Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 15:30

11.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas plný šancí skončil dělbou bodů!


Branky


6

Ve vysoce napínavém fotbalovém střetnutí mezi FC Jiskra 2008 a Proseč se utkání završilo nerozhodně 2:2. Obě mužstva bojovala o vítězství, přičemž první poločas patřil domácím, zatímco druhý poločas byl plný akce, gólů a dramatických momentů. Přečtěte si, jak se toto utkání vyvíjelo a jak se oba týmy snažily dosáhnout vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

konstrukce zvonila na obou stranách

První poločas zápasu mezi FC Jiskra 2008 a Proseč nabídl nesmírně zajímavý pohled na fotbalovou bitvu, která se postavila na obou stranách hřiště. Vzduch byl naplněn očekáváním a nervozitou, a hned v úvodu utkání byli diváci svědky prvního gólu. V 11. minutě se stal hrdinou domácího týmu Tomáš Vyšohlíd, když přesným zásahem poslal míč za záda brankáře hostí. Tímto gólem si vypracovali náskok a rychle se chopili kontroly nad průběhem zápasu.

Nicméně, i přes úvodní gól byl první poločas vyrovnaný a plný chvilek, kdy si oba týmy vytvářely šance. Branková konstrukce zněla na obou stranách hřiště, což ukazovalo, že gólové příležitosti se naskýtaly na obou koncích. Hostující tým Proseč se však nenechal odradit a pokoušel se vyrovnat skóre. Svůj náskok si FC Jiskra 2008 udržela až do poločasu, ale musela si být vědoma, že druhá část hry bude ještě náročnější, protože hosté nebyli ochotni se vzdát bez boje.

Tento první poločas byl plný napětí, náročných soubojů a rychlého tempa. Domácí tým se mohl pochlubit vedením, zatímco hosté byli odhodlaní obrátit průběh utkání ve svůj prospěch. První poločas ukázal, že fotbal může být plný překvapení a že jakýkoli tým může v každém okamžiku otočit vývoj zápasu. S náskokem 1:0 šli domácí hráči do kabiny s nadějí na vítězství, ale věděli, že druhý poločas bude klíčový pro konečný výsledek.

Obrat hostů

Druhý poločas přinesl ještě větší vzrušení a dramatické momenty. FC Jiskra 2008 vstoupila do druhé části hry s novým elánem a v 60. minutě se jim podařilo vyrovnat skóre díky brance Tomáše Mareše. Jen o tři minuty později se Jiskře podařilo dát další dvě branky, což znamenalo obrat z 1:0 na 2:1 ve prospěch domácího týmu. Zdálo se, že mají kontrolu nad utkáním a že se jim podaří získat tři body. Nicméně, náročnost zápasu neklesla. I přesto, že měli šance přidat další branky, nedokázali je proměnit, a to se stalo osudným. Domácí tým využil brejku a v 83. minutě vyrovnal skóre na konečných 2:2. Tím bylo závěrečné hvizdání rozhodčího a oba týmy si musely připsat bod za remízu. Toto utkání bylo vskutku náročné a plné emocí pro fanoušky obou týmů.



Ohlasy k zápasu



FK Proseč
Zděněk Marek, hráč: První poločas tohoto zápasu byl nesmírně napínavý. Rychlý gól od Tomáše Vyšohlída nám dal krásný začátek, ale věděli jsme, že to bude tvrdý boj a že Proseč se nevzdá. Obě mužstva měla své šance, a branková konstrukce se nám několikrát postavila do cesty. Zůstávali jsme soustředění a snažili se udržet náskok do poločasu. Věděli jsme, že druhý poločas bude rozhodující, a tak jsme se snažili udržet tempo a kontrolu nad hrou. Bylo to vskutku vyčerpávající, ale první poločas nám dal sebevědomí a motivaci pokračovat dál. Věděli jsme, že nás čeká ještě náročný boj, ale byli jsme připraveni na vše, co přijde



Sestavy


FC Jiskra 2008
R. Vyšohlíd [-] - P. Hnátnický [-] (64. P. Roček [-] ) , M. Matoulek [-] (86. R. Žabka [-] ) , T. Vyšohlíd [-] , F. Dušek [-] (56. J. Wawrzyczek [-] ) , J. Šmolík [-] , M. Hnátnický [-] , R. Halanič [-] (77. M. Ďuriš [-] ) , P. Zach [-] , J. Ježek [-] , Z. Zezulka [-] (67. K. Uhliř [-] )

FK Proseč
M. Novotný [-] - R. Klíma [-] , V. Menc [-] , M. Marek [-] , T. Mareš [-] , M. Plosza [-] (13. F. Romportl [-] ) , T. Rybička [-] , P. Hromádka [-] , J. Marek [-] , M. Janáček [-] , Z. Marek [-]

ŽK: 16. F. Dušek , 28. P. Zach , 45. R. Halanič , 52. Z. Zezulka - 34. T. Mareš , 42. P. Hromádka , 56. T. Rybička , 72. M. Marek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Filipi Vojtěch - FLÍDR Jan, KODÝDEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:39

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 13:47

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 15:43

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 16:24

Tip: remíza