2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 17:00

2.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Bělkovice-Lašťany si připisují první výhru pod novým trenérem v zápase s Beňovem


Branky


3

Oba týmy šli do zápasu s odlišnou taktikou. Domácí spoléhali na rychlé protiútoky a hosté hráli spíše víc na balónu a byli aktivnějši. I přes to, že byli hosté aktivnější do vedení šli domácí a vedení už nepustili. Domácí težili z dobře hrajícího Vinklera který dělal Beňovu problémy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější hosté, produktivní domácí

Začátek zápasu byl spíše opatrný z obou stran. Aktivnější, ale byli hosté, kteří byli více na balónu. Jejich akce končili většinou před šestnáctkou soupeře. První vážnější šance přišla ve 20. minutě. Po dlouhém autu míč propadl vápnem a Jan Gréč poslal míč těsně nad branku. Další ohrožení branky domácích přišlo okolo 25. minuty. Kapitán hostí Machač vystřelil z hranice šestnáctky, ale vychytal ho domácí golman Pospíšil. Domácí se hlavně zaměřovali na pevnou defenzívu a na ohrožení z brejkových situací. Ve 42. minutě jeden takový brejk přišel, domácí získali míč na půlce hřiště, Sklenář poslal balón do strany na Vinklera, který šel sám na brankáře a míč poslal k pravé tyči – 1:0. Těsně před koncem zápasu měli domácí ještě jednu podobnou akci, ale golman včas vyběhl z brány a míč odkopl do zámezí.

Dvě branky a dramatický závěr

Do druhého poločasu nastoupily oba týmy aktivně. Ovšem právě domácí byli ti, kteří tahali za delší provaz a v 53. minutě Vinkler zatáhl balón po pravé straně, dával centr na malé vápno a Paták levou nohou prostřelil golmana hostí Judase. Tato branka Beňov na chvilku přibrzdila. Tempo hry na chvilku opadlo. Beňov měl dost standartních situací, ale obrana domácích zvládla tyhle míče uskákat. Přece jen se podařilo Beňovu snížit. V 82. minutě po akci Navrátila do odkryté branky zakončil Pospíšil – 2:1. I přes dlouhé nastavení a dramatický závěr se už skóre neměnilo a domácí mohli slavit výhru 2:1.



Ohlasy k zápasu


SK Bělkovice-Lašťany
Frýba Jan: „My jsme chtěli do sezóny pod novým trenérem určitě vstoupit úspěšně. Měli jsme špatnou přípravu, co se týká zápasové praxe, měli jsme jen jeden zápas a ten jsme prohráli 8:1. To nám ukázalo takovou tvrdou stránku. A co jsme viděli, tak Beňov měl dobrou přípravu, takže jsme se celkem obávali, ale to, co jsme si řekli, tak se nám dařilo plnit i s kouskem štěstí a jsme rádi za takový start do sezóny. "

FC Beňov
Nesňal Vladimír: „Úvodní zápas nové sezóny jsme začali aktivně, dařilo se nám držet míč, ale naše akce většinou končily před šestnáctkou soupeře. Často jsme kazili přihrávky a nedařilo se nám ani v osobních soubojích. Domácí spoléhali spíš na rychlé protiútoky. Snížit se nám podařilo příliš pozdě. Domácí v závěru vítězství ubránili. Celkově se nám zápas herně příliš nepovedl, naráželi jsme na spoustu nepřesností a nedostávali jsme se k častějšímu ohrožení branky domácích."



Sestavy


SK Bělkovice-Lašťany
F. Pospíšil [-] - P. Gaťařík [-] (81. I. Havlík [-] ) , V. Paták [-] , J. Matoušek [-] , R. Vavřiník [-] (73. L. Fiferna [-] ) , T. Vinkler [-] (84. J. Frýba [-] ) , M. Sklenář [-] , D. Hložánka [-] , M. Vinkler [-] , T. Sklenář [-] , J. Horčičák [-]

FC Beňov
M. Judas [-] - A. Caletka [-] , M. Janský [-] , M. Gréč [-] (87. J. Botor [-] ) , D. Navrátil [-] , M. Macháček [-] (67. T. Vojtěchovský [-] ) , F. Machač [-] , J. Vávra [-] (67. P. Pospíšil [-] ) , J. Gréč [-] , J. Hrabal [-] , M. Gregovský [-]

ŽK: 29. T. Vinkler , 65. J. Matoušek , 89. J. Frýba , 93. V. Paták - 22. J. Vávra .
Hráči zápasu: F. Pospíšil , M. Vinkler - D. Navrátil , M. Janský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VLÁČIL Svatopluk - KAŠÍK Tomáš, NOVÁK Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Malysa

Expert: Ján Frýba
Tip experta: výhra domácích

Věřím našemu týmu, cesta k úspěchu bude v kvalitní defenzívě, protože Beňov je silný zejména směrem dopředu, důležitý bude vstup do utkání, kdy nás benovští minulý rok dvakrát tvrdě trestali.

Tip: výhra domácích