2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 17:00

6.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Újezd se pyšní nejlepší obranou


Branky


13

Doménou Újezdu v dosavadních odehraných pěti kolech okresního přeboru je pevná obrana, která je nejlepší ze všech týmů. Pouhé tři inkasované branky nerozmnožila Křičeň, když podlehla na hřišti Sokola 2:0. Po hattricku v dohrávce s Dražkovicemi se opět prosadil úvodním uklidňujícím gólem Martin Vohralík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zlé sny zaplašil Vohralík

Fanoušci Újezdu si na začátku sobotního duelu jistě vybavili ve své paměti, že to byla loni právě Křičeň, která výhrou 1:2 zhatila postupové naděje jejich miláčků. Nedopustit opakující se scénář byl tedy hlavním úkolem domácích fotbalistů. 

Ti se prozatím pyšní po pěti odehraných kolech nejlepší obranou v celém Okresním přeboru Pardubice, když se jim podařilo již ve třech utkáních uhájit vzadu nulu.

Směrem dopředu to ale proti bojovným Křičeňským moc plynule nešlo, a tak uklidnění přinesla až 22.minuta. To navázal na svůj středeční hattrick proti Dražkovicím Vohralík - 1:0.

Do odchodu do kabin měli domácí ještě další šance, nepřálo jim ale příliš štěstí, když jejich šance skončily několikrát na brankové konstrukci Štěpánkovy brány.

Homba letos pošesté

Na hře i ve druhém poločase bylo zřejmé, jak chybí ofenzivně kreativní Doseděl s Gočaltovským. Je pravda, že ale hosté svou hru příliš neodkrývali a při jednogólovém manku věřili, že by se mohla ujmout třeba nějaká standardní situace.

Klid na kopačky Újezdu tak přinesl až Hombův letošní již šestý zářez na pažbě ve 52.minutě - 2:0.

Velmi disciplinovanou, týmovou hrou si domácí již tři body zkušeně pohlídali.



Ohlasy k zápasu


Sokol Újezd
Martin Vohralík, autor úvodního gólu: "Od začátku letošní sezóny jsme v novém složení a postupně se sehráváme. Je vidět, že s přibývajícími zápasy už víme, kde se v ofenzivě najít a přechody do útoku jsou pro nás zápas od zápasu kvalitnější."




Sestavy


Sokol Újezd
M. Jandák [-] - V. Chlumecký [-] , J. Homba [-] (85. M. Zahradník [-] ) , G. Bendig [-] (76. J. Rosůlek [-] ) , J. Bendig [-] (60. M. Norek [-] ) , M. Urbanec [-] (51. J. Petříček [-] ) , T. Linha [-] , M. Vohralík [-] , M. Molnár [-] , M. Zounar [-] , Š. Mindek [-]

SK Křičeň
P. Štěpánek [-] - F. Abbrent [-] , F. Gloza [-] , V. Branský [-] , D. Biath [-] , V. Beneš [-] (75. J. Novotný [-] ) , T. Havlíček [-] , P. Malý [-] , A. Branský [-] , D. Jánský [-] , L. Hanzl [-]

ŽK: 58. J. Homba - 47. V. Beneš , 55. V. Branský , 78. A. Branský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Čermák Jiří - BALOG Josef, SCHMEISER Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Radek Vrážel
Tip experta: výhra domácích

Domácí potvrdí své vysoké ambice v letošním ročníku. Podruhé se už žádné překvapení na jejich úkor jako v duelu s Rovní konat nebude. Újezd to nemá lehké, protože se na něj chce každý tým vytáhnout.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích