T. Alka 41.
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:00

5.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Muž zápasu Pospíšil vychytal střelce Hodolan


Branky


41. T. Alka - 52. M. Vinkler , 69. M. Vinkler
6

Hodolany hostily doma Bělkovice. Domácí poprvní půlce vedli, ale hosté dokázali v druhém poločase otočit a i díky golmanovi udržet vedneí a připsat si tak druhou výhru v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oťukávací poločas

Začátek zápasu začal v pomalejším tempu a hra se odehrávala hlavně uprostřed hřiště. Akce hlavně přicházeli po ztrátách na obou stranách, z kterých přišly brejky, ale ani na jedné straně gól nepadl. Až do závěru poločasu. Ve 41. minutě přišel dlouhý balón na domácího Fialu, který skvěle zpracoval na vápně a po pár odrazech se balón dostal až na Alku, který na malém vápně propálil golmana mezi nohy – 1:0. Do konce poločasu se už nic nestalo a první poločas skončil těsnou výhrou pro domácí Hodolany.

Otočka skóre

Do druhé půle domácí prostřídali, ale byli to hosté, kteří vstoupili do poločasu lépe a dávali branky. V 52. minutě dostal Vinkler na levé straně balón za obranu a v souboji s golmanem udělal kličku a zakončil do prázdné branky – 1:1. Díky tomuhle gólu se hosté dostali do hry. Hosté začali být lehce lepší a v 69. minutě dokázali otočit skóre zápasu. Opět přišel dlouhý balón za obranu na Vinklera, který se srazil s domácím golmanem, ale v pádu dokázal vystřelit a dostat míč do sítě – 1:2. V posledních dvaceti minutách domácí prostřídali a zjednodušili hru a začali se dostávat do vyložených šancí. Jenže domácí nedokázali prostřelit skvěle chytajícího Pospíšila v bráně hostí. Díky skvělým zákrokům udržel vedení svého týmu a utkání skončilo těsnou výhrou hostí 1:2. Bělkovice si připisují druhou výhru v sezóně.



Ohlasy k zápasu


FC Sigma Hodolany
Milan Kovařík: První poločas byl oťukávající a se štěstím jsme dokázali vstřelit gól. V druhém poločase byli hosté produktivnější a my jsme neproměnili čtyři jasné šance, takže jsme si nezasloužili bodovat. Takže velké zklamání.

SK Bělkovice-Lašťany
Radovan Fencl: Před skvělou fotbalovou kulisou se od začátku hrál rychlý, útočný fotbal. Kluci velmi dobře plnili taktické úkoly, které jsem po nich vyžadoval. První poločas jsme byli určitě nebezpečnějším mužstvem, kdy jsme nedokázali dotáhnou do gólu několik slibně rozjetých akcí. Bohužel jsme naopak z ničeho dostali gól do šatny. Hráli jsme dobře, takže jsme do druhého poločasu vstoupili s cílem zápas co nejdříve otočit. Po brankách Marka Vinklera v 52. a 69. minutě se to povedlo. V závěru zápasu nás několikrát podržel svými zákroky náš gólman Filip Pospíšil a tak vezeme z Hodolan zaslouženě tři body. Děkuji všem hráčům.



Sestavy


FC Sigma Hodolany
J. Zbořil [-] - M. Fiala [-] , M. Salajka [-] , A. Čech [-] (46. M. Zemánek [-] ) , J. Wenzel [-] (71. J. Kaczmarczyk [-] ) , T. Alka [-] , P. Mráček [-] , T. Blažkovský [-] (85. M. Kovařík [-] ) , D. Švancara [-] , Z. Krajc [-] , R. Nestrojil [-] (46. J. Charamza [-] )

SK Bělkovice-Lašťany
F. Pospíšil [-] - J. Matoušek [-] , V. Onyshchenko [-] , R. Vavřiník [-] , T. Vinkler [-] , L. Fiferna [-] (77. T. Mašek [-] ) , M. Sklenář [-] , D. Hložánka [-] , M. Vinkler [-] (87. P. Gaťařík [-] ) , T. Sklenář [-] , I. Havlík [-]

ŽK: 47. M. Zemánek - 58. J. Matoušek .
Hráči zápasu: J. Charamza - M. Vinkler , F. Pospíšil .
Počet diváků: 430. Rozhodčí: Šebesta Vratislav - STRAKA Michal, ONDRÁČEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Malysa

Expert: Ondřej Fojtík
Tip experta: výhra domácích

Hodně lidí, Hodolany mají skvělou diváckou podporu.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza