4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2023 14:30

12.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodolany vítězí v derby proti Novým Sadům B


Branky


4

Do Hodolan přijely Nové Sady B. V prvním poločase šli do vedení domácí, ale hosté mohli skóre otočit. Toho využili domácí, kteří v druhém poločase dokázali proměnit své šance a díky tomu si připusjí vítezství 4:0 v derby. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích, šance na otočení hostů

Derby začalo lépe pro domácí Hodolany. V 16. minutě přišel trestný kop, ke kterému se postavil Heinz s Čechem. Heinz rozehrál na Čecha, který propálil mí až do sítě hostů – 1:0. Hosté z Nových Sadů mohly pár minut po inkasované brance vyrovnat, ale dostat míč do prázdné branky nedokázaly. Následně Pírek chtěl přehodit Zbořila, ale toho trefil pouze do hlavy. Žádná další šance ani na jedné straně v síti neskončila, proto se odcházelo do kabin za těsného vedení domácích Hodolan.  

Produktivita domácích

Do druhého poločasu nastoupily oba týmy ve stejném složení. Domácí se dostali do dvoubrankového vedení, když se v 63. minutě dostal k míči Onofrej, který přišel na hřiště v 57. minutě a zvýšil na 2:0. Za deset minut se opět mohli radovat domácí příznivci. V 73. minutě doklepl do sítě míč Mráček a domácí vedli 3:0. Na posledních pár minut přišel v 76. minutě na hřiště Konvička, který za tři minuty v 79. minutě utekl obráncům hostí a zvýšil na 4:0. Hosté si ve druhém poločase nedokázali vytvořit stejně nebezpečné příležitosti, jako v prvním poločase. V posledních deseti minutách se už skóre neměnilo a Hodolany si připisují výhru v derby proti Novým Sadům. Domácí Hodolany se díky výhře dostávají na osmé místo o skóre před Nové Sady.



Ohlasy k zápasu


FC Sigma Hodolany
Milan Kovařík: Po prvním vyrovnaném poločase jsme šli se štěstím do vedení. Ve druhé půlce jsme to naší produktivitou dotáhli do vítězného konce.

FK Nové Sady B
Miroslav Lojka: Kdyby jsme hráli dalších devadesát minut, tak by jsme branku nevstřelili, protože jsme měli v prvním poločase měli smůlu v zakončení. První poločas asi rozhodl o utkání, kdy jsme prohrávali 1:0, ale mohli jsme zápas otočit, což se nepovedlo. Myslím, že kdyby jsme dokázali srovnat, tak by zápas vypadal jinak.



Sestavy


FC Sigma Hodolany
J. Zbořil [-] - A. Čech [-] (57. L. Onofrej [-] ) , P. Mráček [-] , Z. Krajc [-] , T. Blažkovský [-] , M. Heinz [-] (76. P. Sládek [-] ) , M. Fiala [-] (76. M. Konvička [-] ) , J. Wenzel [-] , M. Salajka [-] , M. Strnad [-] (83. M. Škrabal [-] ) , D. Švancara [-]

FK Nové Sady B
R. Holý [-] - J. Raška [-] , J. Šuba [-] , M. Smrček [-] , S. Kubiš [-] (61. T. Pytlíček [-] ) , J. Smrček [-] , D. Richter [-] (83. L. Fojtík [-] ) , M. Špička [-] (75. M. Zdeněk [-] ) , D. Kubušek [-] (75. T. Bittner [-] ) , M. Novotný [-] , T. Pírek [-]

ŽK: 32. M. Strnad , 44. D. Švancara , 66. P. Mráček - 26. D. Kubušek , 62. M. Špička , 89. M. Novotný .
Počet diváků: 310. Rozhodčí: Šebesta Vratislav - BOROVIČKA Jaroslav, KAŠPAR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 12:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 18:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 09:16

Tip: výhra hostů