3:1
(2:1)
40. S. Jemelka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 10:00

3.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatovice si připisují první výhru do tabulky


Branky


9. T. Klvaňa , 28. D. Šigut (p.) , 83. T. Klvaňa - 40. S. Jemelka (p.)
5

Opatovice po dobrém výkonu minulý víkend nebodovaly. Dnes to proti Želatovicím chtěly změnit a to se jim povedlo. Z vyrovnaného utkání berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě penalty, dva góly

Želatovice v prvních minutách zápasu byly na míči, ale v 9. minutě chybně rozehrál golman na stopera, domácí Klvaňa vypíchl balón, vystřelil a otevřel skóre zápasu – 1:0. Ve 28. minutě po faulu ve vápně hostí na hráče Zelu rozhodčí nařídil pokutový kop pro Opatovice, k míči se postavil Šigut a bezpečně proměnil – 2:0. Utkání bylo nahoru dolů a oba týmy měly svoje šance, ale až do 40. minuty se stav nezměnil. Hráč Želatovic se dostal do vápna a domácí Chrastina fauloval, penalta. Jemelka proměnil a snížil stav utkání – 2:1. Do kabin se tedy odcházelo za těsného vedení domácích Opatovic.

Smolný konec poločasu pro Želatovice

Do druhého poločasu domácí šli s taktickou hrou z obrany. Hra se přelévala ze strany na stranu, Opatovice hrály hlavně na brejky, a naopak Želatovice se snažily hrát hru dopředu, aby srovnaly stav utkání. Ani jeden tým si ovšem nevybojoval stoprocentní gólovou příležitost. V 77. minutě se domácí Klvaňa dostal před obránce a šel by sám na branku, ale ten ho fauloval metr před šestnáctkou a byl vyloučen. Opatovice z přímáku trefily tyč. Aby toho pro hosty nebylo málo v 80. minutě se zranil golman Bělík. Jenže Želatovice již měly všechny střídání vyčerpané, a proto musel utkání dochytat hráč z pole. Toho za 3 minuty využil Klvaňa, který hráče v bráně propálil silou a zvýšil na konečných 3:1. Poté se utkání už jenom dohrávalo.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL OPATOVICE
Bělík Ladislav: My jsme tomu dali maximum, věděli jsme, co chceme hrát a kluky musím pochválit, v tom počasí, ve kterém se hrálo, to bylo fakt náročný. Zezadu zodpovědně, naopak vepředu jsme byli důrazní. Nebýt golmana hostí, tak jsme dali 3 góly už v prvním poločase.

FC Želatovice B
Němec Filip: Vyrovnané utkání a zvítězil asi šťastnější tým, určitě ne fotbalovější, ale byli bojovnější. Zvítězila bojovnost nad kvalitou podle mě.



Sestavy


TJ SOKOL OPATOVICE
D. Smutný [-] - O. Masur [-] (85. J. Veselka [-] ) , T. Klvaňa [-] , J. Hostaša [-] (85. D. Král [-] ) , D. Šigut [-] (68. P. Vymětalík [-] ) , J. Zela [-] , P. Strnadel [-] (56. D. Sigmund [-] ) , D. Novák [-] , J. Pala [-] , D. Chrastina [-] , P. Klvaňa [-]

FC Želatovice B
P. Bělík [-] - M. Koutný [-] , M. Tichavský [-] (64. J. Janota [-] ) , M. Kurfürst [-] , S. Jemelka [-] , Š. Tomek [-] (76. T. Ťapťuch [-] ) , M. Boucník [-] , M. Bielko [-] , R. Stavěl [-] (46. L. Dlouhý [-] ) , V. Koplík [-] , V. Král [-]

ČK: 77. V. Král .
Hráči zápasu: P. Klvaňa , J. Pala - M. Bielko , P. Bělík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KUNDRÁT Ladislav - PANÁK Vít, HAUSNEROVÁ Monika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Malysa

Expert:
Tip experta: remíza

Remízové utkání, body se budou dělit.

Tip: výhra domácích