Suchá opět naplno bodovala. Tentokrát ve vypjatém utkání se Sobědruhy


Branky


7

Třetí domácí utkání a třetí výhra. Takovou statistikou se může pyšnit tým Sokola Suché, který s Bečovem prozatím vládne tabulce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v úvodu utkání šli domácí do vedení, a to díky perfektní akci na jeden dotek. Holub - Kudráč - Klaus. Zakončení posledního zmíněného nemohlo dopadnout lépe. Hostující tým však uvedená branka nepoložila. Ve 32. minutě si hostující Mišák postavil míč u přímého kopu a srovnal na 1:1. Zbytek 1. poločasu byl převážně na kopačkách hráčů Sobědruh. 

 

Nicméně vstup do druhého poločasu vyšel lépe domácím. Vytvořili si několik pěkných šancí, ale zakončení nebylo nejlepší. To se změnilo až v 57. minutě, když Standa Barák našel Tomáše Dufka a ten krásnou hlavou z dálky nedal hostujícímu brankáři šanci. Zápas byl až do poslední minuty vyhrocený a napětí se dalo krájet. Jenže žádný další gól nepřišel a tým Suché si připsal další tři body. 

 

Zdroj: Facebook Sokol Suché



Počet diváků: 71. Rozhodčí: HEJL Pavel - HEJL Pavel, KLOBÁSA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích