5:0
(5:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2023 10:00

1.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

One man show v podání Jakuba Veselky přinesla tři body Opatovicím


Branky


9. J. Veselka (p.) , 10. J. Veselka , 11. D. Sigmund , 27. J. Veselka , 32. J. Veselka
4

Opatovice v neděli hostily hosty z Bělkovic. Zápas se hrál na mokrém terénu, jako ve většině zápasech o víkendu. Domácí předvěli výbornou tříminutovou pasáž v prvním poločase, kdy dokázali vstřelit tři branky. Poté přidali další dvě a poločas skončil 5:0 pro domácí. Čtyřmi góly se blýskl Jakub Veselka. Hosté čekají na výhru už osm zápasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

One man show Jakuba Veselky

V zápase se do první šance dostali hosté, ale brankař domácích svůj tým podržel a míč do sítě nepustil. Poté už přišel výborný nástup domácích. V 9. minutě vystihli domácí rozehrávku soupeře a následně po faulu ve vápně nařídil rozhodčí pokutový kop. K tomu se postavil Veselka, který se nemýlil a poslal domácí do vedení 1:0. Hosté hned po rozehrávce ztratili balón čehož využili domácí. Střela z dálky od Šiguta skočila na mokrém terénu těsně před golmanem, který pouze vyrazil před sebe na Veselku, který zvýšil na 2:0. Za minutu nařídil rozhodčí standartní situaci, ke které se postavil Sigmund. Ten krásnou střelou poslal míč do pravého horního rohu – 3:0 v 11. minutě. Domácí si vytvořili další šance, které zatím v brance neskončily. Poté se ke slovu opět dostal Veselka. Ve 27. minutě dostal nákop za obranu, s kterým si dokázal poradit a dostat míč do sítě – 4:0. Veselka zkompletoval hattrick za 18 minut. Jenže to mu nestačilo. Ve 32. minutě se opět dostal k dorážce, kterou neměl problém poslat do brány – 5:0. V posledních patnácti minutách už ke změně skóre nedošlo. Do kabin se odcházelo za vysokého vedení domácích, a to především díky čtyřem brankám Veselky.

Vyrovnaný poločas

Druhý poločas už toho tolik nenabídl. Domácí prostřídali a hra se vyrovnala. Začalo se hrát nahoru a dolů. Jenže druhý poločas žádnou další branku nepřinesl. Domácí díky skvělé první půli berou všechny tři body. Hosté se nadále trápí a na výhru čekají již osmí zápas v řadě.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL OPATOVICE
Bělík Ladislav: Zápas rozhodlo prvních deset minut, když poločas vedete 5:0, tak už je po zápase. Jsem rád, že se nikdo nezranil dneska na těžkém terénu.

SK Bělkovice-Lašťany
Radovan Fencl: Bude doplněno.



Sestavy


TJ SOKOL OPATOVICE
D. Smutný [-] - M. Rolinc [-] , T. Klvaňa [-] (60. P. Vymětalík [-] ) , D. Sigmund [-] , D. Šigut [-] , J. Zela [-] , J. Veselka [-] , D. Novák [-] , D. Chrastina [-] , P. Strnadel [-] (36. P. Klvaňa [-] ) , J. Hostaša [-] (46. J. Pala [-] )

SK Bělkovice-Lašťany
F. Pospíšil [-] - P. Gaťařík [-] , V. Paták [-] (55. F. Vlček [-] ) , R. Vavřiník [-] , V. Onyshchenko [-] , D. Orlet [-] (28. J. Matoušek [-] ) , L. Fiferna [-] (28. M. Sklenář [-] ) , D. Hložánka [-] , M. Vinkler [-] (81. J. Huryta [-] ) , T. Sklenář [-] , I. Havlík [-]

ŽK: 82. D. Novák .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: VILÍMEK Šimon - ŠTĚTKA Zdeněk, BRÁZDIL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 14:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 13:17

Tip: výhra domácích