1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 15:30

8.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralice si vezou první výhru v sezóně


Branky


5

Do Bělkovic přijely Kralice, které letos ještě nevyhrály. V prvním poločase šli do vedení domácí, ale po změně sran přišly dva góly od hostů, kteří otočili zápas. Kralice udržely těsné vedení a připisují si první výhru v téhle sezóně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích

První vážnou šanci měli hosté, ale proměnit nedokázali. Diváci na branku nemuseli čekat dlouho. První gól zápasu přišel ve 21. minutě. Domácí prošli po pravé straně a centrem dostali míč do vápna. K míči se na úrovní penalty dostal Onyshchenko, který otevřel skóre zápasu – 1:0. V dalších minutách prvního poločasu branku diváci neviděli, pouze tyčku po střele hostů. Rozhodčí poslal týmy do kabin za těsného vedení domácích Bělkovic.

Otočení zápasu pro hosty

Oba týmy udělali do druhého poločasu změny. Bělkovice poslaly na hřiště Horčičáka s Vlčkem místo Sklenáře a Vavřiníka. Hosté z Kralic udělali jednu změnu a na hřiště šel Mirga místo Svozila. Kralicím vyšel vstup do druhého poločasu a v prvních deseti minutách dokázaly srovnat. Po faulu na Cibulku nařídil rozhodčí trestný kop, ke kterému se postavil faulovaný Cibulka a dostal míč do sítě – 1:1. Hostů se podařilo otočit skóre zápasu za dalších deset minut. V 65. minutě se na levé straně uvolnil Cibulka, který našel před prázdnou brankou Dračku, který už neměl těžkou práci – 1:2. Domácí však nic nevzdali a šli za vyrovnáním. V posledních deseti minutách si dokázali vytvořit několik příležitostí, které ovšem nedokázali proměnit i kvůli dobře chytajícímu Répalovi. Diváci už žádný další gól neviděli a utkání skončilo vítězně pro hosty z Kralic pro které se to první letošní výhra. Díky výhře se Kralice dostávají minimálně do nedělního večera z posledního místa tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Bělkovice-Lašťany
Radovan Fencl: Bude doplněno.

FC Kralice na Hané
Petr Mrázek: Ještě v pátek na tréninku nás bylo tak akorát, takže jsme to museli nějakým způsobem poskládat. Klobouk dolů, že jsme to odehráli, tak jak jsme to odehráli. Kluci do toho dali všechno a bojovali toho si hodně cením.



Sestavy


SK Bělkovice-Lašťany
F. Pospíšil [-] - P. Gaťařík [-] (62. V. Paták [-] ) , M. Sklenář [-] (46. F. Vlček [-] ) , R. Vavřiník [-] (46. J. Horčičák [-] ) , V. Onyshchenko [-] , L. Fiferna [-] (62. D. Orlet [-] ) , M. Sklenář [-] , D. Hložánka [-] , M. Vinkler [-] , T. Sklenář [-] , I. Havlík [-] (83. . Torres [-] )

FC Kralice na Hané
J. Répal [-] - R. Lejsek [-] , A. Jurtík [-] , J. Hlačík [-] , D. Hoffman [-] , R. Schvarz [-] , J. Svozil [-] (86. S. Bross [-] ) , J. Dračka [-] (68. A. Lexa [-] ) , J. Cibulka [-] , J. Svozil [-] (46. T. Mirga [-] ) , J. Petrík [-]

ŽK: 50. P. Gaťařík , 69. J. Horčičák - 89. T. Mirga , 94. R. Schvarz .
Hráči zápasu: V. Onyshchenko - J. Cibulka , J. Répal .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: HORÁK Jiří - HORÁK Jiří, HORÁK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Malysa

Expert:
Tip experta: výhra domácích

Bělkovice se připraví a zvládnout domácí utkání.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích