2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 16:00

10.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Emoce byli na hřišti! Oslabené Svitavy B prohrávají v derby


Branky


7

Divácky atraktivní derby mezi týmy Polička a Svitavy B přineslo fotbalovou podívanou, kterou si fanoušci užili na plno. Domácí tým, hrající na vlastním hřišti, se po dlouhé době mohl těšit z atmosféry a podpory svých věrných fanoušků, což byla bezesporu jejich výhoda. Oba týmy měly ambice ukázat svou kvalitu, ale nakonec byli to hráči Poličky, kteří si připsali tři body po výhře 2:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý start Poličky

Zápas začal s oběma týmy, které měly jasné cíle. Domácí hráči se rozhodli ovládnout střed hřiště a hrát kombinační fotbal. Hned na začátku utkání se obě mužstva snažila vytvořit si šance, ale byli to domácí, kdo udělal první krok. V 9. minutě se Jakub Mužík prosadil a otevřel skóre pro Poličku, což poslalo jejich fanoušky do varu. Michal Mazel pak přidal druhý gól v 23. minutě a zdálo se, že Svitavy B budou mít těžký úkol, pokud chtějí zápas otočit ve svůj prospěch. I když hosté z Svitav B pokoušeli reagovat, nedokázali se prosadit v prvním poločase, což znamenalo, že Polička odcházela do šaten s dvoubrankovým vedením.

Červená karta pro hosty

Druhý poločas začal s vyšším tlakem ze strany hostujícího týmu, který se snažil snížit náskok Poličky. Bohužel pro Svitavy B, jejich situace se stala ještě složitější v 65. minutě, kdy Šimon Mauer obdržel červenou kartu, potom co obdržel od rozhodčího druhou žlutou kartu. První žlutou kartu dostal za zdržování při navazování hry a druhou za nepřiměřený zákrok ve hře. Svitavy B tak pokračovaly deseti hráči, což jim znemožnilo zvrátit vývoj zápasu. Polička kontrolovala zbytek utkání a udržela svou dvoubrankovou výhru. Polička se jevila jako zkušené mužstvo a z řad hostujícíhh hráčů šla vidět frustrace. Zasloužené tři body pro domácí.



Ohlasy k zápasu


SK Polička
Jakub Komínek, hráč: Utkali jsme se v derby se Svitavskou rezervou, která má svou kvalitu. Kluci ze Svitav se snaží hrát kombinační fotbal. To my ale také a navíc se nám podařilo vstřelit 2 góly v prvním poločase. V druhem hostující tým šel do deseti a my už jsme si to vcelku v klidu dohráli.

TJ Svitavy B
Miloslav Ovad, hráč: Zápas to nebyl moc záživný, my jsme se snažili tvořit a těch pár šancí co jsme měli jsme nevyužili a naopak Polička ze dvou protiútoků dala góly. Naše naděje na vyrovnání navíc definitivně ukončila červená karta v průběhu druhého poločasu. Trápíme se hlavně v koncovce.



Sestavy


SK Polička
J. Ehrenberger [-] - J. Komínek [-] , M. Mazel [-] , T. Poul [-] , V. Klein [-] (83. J. Valouch [-] ) , M. Leinweber [-] (66. L. Boháček [-] ) , J. Mužík [-] (87. M. Stejskal [-] ) , P. Bureš [-] (66. P. Zahoran [-] ) , M. Gazdík [-] (83. D. Žák [-] ) , K. Moravec [-] , M. Pavliš [-]

TJ Svitavy B
R. Ťapaják [-] - J. Tůma [-] , J. Špička [-] , Š. Dvořák [-] (81. F. Tesař [-] ) , M. Ryšavý [-] , D. Bednár [-] , J. Škáva [-] , M. Fisheriuk [-] (57. M. Skalický [-] ) , M. Ovad [-] , Š. Mauer [-] , P. Juřík [-]

ŽK: 58. V. Klein - 28. Š. Mauer , 42. J. Tůma , 82. M. Skalický . ČK: 65. Š. Mauer .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Nymsa Jakub - PRUŠINOVSKÝ Štěpán, TRYZNA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Cihlář

Expert: Marek Čermák
Tip experta: remíza

Derby si rozdělí po bodu. Bude to bojovný zápas.

Tip: výhra domácích

Tady všechny body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích