Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 15:00

7.kolo, Ústecký | Teplice | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suché vyloupily Hrobčice, rozhodovalo se ve druhé půli


Branky


6

TJ Sokol Suché Sobotní utkání na hřišti Hrobčič započalo gratulací k dosaženému jubileu šedesáti let domácího Václava Kalouse.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání byl z obou stran velmi aktivní a bylo vidět, že nikdo nenechá nikomu nic zadarmo. Úvodní branku hostí vsítil Josef Stejskal, který již tradičně otevírá skóre zápasu jako první. Počátek akce však začal u Jana Kudráče, který si na lajně pohrál s domácím bekem a pak následnou přihrávkou našel právě nabíhajícího Stejskala, který propálil gólmana. Ačkoliv Vlček ze Suché krásnou střelou zvýšil na 0:2, postranní rozhodčí asi jako jediný míč za lajnou neviděl a branka tak nebyla uznána. To pomohlo nakopnout domácí, kteří před koncem první půle dokázali srovnat na 1:1.

Do druhé půle vstoupili lépe hráči Suché. Nejprve Zdeněk Klaus zpracoval dlouhý nákop svého brankáře Romana Homolky a následnou střelou propasoval míč mezi nohy domácího brankáře. Ten samý střelec byl i u gólu o 5 minut později, když přihrával na gól Kudráčovi, který se tvrdou a přesnou ranou nemýlil. Domácí však boj o body nevzdali a v 65. minutě snížili na 2:3. O pár minut později opět rozvlnil síť domácího brankáře, Jan Kudráč, a to po přihrávce nové posily týmu, Petra Blažka, který byl i u posledního gólů týmu Suché, a to když poslal Martina Malého do únikové akce, poté co Dufek v souboji míč vybojoval na půlce. Malý poté s chladnou hlavou míč umístil za záda brankáře a napravil tak neproměněný pokutový kop. Těžký zápas na těžkém terénu dopadl lépe pro hostující hráče ze Suché, kteří se tak můžou radovat z dalších třech bodů. 

 

 

Zdroj: Facebook TJ Sokol Suché, zaslal Tomáš Bachtin, děkujeme!



Sestavy


FK Hrobčice
Z. Šajner [-] - V. Kalous [-] (35. J. Vytejček [-] ) , T. Hlavnička [-] , M. Hammer [-] , L. Přibil [-] (69. Š. Kalous [-] ) , J. Lehký [-] , A. Paulus [-] , R. Bučina [-] , K. Lehký [-] , J. Bečvář [-] , M. Dragoun [-]

Suché
R. Homolka [-] - J. Vacek [-] (62. M. Čvančara [-] ) , T. Bachtin [-] , S. Barák [-] , Z. Čutík [-] - T. Dufek [-] , E. Holub [-] (56. M. Malý [-] ) , J. Stejskal [-] (56. R. Lugár [-] ) , J. Kudráč [-] , Z. Klaus [-] - T. Vlček [-] (56. P. Blažek [-] )

ŽK: 28. M. Hammer , 80. J. Lehký , 89. A. Paulus - 31. S. Barák .
Hráči zápasu: J. Kudráč .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PÁCL Karel - HANZLÍK Michal, KLOBÁSA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů