Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 14:30

13.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bystřice si připisuje další vysoké vítezství


5

Do Velké Bystřice zavítaly Hodolany. Hosté si dokázali jako první vytvořit nebezpečnou příležitost, která v brance neskončila. Poté domácí začali ukazovat svoji kvalitu a hosty už k ničemu nepustili. Velká Bystřice si připisuje další vítezství a vylepšuje si skóre na čele tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři góly za poločas.

Od začátku utkání byli více na míči domácí, ale první velkou příležitost si vypracovali hosté, ale zakončení z vápna cestu do branky nenašlo. Po dvaceti minutách hry začali domácí ukazovat svoji kvalitu. Ve 25. minutě se po sérií rohů dostal k hlavičce Kolečkář, který otevřel skóre zápasu – 1:0. Jednogólové vedení domácích netrvalo dlouho. Ve 27. minutě se po brejku prosadil Hornich na 2:0. Hned za minutu poslal Schulmeister balón za obranu, který si našel Schmidt a střelou k tyči zvýšil na 3:0. Poté se hra trochu uklidnila, ale domácí si pořád dokázali vytvářet šance, které v brance ovšem neskončily. V závěru prvního poločasu přišla ještě čtvrtá branka domácích. Ve 42. minutě zvýšil na 4:0 Kolečkář střelou k tyči. Poločas skončil tímhle výsledkem.

Pokračující kvalita domácích

Do druhého poločasu přišel za hosty na hřiště Heinz místo Čecha, ale byli to opět domácí, kteří měnili skóre. Ve 49. minutě se prosadil po individuální akci Sehnal – 5:0. Za dvě minuty přidal svojí druhou branku Hornich na 6:0. V 60. minutě přišel na hřiště Krumpolc, který už za pět minut v 65. minutě vstřelil krásnou branku na 7:0. Hosté si v druhém poločase dokázali vytvořit brejkové situace, ty ale v brance neskončily. Těsně před koncem zápasu v 86. minutě přidal další krásnou branku Krumpolec, který zvýšil na končených 8:0. Domácí si připisují další vysoké vítezství.  



Ohlasy k zápasu


FK Velká Bystřice
Pavel Kryl: Spokojenost s dnešním utkáním, na které jsme byli dobře připraveni.

FC Sigma Hodolany
Milan Kovařík: V zápase jsme měli šanci do dvacáté minuty a potom to bylo o rozdíl třídy.



Sestavy


FK Velká Bystřice
F. Vodák [-] - L. Onofrej [-] (53. J. Hrubý [-] ) , J. Schmidt [-] , F. Sehnal [-] (60. P. Krumpolc [-] ) , V. Schulmeister [-] (53. T. Mazouch [-] ) , M. Zapletal [-] , D. Hornich [-] (60. R. Andrýsek [-] ) , F. Kolečkář [-] , M. Zifčák [-] , T. Spurný [-] , L. Machýnek [-]

FC Sigma Hodolany
J. Zbořil [-] - T. Alka [-] (80. M. Škrabal [-] ) , P. Mráček [-] , Z. Krajc [-] , P. Sládek [-] , A. Čech [-] (46. M. Heinz [-] ) , M. Fiala [-] (66. L. Onofrej [-] ) , J. Wenzel [-] , M. Salajka [-] , M. Strnad [-] (66. M. Konvička [-] ) , D. Švancara [-]

ŽK: 22. J. Wenzel .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: DOKOUPIL Petr - VLÁČIL Svatopluk, MACHALA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 20:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 10:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 08:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 22:08

Tip: výhra domácích