M. Novotný 25.
T. Pírek 38.
P. Kubeša 42. (vl.)
3:2
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 10:00

11.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Sady berou tři body díky třem gólům během patnácti minut


Branky


25. M. Novotný , 38. T. Pírek , 42. P. Kubeša (vl.) - 51. D. Štěpánek , 63. F. Filipec
5

Do Nových Sadů přijel předposlední Lipník nad Bečvou. Domácí šli v prvním poločase do vedení 3:0. V druhém poločase vypadli domácí z tempa čehož využili hosté, kteří snížili na 3:2, ale k vyrovnání už se nedostali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky za patnáct minut

První poločas začal lépe pro domácí. Po faulu ve 25. minutě nařídil rozhodčí přímý kop z 18 metrů. K němu se postavil Novotný, který poslal míč k tyči – 1:0. Za deset minut se dostal k míči na levé straně Pírek, který si dal míč na pravou nohu a poslal míč do branky na 2:0. Těsně před koncem prvního poločasu ve 42. minutě viděli diváci ještě jednu branku. Z přímého kopu v rohu hřiště poslal Novotný centr do vápna hostů, kde se míč odrazil od hráče hostí do vlastní branky a domácí díky tomu šli do vedení 3:0. Do konce poločasu se už nic nezměnilo a rozhodčí poslal oba týmy do kabin za tohohle stavu.

Snížení od hostů

Druhý poločas začal lépe pro hosty z Lipníku. V 51. minutě přišel centr do vápna domácích, kde golman netrefil ideálně balón a na zadní tyči doklepl míč do brány Štěpánek – 3:1. Nové Sady v druhém poločase vypadly z tempa a do hry se dostal soupeř z Lipníku. V 63. minutě došlo k zdramatizování zápasu. Po soubojích ve vápně domácích se k míči dostal Filipec, který dostal míč do branky a snížil na 3:2. I přes zdramatizování zápasu a dalším šancím se hosté už k žádné změně skóre nedostali a zápas nevyrovnali. Ani na jedné straně už branka k vidění nebyla a rozhodčí ukončil zápas za těsného vítezství domácích Nových Sadů.



Ohlasy k zápasu


FK Nové Sady B
Miroslav Lojka: Zápas jsme dneska vyhráli díky patnácti minutám v prvním poločase, kdy jsme dokázali vstřelit tři branky. Poté jsme vypadli z tempa a nechali hrát soupeře.

FK Spartak Lipník nad Bečvou
Jan Bednář: Vyrovnaný zápas. Utkání by slušela remíza, ale domácí dali o branku víc.



Sestavy


FK Nové Sady B
R. Holý [-] - M. Novotný [-] , S. Kubiš [-] , J. Raška [-] , D. Kubušek [-] (46. T. Pytlíček [-] ) , T. Pírek [-] (91. T. Bittner [-] ) , J. Smrček [-] , A. Nguyen [-] , M. Špička [-] , A. Andreev [-] (25. O. Zlámal [-] ) , M. Smrček [-]

FK Spartak Lipník nad Bečvou
L. Marek [-] - D. Štěpánek [-] , R. Zavadil [-] (75. R. Proček [-] ) , P. Kubeša [-] , J. Lyko [-] , T. Mach [-] , J. Skřítecký [-] , D. Hurta [-] , O. Miko [-] (46. R. Machala [-] ) , O. Klevar [-] , F. Filipec [-]

ŽK: 79. T. Pírek - 42. D. Hurta , 49. R. Machala , 76. J. Skřítecký .
Hráči zápasu: M. Novotný , T. Pírek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: KUNDRÁT Ladislav - LÁTAL Jiří, PEKÁREK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 15:31
Jan Malysa

Expert:
Tip experta: výhra domácích

Nové Sady zvládnou doma bodovat.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 10:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 11:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 01:57

Tip: výhra domácích