1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 17:00

2.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček díky dobrým střídáním dokázal zvítězit


Branky


3

Slatinice přivítaly nováčka Hodolany. Jejich utkání sledovalo 300 diváků a nabídlo 4 góly. Nováček si díky dobře zvládnutým střídáním v druhém poločase připisuje první tři body v 1.A třídě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější domácí

Hodolany do začátku zápasu nastoupily s taktikou hrát spíše zezadu. Domácí byli fotbalovější, ale do velkých šancí se nedostali. V 15. minutě se z rohu prosadil domácí Garzina a poprvé se měnilo skóre – 1:0. Slatinice byli sice první poločas lepší, ale ke změně skóre už to nevedlo. Do kabin se šlo za nejmenšího možného vedení domácích 1:0.

Skvělé střídání hostí

Do druhého poločasu vyběhly Hodolany z jednou změnou. Trenér Kovařík poslal na hřiště šestnáctiletého dynamického záložníka Charamzu. Po pěti minutách druhého poločasu se měnilo skóre. K odraženému balónu se dostal stoper Dohnálek, který si balón zpracoval a zakončil 1:1. V 55. minutě trenér hostí sáhl k další změně a na plac poslal zkušeného Fialu, který hru rozhýbal. Hra se najednou změnila a domácí už nebyli lepší, jak tomu bylo v prvním poločase. V 59. minutě utekl po lajně Fiala, který dával balón před bránu, kde našel pouze stopera domácích, ten ale hlavou místo svého golmana trefil balón do vlastní branky – 1:2. V dalších 20 minutách domácí prostřídali, ale k vyrovnávajícímu gólu to nevedlo. Naopak na druhé straně v 83. minutě udělal trenér Kovařík další dobré střídání. Kaczmarczyk se asi po 10 sekundách na hřišti dokázal uvolnit, utéct a přehozením golmana skórovat – 1:3. Do konce zápasu se už nic nezměnilo a nováček z Olomouce si připisuje první tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu



FC Sigma Hodolany
Kovařík Milan: ‚‚První poločas z naší strany nic moc, ani jsem tam neviděl, že bychom na ně takhle měli. Dokud jsme nezačali napadat. Kluci to odmakali hlavně neodpadli fyzicky, což mě potěšilo.‘‘



Sestavy


SK Slatinice
J. Kubíček [-] - M. Ryšavý [-] , R. Garzina [-] , J. Pluháček [-] (60. H. Vacek [-] ) , J. Krajčovič [-] , Z. Šemro [-] , R. Kurfürst [-] (83. D. Vychodil [-] ) , M. Škobrtal [-] , M. Kryl [-] (76. O. Novák [-] ) , L. Augustin [-] (46. R. Muchka [-] ) , O. Kostorek [-] (60. J. Vronka [-] )

FC Sigma Hodolany
J. Zbořil [-] - M. Konvička [-] (83. J. Kaczmarczyk [-] ) , A. Čech [-] (55. M. Fiala [-] ) , F. Dohnálek [-] , J. Wenzel [-] , T. Alka [-] , P. Mráček [-] , D. Dočkal [-] (46. J. Charamza [-] ) , T. Blažkovský [-] , D. Švancara [-] , Z. Krajc [-]

ŽK: 47. R. Kurfürst , 49. R. Garzina .
Hráči zápasu: R. Garzina - M. Fiala , Z. Krajc , F. Dohnálek .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: MAŠEK Marek - MAJER Pavel, HORÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Malysa

Expert: Ján Frýba
Tip experta: výhra domácích

V souboji dvou nováčků favorizuji spíše domácí, oba týmy se asi dobře znají z 1.B, věřím, že převáží výhoda domácího hřiště.

Tip: výhra hostů