Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 17:00

3.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Homolka zachránil alespoň bod v 90.minutě


Branky


9

Šokujících úvodních 22 minut přichystala Dříteč domácímu SK Křičeň! Hosté si vypracovali tříbrankový náskok, o který nakonec přišli až v nastaveném čase. Zachráncem bodu se stal střídající Marcel Homolka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šokující úvodní koktejl

Po překvapivém vítězství v Ostřešanech 3:1 vyhlíželi fandové Křičně další duel Okresního přeboru Pardubice s optimismem a vírou v dosažení dalších třech bodů do tabulky. Soupeřem byl navíc nováček Sokol Dříteč, povinnost tedy domácím zavelela celkem jasně.

Určitým varováním ovšem bylo již úvodní kolo, ve kterém Dřiteč skolila 5:1 Starý Mateřov, čímž nováček naznačil, že pro nikoho nebude snadným soustem.

A to se také v Křični bezezbytku povrdilo. Na světelné tabuli svítila 22.minuta a hosté v tu chvíli zvyšovali na šokujících 0:3!

Řádil zejména kanonýr hostů Štefan Kušnír, který se trefil hned dvakrát, třetí branku přidal Pejcha.

Hra byla sice vyrovnaná, ale hosté byli brutálně produktivní.

Malinkatý úsměv na tváři domácích hráčů přivodil pouze Abbrent, který snížil ve 30.minutě na 1:3.

Dlouho nic, v závěru domácí alespoň vyrovnali

Jak bude vypadat druhý poločas, to bylo z průběžného stavu celkem jasné. Hosté vedli o dva góly, a tak se soustředili na pevnou obranu s případnými rychlými brejky. Zato domácí potřebovali být aktivní a tlačit se za změnou nepříznivého skóre.

V parném nedělním odpoledni síly samozřejmě postupně docházely, pro obě strany to však bylo stejné. Na druhou stranu vždy platí, že energie dochází rychleji týmu, který se brání.

S přibývajícími minutami, kdy se domácí marně pokoušeli vstřelit kontaktní gól, se přibližovali hosté k nečekanému úspěchu. 

V 83.minutě nakonec Křičeň kýžený gól vstřelila a byl to opět v neděli výborný Abbrent - 2:3.

Vzápětí mohl ze samostatného nájezdu vrátit hostům dvoubrankový náskok Kušnír, jeho hattricku ale skvěle zabránil gólman domácích Štěpánek. 

Závěrečný tlak už byl v podání Křičeně vabank a štěstí se nakonec na ni usmálo. Již v nastavení po rohovém kopu doklepl míč do sítě Homolka. Možná i díky tomu, že byl čerstvý, na hřiště přišel až v 79.minutě.

Utkání tak nakonec skončilo zaslouženou remízou 3:3.



Ohlasy k zápasu



Sokol Dříteč
Radek Vrážel, kapitán: "V závěru se od nás odvrátilo štěstí. Kušnír běžel dvakrát sám na bránu a na 2:4 nedal. A pak 90.minuta a pravidlo "nedáš, dostaneš" bohužel zafungovalo. Bod z venku je pěkný, ale jsme zklamaní, že jsme o dva přišli."



Sestavy


SK Křičeň
P. Štěpánek [-] - D. Biath [-] (29. F. Gloza [-] ) , T. Havlíček [-] , V. Branský [-] , F. Abbrent [-] , B. Koki [-] , T. Ryšavý [-] (79. M. Homolka [-] ) , P. Malý [-] , A. Branský [-] , L. Hanzl [-] , V. Beneš [-]

Sokol Dříteč
J. Frinta [-] - D. Horáček [-] , M. Bednář [-] , R. Vrážel [-] , P. Skřivánek [-] - M. Štěrba [-] , J. Pejcha [-] , L. Daněk [-] , F. Polzer [-] (54. P. Klamta [-] ) - Š. Kušnír [-] , D. Bureš [-]

ŽK: 21. T. Ryšavý , 79. L. Hanzl - 90. J. Frinta .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ROUSEK Lukáš - SCHMEISER Kamil, URBANCOVÁ Agáta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Tomáš Fenyk
Tip experta: výhra domácích

Křičeň potvrdí doma výhru v Ostřešanech. Dříteč bude mít podle mě starosti se záchranou soutěže. Je tam hodně nezkušených hráčů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích