7:2
(3:2)
20. F. Kočí
45. M. Popelář (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 16:00

10.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

To byla ofenzivní show! Devětkrát se rozvlnila síť


Branky


14. R. Klíma (p.) , 25. R. Klíma , 47. M. Janáček , 55. V. Menc , 73. J. Marek , 79. R. Klíma (p.) , 88. R. Klíma - 20. F. Kočí , 45. M. Popelář (p.)
7

V utkání mezi týmy Proseč a Ústí nad Orlicí B jsme byli svědky napínavého souboje, který přinesl spoustu vzrušení na fotbalovém hřišti. Oba týmy předvedly výborný výkon, ale nakonec se domácí Proseč radovala z výhry 7:2. V utkání se blýskl Radek Klíma, který si připsal 4 branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas tohoto zápasu byl jako smíšený koktejl napětí a vzrušení. Od prvních minut se hráči obou týmů snažili najít rytmus a převahu na hřišti. Proseč se chopila iniciativy a už ve 14. minutě se dostala do vedení, když Radek Klíma proměnil pokutový kop, posílajíc míč do sítě hostujícího týmu. Nicméně, Ústí nad Orlicí B nechtělo zaostávat a odpovědělo brankou Filipa Kočího v 20. minutě, když se prosadil střelou z venku vápna, což vyrovnalo skóre. Hra byla vyrovnaná, ale domácí tým se dokázal dostat znovu do vedení po dorážce do prázdné branky Radekem Klímou v 25. minutě. Do poločasu jsme byli svědky penaltové situace, kterou hosté využili k vyrovnání po brance Martina Popeláře, který proměnil pokutový kop v 45. minutě. Avšak v posledních minutách prvního poločasu Proseč opět vstřelila branku, tentokrát zásluhou Marcela Janáčka v nastavení první půle, a šla do kabin s náskokem 3:2.

Druhý poločas zápasu mezi týmy Proseč a Ústí nad Orlicí B byl jasně v režii domácího týmu. Proseč se vrhla do útoku s odhodláním zvýšit své vedení, a to se jí povedlo hned na začátku druhé půle. Marcel Janáček přidal svou druhou branku v zápase v 45. minutě, což znamenalo, že Proseč vedla 4:2. Domácí tým pokračoval v nátlaku a v 55. minutě se Vítězslav Menc dostal mezi střelce, když proměnil další šanci a posunul skóre na 5:2 ve prospěch Proseče. Jaroslav Marek přidal další branku v 73. minutě a potvrdil, že druhý poločas patří jednoznačně domácím hráčům. Radek Klíma dokončil svůj hattrick v 79. minutě, ale ani to mu netačilo a do tabulky střelců se zapsla ještě v  88. minutě, což přineslo konečný výsledek 7:2 ve prospěch domácího týmu Proseč. V druhém poločase si tedy Proseč udržela pevnou kontrolu nad zápasem a vstřelila další čtyři branky, čímž si zajistila vítězství a tři cenné body.



Ohlasy k zápasu


FK Proseč
Zdeněk Marek, hráč: Náš zápas proti Ústí nad Orlicí B byl daleko složitější, než jsme si představovali, zejména v prvním poločase. Začátek byl vyrovnaný a bez větších šancí na obou stranách, ale ve 14. minutě jsme dostali příležitost poté, co hosté zahráli rukou v našem pokutovém území. Tuto penaltu jsme proměnili, ale za pouhých šest minut se Ústí nad Orlicí dostalo zpět do hry střelou zpoza vápna. O dalších pět minut později jsme se opět ujali vedení po dorážce do prázdné branky. Závěr prvního poločasu byl napínavý, a hosté dokázali v nastavení proměnit další penaltu, čímž snížili na 3:2. Nicméně jsme se nevzdávali, a v druhé půli jsme převzali kontrolu nad zápasem. Skórovali jsme další čtyři branky a nakonec jsme si zaslouženě odnesli výhru 7:2, což nám přineslo tři důležité body do tabulky.




Sestavy


FK Proseč
J. Lampárek [-] - V. Menc [-] , V. Koutný [-] (67. P. Stupavský [-] ) , R. Klíma [-] , Z. Marek [-] (58. Š. Vopařil [-] ) , M. Plosza [-] , T. Rybička [-] (69. M. Hromádka [-] ) , T. Mareš [-] (74. M. Marek [-] ) , J. Marek [-] , P. Hromádka [-] , M. Janáček [-]

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí B
M. Hortlík [-] - O. Mikulecký [-] (46. V. Novák [-] ) , J. Kozák [-] , S. Rejda [-] , F. Kočí [-] , Š. Kopecký [-] , M. Popelář [-] , F. Faltus [-] , V. Stejskal [-] , D. Řehák [-] , M. Šimek [-]

ŽK: 43. J. Lampárek , 51. T. Rybička - 29. Š. Kopecký .
Počet diváků: 147. Rozhodčí: ŠKORPÍK Martin - KVAČEK Jan, LUKÁŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Cihlář

Expert: Marek Čermák
Tip experta: výhra domácích

Proseč doma umí a vyhraje o gól nad Ústí nad Orlicí "B".

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů