Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 10:00

4.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatovice doma hostily Beňov, diváci viděli šest gólů


5

Zápas Opatovic s Beňovem nabídl šest branek a krásné góly. Zápas měl výborné tempo a bylo co sledovat. Beňov si díky remíze připisuje první bod v sezóně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnání v závěru poločasu.

Hřiště v Opatovicích bylo poznamenané noční bouřkou, ale naštěstí ne tak moc, aby se utkání nemohlo odehrát. Začátek vyšel lépe hostům, když v 7. minutě po pěkné kolmé přihrávce sólový únik suverénně zakončil Macháček a poslal tak hosty do vedení – 0:1. Ve 20. minutě krásně srovnal stav utkání domácí Hostaša z přímého kopu – 1:1. Za šest minut, ve 26. minutě domácí otočili stav utkání po nenápadné akci z levé strany zakončoval Klvaňa – 2:1. V dalších minutách utkání se začali šance střídat na obou stranách a hrálo se nahoru-dolů. Hostům se podařilo srovnat utkání těsně před odchodem do kabin ve 45+2. minutě. Centr ze strany si našel Macháček a ten zvládl zakončit – 2:2. Do kabin se tedy odcházelo za vyrovnaného stavu.

Zahozené šance hostů.

Druhý poločas začali aktivněji hosté, ale do vedení šli po deseti minutách domácí. V 58. minutě se k centru dostal Šigut a na dvakrát balón dostal do sítě – 3:2. Jenže vedení domácích netrvalo příliš dlouho. Za dvě minuty v 60. minutě se tentokrát hostující Machač krásně trefil z přímého kopu a vyrovnal stav utkání na 3:3. V dalších třiceti minutách už gól nepadl. Velkou šanci spálil hostující Hrabal a Machač trefil břevno. Utkání tak skončilo remízou. Beňov získává první bod do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL OPATOVICE
Bělík Ladislav: Jsem rád za bod, protože závěr byl pak už pod tlakem. Kdybychom dostali 3-4 branky z jejich nákopů, tak bych se nedivil tam jsme hořeli. My jsme mohli dát tři branky na začátku a byl by klid. Zápas dvou rozdílných poločasu.

FC Beňov
Nesňal Vladimír: Zápas nabídl divákům atraktivní podívanou měl nasazení, emoce, padaly krásné góly. Za výkon dnes velká pochvala.



Sestavy


TJ SOKOL OPATOVICE
D. Smutný [-] - J. Zela [-] , J. Veselka [-] , P. Strnadel [-] , D. Novák [-] , J. Pala [-] , P. Klvaňa [-] , J. Hostaša [-] (76. P. Vymětalík [-] ) , O. Masur [-] (61. M. Rolinc [-] ) , T. Klvaňa [-] (65. D. Král [-] ) , D. Šigut [-]

FC Beňov
J. Dytrych [-] - A. Caletka [-] , M. Janský [-] , M. Gréč [-] , M. Macháček [-] (71. D. Navrátil [-] ) , F. Machač [-] , J. Vávra [-] , J. Gréč [-] , J. Hrabal [-] (76. P. Pospíšil [-] ) , J. Zbořilák [-] , M. Gregovský [-]

ŽK: 79. M. Rolinc .
Hráči zápasu: O. Masur , D. Novák - J. Zbořilák , M. Macháček .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ŠERÝ Patrik - BRÁZDIL Petr, VYBÍRAL Honza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích