost, nasazení, soubojový fotbal a? Bohužel i žalostná koncovka. V tomto směru se jí hosté přizpůsobili, a tak šest desítek diváků čekalo v prvním poločase na úvodní branku marně.

Dříteč byla blízko zejména ve 30.minutě, kdy si v sekvenci jedné minuty vypracovala hned tři jasné šance, ve všech případech ale vyšel vítězně gólman Baláš.

Na druhé straně nedokázal zúročit v úspěch svůj samostatný únik Hofman.

Bednář dotlačil míč až do brány

Ve druhém poločase pokračovala hra od vápna k vápnu, s přibývajícími minutami pak bylo čím dál jasnější, že úvodní branka padne buď po chybě, nebo po standardce. Nahrával tomu i těžký terén, na kterém se hrálo a který hatil jakékoli snahy po kombinační hře.

K rozhodujícímu okamžiku, který dělil body, došlo v 55.minutě. Centr z volného kopu našel na přední tyči Vrážela, jeho hlavičku vyrazil Baláš nešťastně pouze na Bednáře a ten dotlačil kolenem balón za brankovou čáru - 0:1.

Michal Bednář v podzimní části několikrát prokázal, jak nebezpečným hráčem při standardních situacích dokáže být, a v Rovni to klaplo znovu!

Roveň se snažila mermomocí srovnat skóre a urvat alespoň bod, šance na to měla, ovšem ani Machatý, ani Novák neuspěli. V nastaveném čase opustil svou pozici i Baláš a vysunul se na zteč, ani to však kýžené vyrovnání nepřineslo. 

Dříteč si odvezla z Rovně obrovsky cenné tři body a v tabulce před zimní pauzou svého soka o bodík přeskočila.

Trenér domácích Ladislav Skalický zhodnotil zápas takto:

"Oproti minulému týdnu jsme se zlepšili, ale body nám to nepřineslo, protože nás opět zradila naše největší podzimní bolest a to je neproměňování šancí. Na těžkém terénu jsme spíše než fotbal očekávali boj a prakticky to tak bylo celý zápas. Kolem 30. minuty nás podržel Honza Baláš, kdy si naše obrana vybrala slabší chvilku a asi během minuty chytil 3 gólovky. Šance jsme přečkali a mohli jsme to být my, kdo by šel do kabin s mírným náskokem, ale chybu soupeře nepotrestal v samotném úniku Tomáš Hofman. Bylo jasné, že rozhodne jeden gól. Standartka, kterou Baláš vyrazil smolně jen k hráči soupeře a ten doteď neví jak balón dostal za brankovou čáru. Vyrovnání viselo ve vzduchu, ale Machatý a ani Novák své šance nedali. Posledních 10 minut jsme vše vrhli do útoku a kdyby nám přálo štěstí tak jsme i vyrovnali. V nastaveném čase Tomáš Krpata z malého vápna netrefil branku. Zápasu by více slušela remíza. Dříteč též neproměnila své šance, ale na rozdíl od nás tu jednu ano... Přes zimu potrénujeme a věřím, že záchranu zvládneme."



Ohlasy k zápasu



Sokol Dříteč
Michal Bednář, autor jediného gólu hostů: "Vyrovnaný duel se spoustou šancí na obou stranách s mírnou herní převahou na naší straně. Hrálo se na hřišti na hraně regulérnosti a v určitých momentech to bylo znát v nepřesnostech a možnostech zakončení."



Sestavy


TJ Sokol Roveň
J. Baláš [-] - . Novák [-] (81. M. Pekárek [-] ) , M. Machatý [-] (84. L. Skalický [-] ) , L. Mile [-] (84. J. Roček [-] ) , V. Melc [-] , T. Hofman [-] , J. Vrzal [-] , L. Petružálek [-] , V. Valenta [-] , L. Johanides [-] , T. Krpata [-]

Sokol Dříteč
J. Mrázek [-] - D. Horáček [-] , M. Bednář [-] , P. Skřivánek [-] , R. Vrážel [-] - J. Pejcha [-] , L. Daněk [-] , F. Polzer [-] (59. P. Klamta [-] ) , M. Štěrba [-] - Š. Kušnír [-] , D. Bureš [-] (76. T. Vondrouš [-] )

ŽK: 20. M. Bednář , 70. D. Bureš , 73. Š. Kušnír .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Rambousek Josef - STOČEK Martin, OREM David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Ondřej Kroutil
Tip experta: výhra hostů

Roveň sice hraje v posledních zápasech dobře, i tak ale tipuji výhru Dříteče. Jinak zajímavostí je, že když hraje Roveň s Holicemi, hraje o dost lépe než ve všech ostatních zápasech. Proti nám jsou vždy přemotivovaní.