Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 16:30

3.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hlubočky potvrdily kvalitu a berou tři body


Branky


5

Hodolany hostily silné Hlubočky a i přes horké počasí nabídl zápas hodně šancí a určitě nenudil. Nováček si na první domácí body musí počkat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

3 góly za poločas

Jako skoro na všech utkáních i v Hodolanech panovalo velmi horké počasí. To ovšem nijak neovlivnilo kvalitu utkání a fanoušci mohli vidět šance na obou stranách. Hodolany vstoupily do utkání aktivně a dokázaly si vytvořit pár šancí, které ale neproměnily. Od patnácté minuty už ale hosté začali ukazovat svoji kvalitu. V 19. minutě šli hosté do vedení, míč ze strany si našel Goldscheid a otevřel skóre zápasu – 0:1. Hlubočky pokračovaly v ofenzivě, ale jejich šance buď chytl golman domácích Zbořil anebo skončily na tyčce. To se změnilo ve 31. minutě, k míči se dostal Henkl, který se nemýlil a navýšil vedení svého týmu – 0:2. Jenže ani ne za minutu bylo sníženo. Ve 32. minutě dostal Fiala balón za obranu, pohlídal si hráče tělem a šel sám na golmana, kterého přehodil – 1:2. Do konce poločasu se už skóre neměnilo i přes vytvořené šance na obou stranách. Do kabin se tedy odcházelo za těsného vedení Hluboček.

Ofenzivní hosté

Druhý poločas začal v dobrém tempu a zápas byl nahoru a dolů. Hlubočky ukazovaly svoji kvalitu a byly výborní na míči. Díky tomu si vytvářely šance a dostávaly se do obrany domácích. Golman domácích držel Hodolany ve hře skvělými zákroky proti kvalitní ofenzívě hostí. Ovšem v 60. minutě potřetí musel vytahovat míč z branky. K míči se dostal Goldscheid, který si připsal svůj druhý gól v utkání – 1:3. Až do 80. minuty se skóre neměnilo. Pak si ale vzal míč Mráček, prošel přes hráče a silou vůle snížil – 2:3. V závěru mohli domácí srovnat. Po rohu se nejstarší hráč na hřišti opřel do míče, ale jeho střela skončila pouze na spojnici branky. Utkání skončilo těsnou, ale zaslouženou výhrou hostí.



Ohlasy k zápasu


FC Sigma Hodolany
Kovařík Milan: Zápas ve velkém horku. Myslím si, že do kvality to nijak nezasáhlo, zápas to byl výborný, pro diváka. Oni byli asi lepší fotbalově, měli víc šancí, takže vyhráli zaslouženě, ale při troše štěstí jsme mohli na konci vyrovnat.

FK Hlubočky
Jiří Lužný: Kvalitní a atraktivní utkání, které muselo bavit početné tábory příznivců domácích a Hluboček, kteří vytvořili nádherné a přátelské prostředí. Velké uznání a pochvala, což ocenili i naši hráči při závěrečné děkovačce.



Sestavy


FC Sigma Hodolany
J. Zbořil [-] - M. Heinz [-] (57. J. Kaczmarczyk [-] ) , M. Fiala [-] , M. Salajka [-] , J. Wenzel [-] (71. M. Zemánek [-] ) , T. Alka [-] , P. Mráček [-] , P. Hromek [-] (60. D. Dočkal [-] ) , T. Blažkovský [-] (71. A. Sedlák [-] ) , D. Švancara [-] , Z. Krajc [-] (46. A. Čech [-] )

FK Hlubočky
P. Axmann [-] - M. Goldscheid [-] , R. Dvořák [-] , B. Pudil [-] , M. Auffahrt [-] - P. Jahoda [-] , F. Henkl [-] , O. Goldscheid [-] , T. Režný [-] - M. Nguyen [-] (91. L. Juřík [-] ) - M. Krbeček [-] (52. R. Škapa [-] )

ŽK: 36. T. Blažkovský , 42. D. Švancara , 52. J. Wenzel , 64. D. Dočkal - 55. B. Pudil , 78. R. Škapa .
Hráči zápasu: J. Zbořil - O. Goldscheid , F. Henkl .
Počet diváků: 420. Rozhodčí: VLÁČIL Svatopluk - DOKOUPIL Petr, FUCHS Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Malysa

Expert:
Tip experta: výhra hostů

Ofenzivní hosté budou brát 3 body.

Tip: výhra domácích