Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 15:30

11.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lukášové se zapsali několikrát mezi střelce, jednou i nešťastně.


Branky


9. M. Cvik , 65. F. Kořán , 90. L. Naď (vl.) - 27. L. Krátký , 39. J. Novotný , 41. V. Novák , 79. L. Netolický , 86. L. Netolický
6

Výtečný fotbalový duel mezi Žamberkem a Skutcí nabídl obrovskou porci vzrušení, zářivých okamžiků a gólů. Oba týmy bojovaly s vervou a snažily se přinést radost svým fanouškům. Nakonec se však třemi body mohla radovat Skuteč, která dokázala přehrávat domácí Žamberk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý start pro domácí

První poločas začal s velkým očekáváním na straně domácího Žamberku. Místní hráči se dostali do vedení brzy v zápase, když Mikuláš Cvik dokázal nádherně proměnit šanci ve 9. minutě a poslal svůj tým do vedení. Avšak hosté z Skutče se nevzdali a rychle se chopili iniciativy. Lukáš Krátký vstřelil vyrovnávací branku v 27. minutě, což bylo znamení pro další nápor Skutče. Ve 39. minutě se Jiří Novotný postaral o otočení skóre ve prospěch hostí. Než poločas skončil, Vít Novák vstřelil další branku pro Skuteč v 41. minutě a tím přidává třetí gól pro hosty. Žamberk měl potíže udržet tempo s houževnatými Skutečany a na poločasovém hvizdu byl v těžké pozici, když zaostával 1:3.

Netolický Lukáš potvrzuje vítězství

Druhý poločas začal s nadějí Žamberku, že dokážou zvrátit nepříznivý vývoj zápasu. Hráči ze Žamberku byli odhodlaní zlepšit svůj výkon a vrátit se zpět do utkání. Podařilo se jim vstřelit dvě branky, když Filip Kořán snížil na 3:2 v 65. minutě. Chvíle naděje se objevila, ale Skuteč byla stále nebezpečná a hrozila z protiútoků. V 79. minutě přišel odrazující okamžik pro domácí tým, kdy Lukáš Netolický vstřelil čtvrtý gól pro Skuteč. Osm minut před koncem to byl opět Lukáš Netolický, který poslal míč do sítě a zvýšil náskok Skutče na 5:2. Domácí tým se snažil reagovat, a až v poslední minutě nastavení se jim podařilo skórovat, když Lukáš Naď vstřelil vlastní gól. Skuteč si však udržela svůj náskok a odcházela z tohoto zápasu s vítězstvím 5:3.



Ohlasy k zápasu


1. FC Žamberk
Mikuláš Cvik, hráč: Domácí tým po zápase s týmem Skuteč uznal, že jejich soupeř byl kvalitnější a zaslouženě vyhrál. Domácí začali zápas dobře a šli do vedení, ale následně Skuteč převzala kontrolu a v poločase vedla 3:1. I když se domácí ve druhém poločase pokusili snížit, hosté si udrželi vedení a zvítězili 5:3. Domácí si uvědomují, že budou hrát na nižší příčkách tabulky a zaměří se na zápasy s týmy ze spodní části tabulky.

FK Junior Skuteč
Marek Čermák, hráč: V prvním poločase jsme začali dobře, ale bohužel jsme inkasovali rychlý gól ze soupeřova protiútoku. Postupně jsme však zlepšili tlak a dokázali jsme vstřelit tři branky, což nás dostalo do vedení. Druhý poločas jsme zahájili obezřetně a pozdě dostupovali soupeřovy hráče, což vedlo k jejich snížení na 2:3. Rozhodující byla branka na 2:4, která ovlivnila celý zápas. Ačkoli v závěru padly ještě branky na obou stranách, ta druhá na straně soupeře znamenala konečný výsledek.



Sestavy


1. FC Žamberk
D. Vítek [-] - P. Huška [-] (66. A. Brebis [-] ) , M. Cvik [-] , F. Kořán [-] (86. M. Pavelka [-] ) , J. Jírů [-] , J. Stejskal [-] , F. Bartoš [-] (86. J. Rudolecký [-] ) , O. Veselý [-] (46. J. Trejtnar [-] ) , D. Derka [-] (65. T. Kmoch [-] ) , J. Molnár [-] , T. Kotyza [-]

FK Junior Skuteč
L. Mrázek [-] - P. Vymetal [-] , J. Pekař [-] , V. Novák [-] , F. Dostál [-] , L. Netolický [-] , J. Novotný [-] , M. Čermák [-] , D. Rompotl [-] , L. Naď [-] , L. Krátký [-] (61. R. Kozák [-] )

ŽK: 93. M. Cvik - 30. L. Krátký , 53. F. Dostál , 69. P. Vymetal .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Hořínek Lukáš - KOVÁŘ Matouš, FRANK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:39

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 15:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 16:24

Tip: remíza