Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 16:00

10.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

3 góly během 11minut? Žádný problém pro Skuteč


7

Duel mezi týmy Skuteč a Dolní Újezd přinesl fotbalový zážitek, který si fanoušci budou dlouho pamatovat. Oba týmy předvedly vynikající výkony, které zdůraznily sílu a kvalitu amatérského fotbalu v regionu. Celý zápas byl nabitý vzrušením, které zahrnovalo branky, rychlé protiútoky a dramatické momenty. První poločas patřil hostujícímu týmu z Dolního Újezdu, který v něm střelecky exceloval a získal výrazný náskok. Domácí tým z Skutče se však v druhém poločase vzepjal k statečnému pokusu o obrat, což přineslo další góly a vzrušující chvíle na hřišti. Nakonec se však hosté udrželi a získali cenné tři body za výhru 5:3. Zápas tak ukázal, že amatérský fotbal stále nabízí skvělý sportovní zážitek a vášeň pro tento krásný sport.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hororový první poločas pro Skuteč

První poločas zápasu mezi Skutečí a Dolním Újezdem byl neskutečně vzrušující a plný gólů. Hostující tým se chopil iniciativy od úvodních minut. První gól padl již v 6. minutě, kdy Radek Mandlík nahrál na Tomáše Novotného, a ten proměnil svoji šanci v první branku zápasu. O pouhou minutu později, v 7. minutě, přidal Pavel Drahoš další gól hostů po přesném zakončení akce. A co víc, ve 11. minutě, opět Tomáš Novotný, vstřelil svou druhou branku v zápase a poslal svůj tým do vedení 3:0. Tři branky v prvních 11 minutách utkání byly opravdu ohromujícím výkonem hostů, a znamenaly pevný úvodní základ pro jejich vítězství. Dolní Újezd tak rychle získal náskok 3:0 a ujal se vedení, Ve 21 minutě zvýšil skóre Michal Nádvorník a vypadalo to na debakl. Tragický první poločas skončil za stavu 0:4.

Skuteč se nevzdává!

Druhý poločas přinesl obrat ve hře. Skuteč se rozhodla nevzdat se a začala postupně redukovat manko. Ve 47. minutě se Lukáš Netolický střelecky prosadil a oživil naději domácích. O deset minut později přidal další branku Jiří Novotný, což znamenalo snížení na 2:4. Skuteč byla najednou zpět ve hře a snažila se dotáhnout ztrátu. Osm minut před koncem se Petr Felkl podařilo upravit skóre na 3:4, a zdálo se, že závěr bude napínavý. Bohužel pro Skuteč, hosté udrželi nervy na uzdě a Radek Mandlík v 51. minutě vstřelil svou druhou branku v zápase, čímž poslal Dolní Újezd do vedení 5:3. Skuteč se snažila ještě jednou reagovat, ale tentokrát už hosté neinkasovali. Zápas skončil vítězstvím Dolního Újezdu 5:3 po náročném a dramatickém střetnutí, které bude ještě dlouho v paměti fanoušků obou týmů.



Ohlasy k zápasu


FK Junior Skuteč
Marek Čermák, hráč: Bohužel jsme vůbec nechytili začátek zápasu a vlastně celý 1. poločas jsme se nedostali do hry. Soupeř hrál z hlubšího bloku a vyrážel do rychlých protiútoků, kdy vlastně z každé šance jsme dostali gól. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že už nemáme co ztratit, dali jsme rychlou branku na 4:1, bohužel opět po chybě jsme obdrželi na 5:1. Druhý poločas už jsme byli více nebezpeční, ale stačili jsme pouze korigovat na konečných 3:5. Na dnešní zápas bude v našem případě fajn rychle zapomenout a odrazit se do dalšího zápasu nasazením ve druhém poločasu, soupeři gratuluju k výhře.

TJ Sokol Dolní Újezd
Petr Frank, hráč: Zajížděli jsme na hřiště Skutče. Domácí se pohybují v popředí tabulky. My měli skvělý nástup a po 25. minutách vedli 0:4. Druhý poločas domácí začali snížením, ale hned jsme reagovali na 1:5. Domácí ukázali své kvality a snížili na 3:5. Dnes o našem vítězství rozhodl náš dobrý nástup do zápasu.



Sestavy


FK Junior Skuteč
M. Kouba [-] - F. Dostál [-] , L. Netolický [-] , J. Novotný [-] , M. Čermák [-] , D. Rompotl [-] , M. Horáček [-] , L. Krátký [-] , J. Mikan [-] (46. P. Felkl [-] ) , M. Sršeň [-] , P. Karal [-] (40. P. Fajmon [-] )

TJ Sokol Dolní Újezd
J. Pravec [-] - L. Jireček [-] (63. R. Vanat [-] ) , P. Frank [-] , M. Nadvorník [-] , R. Mandlík [-] (79. D. Frank [-] ) , P. Fulík [-] , L. Novotný [-] (71. M. Jireček [-] ) , V. Paclík [-] , P. Drahoš [-] , P. Dvořák [-] , D. Kabrhel [-]

ŽK: 36. P. Karal , 62. J. Novotný - 33. P. Fulík , 66. L. Novotný , 89. D. Kabrhel .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: STÁREK Jiří - ŠTANCEL Miroslav, BÉM Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Cihlář

Expert: Marek Čermák
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že Skuteč naváže na venkovní vítězství v Králíkách a potvrdí doma 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů