Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 16:00

10.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Buky umí i z dálky


Branky


15

Spartak Sezemice zvítězil v domácím zápase s SK Křičeň 4:2 a stále dýchá na záda vedoucím Pardubičkám. Kanonýr Spartaku Radek Bukač na konci první půle ukázal, že umí v pravý čas vypustit gólovou střelu klidně z půlky hřiště. Jeho dva góly byly velmi důležité, neboť překlopily vývoj utkání na stranu domácích, kteří si po přestávce již tři body pohlídali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bukačův gól s visačkou 50

Několikrát se již stalo, že byl favorit zápasu sezemický Spartak zaskočen soupeřovým gólem hned z úvodu, namátkou například s Mikulovicemi nebo Holicemi. Dalším týmem, kterému se tento kousek povedl, je Křičeň. Ta šla do vedení hned ve 3.minutě, kdy se přesně trefil Vanžura - 0:1.

Naní to nic snadného dohánět hned od prvních minut manko a žádná procházka růžovým sadem to pro domácí nebyla. Obrana Křičeně fungovala bezchybně a jistě a nakopávané míče na Kmetíka s Bukačem neměly pražádný efekt.

Když to nešlo kombinačně, šlo to z dálky. Petr Štěpánek v hostující brance je solidním gólmanem, nicméně určitý handicap v podobě menšího vzrůstu má. Možná i na to myslel kanonýr Bukač, když se ve 40.minutě opřel do balónu. Střela dostala podivuhodnou trajektorii a zapadla přesně do šibenice - 1:1.

Buky to pak zkusil ještě jednou v 45.minutě a ještě z větší dálky. Po přihrávce od Kmetíka skoro od půlicího kruhu překvapil Štěpánka dalekonosnou střelou - 2:1.

Tento gól byl navíc jubilejní Radkův 50. po návratu do Sezemic.

Další příspěvky Jirouška a Kmetíka

Po přestávce si už domácí Spartak k radosti opět početné návštěvy stovky fanoušků vítězství pohlídal. Klid na jeho kopačky totiž přinesl třetí úspěch v síti hostů, když ve 49.minutě po prodlouženém rohu lehce doklepl míč do sítě Jiroušek.

Další pojistku pak přidal Kmetík v 58.minutě, který krásnou hlavičkou po centru Petra Sušila vymetl pavučiny v bráně Křičeně - 4:1.

Konečnou podobu dali výsledku bojovní hosté, když se po standardní situaci v 87.minutě trefil Biath - 4:2.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Sezemice
Radek Bukač, útočník: "Můj 50.gól po návratu do Sezemic? Kmetík vyhrál hlavičku na půlce, já si míč na kruhu zpracoval a zahlédl jsem, že je brankář venku z branky. Tak jsem to ze 40 metrů zkusil."




Sestavy


TJ Spartak Sezemice
L. Báča [-] - R. Bukač [-] , P. Kmetík [-] (89. V. Čeloud [-] ) , M. Jiroušek [-] , V. Karel [-] , L. Vach [-] , D. Sušil [-] (67. D. Mareš [-] ) , D. Markl [-] , P. Reinberg [-] , A. Blažek [-] , P. Sušil [-]

SK Křičeň
P. Štěpánek [-] - D. Biath [-] , F. Abbrent [-] , T. Ryšavý [-] (65. A. Branský [-] ) , V. Branský [-] , J. Vanžura [-] , T. Havlíček [-] , M. Rež [-] , V. Beneš [-] , D. Jánský [-] , L. Hanzl [-]

ŽK: 44. M. Jiroušek , 82. A. Blažek , 88. D. Mareš - 44. T. Ryšavý , 77. V. Beneš , 80. T. Havlíček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Rambousek Josef - MÁLEK Patrik, ŠAFRANKO David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Agáta Urbancová
Tip experta: výhra domácích

Sezemice hrají výborně a to také potvrdí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích