Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2023 14:00

1.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Machač opět pálí ostrými, proti Slavonínu se dvakrát prosadil


Branky


4

Do Beňova zavítali hráči Slavonínu. Domácí šli rychle do vedení, které už si v zápase vzít nenechali. První poločas zvítezili 3:0. V druhém poločase se povedlo hostům snížit, ale domácí si vedení pohlídali a slaví další výhru. Machač se trefil dvakrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly za poločas

Domácím vstup do utkání vyšel výborně. Ve 2. minutě se po rohovém kopu dostal k míči Hrabal, který poslal Beňov do vedení 1:0. Vedení o jednu branku netrvalo příliš dlouho. Za deset minut ve 12. minutě se k míči dostal Ján Gréč, který zvýšil na 2:0. Domácí si vytvářeli více příležitostí než hosté ze Slavonína. Domácí dokázali přidat ještě jednu branku v prvním poločase. Ve 26. minutě se prosadil nejlepší střelec domácích Machač a zvýšil na 3:0. V dalších dvaceti minutách ke změně skóre nedošlo. Rozhodčí poslal obě mužstva do kabiny za tříbrankového vedení domácího Beňova.

Pohlídaný poločas od domácích

V druhém poločase pokračovali domácí v dobrém tempu. Po deseti minutách hry se opět přihlásil o slovo Machač. V 55. minutě zvýšil na 4:0. Přece jen se povedlo hostům snížit. V 72. minutě se dostal k míči Bolshakov, který poslal míč do sítě – 4:1. Rozdíl tří branek netrval příliš dlouho. Po čtyřech minutách se v 76. minutě prosadil domácí Matyáš Gréč, který tak vrátil domácím vedení o čtyři branky a zvýšil na 5:1. Těsně před koncem si vzali poslední slovo hosté. V 89. minutě se prosadil hostující Pošusta, který snížil na konečných 5:2. V poslední minutě už k ničemu nedošlo a rozhodčí ukončil utkání za tohohle stavu.



Ohlasy k zápasu


FC Beňov
Vladimír Nesňal: Na těžkém terénu jsme utkání zvládli výborně, dostávali jsme se do šancí a dokázali je proměňovat. Šlo poznat ,že se nám do sestavy vrátili ofenzivní hráči. Obrana taky celkem fungovala a často jsme dobrým vystupováním nechávali útočící hráče v ofsajdovém postavení.

TJ Sokol Slavonín
Petr Lojka: Bude doplněno.



Sestavy


FC Beňov
M. Judas [-] - J. Zbořilák [-] (7. M. Gréč [-] ) , A. Caletka [-] , M. Janský [-] , L. Zaoral [-] (78. J. Botor [-] ) , M. Gregovský [-] , F. Machač [-] , J. Vávra [-] , J. Gréč [-] , J. Hrabal [-] , D. Navrátil [-] (81. J. Miklasiński [-] )

TJ Sokol Slavonín
A. Urbančík [-] - P. Pošusta [-] , D. Bolshakov [-] , A. Kenša [-] , L. Janoušek [-] , O. Zelený [-] (78. M. Zabák [-] ) , M. Psotka [-] , M. Petula [-] (60. T. Lojka [-] ) , J. Kraus [-] , L. Skřivánek [-] , R. Ortega [-]

ŽK: 73. D. Navrátil , 85. J. Gréč .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: PEKÁREK Roman - DOKOUPIL Petr, VLÁČIL Svatopluk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 14:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 13:17

Tip: výhra domácích