0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 10:00

3.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Sady nedokázaly navázat na gólové hody


Branky


5

Nové Sady chtěly v prvním domácím zápase potvrdit 3 body z minulého víkendu. Musely se ovšem obejít bez mladých dorostenců, kteří jeli na svůj zápas do Jeseníku. Slatinice toho využily a z venku si odvážejí všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólový hosté

Poločas začal z obou stran organizovaně. I přes šance na obou stranách se stav zápasu v první půl hodině neměnil. Až ve 34. minutě útočník Slatinic si pokryl balón a počkal si na náběh Kurfürsta do uličky, který míč uklidil na zadní tyč branky – 0:1. I přes šance domácích se stav měnil na druhé straně. Těsně před odchodem do kabin ve 44. minutě Nové Sady špatně rozehrály na golmana, toho využil hostující Škobrtal, který vyhrál souboj s golmanem a zvýšil na 0:2. Do kabin se tedy šlo za tohohle stavu.

Dvě žluté během minuty pro Novotného

Nové Sady na výsledek prvního poločasu reagovaly dvěma změnami v sestavě a nic nevzdávaly. Jenže už po 10 minutách hry v druhém poločase šli domácí do desíti. Kapitán Novotný oslabil svůj tým, když v 56. minutě dostal dvě žluté karty a šel do sprch. I přes to si Nové Sady dokázaly vytvořit šance, jenže žádná šance neskončila v síti. Na druhé straně si i hosté vytvořili šance, ale domácí i za pomocí břevna odolávali. Pak přišla 64. minuta Slatinice se dostaly skoro před prázdnou bránu z úrovně penalty trefily golmana, ale dorážka Kurfürsta už skončila v síti – 0:3. Přestože si v utkání oba týmy dokázaly vytvořit hodně šancí góly padaly jenom na straně hostí. Nové Sady nedokázaly navázat na gólové hody v Kralicích a utkání končí 0:3.



Ohlasy k zápasu


FK Nové Sady B
Lojka Miroslav: Dnešní hodnocení je složité, protože jsme počítali s tím, že potvrdíme 3 body z venku. Přijel k nám nováček ze Slatinic a musel jsem se dneska obejít bez vítězné sestavy. Jak se říká, ta se nemění, ale mladí kluci jeli do Jeseníku s dorostem. Takže byli v základu kluci, kteří mají ambice hrát divizi, ale asi nám to ublížilo, ta sestava byla dneska na to abychom vyhráli, ale bohužel po našich velkých chybách jsme inkasovali a pak už to bylo těžké otáčet v horkém počasí co dneska panovalo. V týdnu jsme dali nové sítě, ale moc nám to do nich nejde, zítra jdu sundám je a spálím je (smích).

SK Slatinice
Hrabal Patrik: Našim klukům smekám za ten disciplovaný a odběhaný výkon v tom horku, protože to fakt muselo být náročný a dodrželi všechny pokyny. Bojovali 90 minut, to bych chtěl vyzdvihnout v tom zápase. Odmakali na 100 % všechno a byli jsme odměnění 3 body.



Sestavy


FK Nové Sady B
R. Holý [-] - T. Bittner [-] (24. J. Šuba [-] ) - J. Čermák [-] (46. J. Smrček [-] ) , O. Zlámal [-] (76. F. Reiter [-] ) , M. Špička [-] , A. Nguyen [-] , M. Zdeněk [-] (46. Z. Fládr [-] ) , J. Šebora [-] , M. Novotný [-] , D. Kubušek [-] , L. Dokoupil [-]

SK Slatinice
J. Kubíček [-] - J. Vronka [-] , D. Vychodil [-] , O. Novák [-] , R. Kurfürst [-] , M. Škobrtal [-] , H. Vacek [-] , R. Muchka [-] (55. O. Valsa [-] ) , L. Augustin [-] , M. Ryšavý [-] , J. Krajčovič [-]

ŽK: 30. D. Kubušek , 32. J. Šuba , 56. M. Novotný - 37. M. Škobrtal , 48. R. Muchka , 57. O. Novák , 60. R. Kurfürst , 90. J. Vronka . ČK: 56. M. Novotný .
Hráči zápasu: A. Nguyen - J. Krajčovič , R. Kurfürst .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: PEKÁREK Roman - PETR Zdenek, KONÍČEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Malysa

Expert:
Tip experta: výhra domácích

3 body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích