Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 15:00

5.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otočka hostujících Opatovic z 2:0 na 2:4


Branky


6

Domácí vstoupili do utkání dobře a po půl hodině vedli 2:0. Jenže ještě do poločasu inkasovali a v první minutě druhého poločasu bylo srovnáno. Tím dostali soupeře do hry, který nakonec zvládl otočit utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích o dvě branky

V prvních třiceti minutách domácí přehrávali hosty z Opatovic důraznější hrou. Po půl hodině hry přišla dobrá pětiminutovka ze strany domácích. Ve 34. minutě přišel do vápna míč z pravé strany, který si našel Krčmář a na dvakrát dostal míč do sítě – 1:0. Za tři minuty v 37. minutě šli domácí do dvoubrankového vedení. Opět přišel balón z pravé strany Krčmář mezi nohama pustil na Ševečka a ten dorážel do prázdné branky – 2:0. Těsně před koncem poločasu dokázali hosté snížit. Ve 43. minutě získaly Opatovice míč, ke kterému se dostal Šigut a skóroval – 2:1. Do kabin se tedy odcházelo za těsného vedení domácích Kovalovic.

Tři góly hostů a otočka utkání

Ve druhém poločase nevydrželo vedení domácích ani minutu. Ve 46. minutě se po chybě domácích k míči dostal Klvaňa, který srovnal na 2:2. Po tomhle gólu začali hosté získávat herní jistotu a přehrávat domácí Kovalovice. V 58. minutě se nedomluvil domácí stoper a golman z čehož těžil Masur, který otočil svým gólem stav utkání - 2:3. Domácí se snažili s výsledkem něco udělat a prostřídali, ale ke gólu to nevedlo. Naopak hosté v závěru zápasu přidali další gól. V 85. minutě se dostal k míči Novák, který zajistil svému týmu dvoubrankové vedení – 2:4. V posledních pěti minutách se už nic nestalo a hosté z Opatovic si odváží tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kovalovice
Marek Ševeček: Po prvním poločase jsme věřili, že máme na to získat nějaké body, ale po dvou chybách, kdy jsme soupeři darovali gól jsme už neměli ani silu, ani kvalitu na zvrácení výsledku. Soupeř se poté dostal do herní pohody a už to zahrál velmi slušně.

TJ SOKOL OPATOVICE
Ladislav Bělík: V prvním poločase nás překvapil soupeř důrazem. Jsem rád, že kluci i za stavu 2:0 chtěli dál bojovat. V druhém poločase byla vidět chuť za vítězstvím. Za to kluky chválím.



Sestavy


TJ Sokol Kovalovice
V. Švec [-] - D. Židlík [-] (81. B. Nguyen [-] ) , F. Rybovič [-] (68. P. Otáhal [-] ) , M. Šafránek [-] (63. J. Palkovský [-] ) , M. Řezáč [-] , J. Krčmař [-] , T. Vojáček [-] (63. D. Zavadil [-] ) , T. Kantor [-] , J. Ševeček [-] , M. Ohlídal [-] , M. Růžička [-]

TJ SOKOL OPATOVICE
D. Smutný [-] - T. Klvaňa [-] (89. J. Hostaša [-] ) , O. Masur [-] , D. Chrastina [-] , D. Šigut [-] (78. P. Vymětalík [-] ) , J. Zela [-] , J. Veselka [-] , P. Strnadel [-] (71. P. Klvaňa [-] ) , D. Novák [-] , J. Pala [-] , M. Rolinc [-]

ŽK: 51. T. Kantor , 52. M. Šafránek - 66. J. Pala .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: ŠERÝ Patrik - JELÍNEK Michal, ŠTĚTKA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Malysa

Expert: Ondřej Fojtík
Tip experta: výhra hostů

Kovalovice budou chtít rychle zapomenout na vysokou porážku, ale Opatovice utkání zvládnou a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza