Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 16:00

10.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zámrsk uplatnil své zkušenosti a přejel domácí Letohrad B


Branky


7

Výhra Zámrsku 6:0 nad Letohradem B potvrdila jejich dominanci na hřišti. Hosté se prezentovali excelentním střeleckým umem a pevnou obranou, zatímco mladý Letohrad B ukázal sympatický výkon, ale nestačil na útočnou sílu soupeře. Zámrsk si odnesl plný počet bodů a ukázal, že patří mezi nejlepší týmy v regionální lize.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak hostů vyústil v 17minutě

Zápas začal sebevědomým tlakem ze strany hostujícího týmu Zámrsk, který se snažil dostat brzy do vedení. Letohrad B, mladý a odhodlaný tým, však odolával a v úvodu zápasu udržoval obranu na vodě. Sympatický výkon Letohradu B v prvním poločase přinesl naději, že by mohli udržet naději na pozitivní výsledek. Avšak, hosté nečekali dlouho na svou šanci. Ve 17. minutě se postaral o první branku zápasu Michal Jiráský, který ukázal svou střeleckou přesnost. O pouhých pět minut později, v 22. minutě, se tentýž hráč zapsal do střelecké listiny podruhé a Zámrsk vedl 2:0. Letohrad B byl nucen zvýšit úsilí a pokoušel se vytvořit nějakou šanci, ale hostující obrana byla pevná.

 

Totální demolice

Druhý poločas zahájil Letohrad B s odhodláním vyrovnat, ale hostující tým Zámrsk byl pevný jak na obraně, tak v útoku. V 49. minutě zvýšil Emanuel Rožek skóre na 3:0 pro Zámrsk a tím dal jasně najevo svou týmovou přesnost v zakončení. Letohrad B se snažil reagovat, ale brankář hostů byl na všech výzvách připraven. Odpověď hostujícího týmu byla rychlá a rozhodla zápas. V 70. minutě dal Emanuel Rožek svůj druhý gól zápasu, čímž hosté vedli 4:0. Michal Jiráský následně dokončil hattrick ve 73. minutě a poslal Zámrsk do vedení 5:0.Zámrsk byl na koni, a to i přes velké úsilí Letohradu B udržet obranu. V 78. minutě přidal Martin Bálek šestou branku pro hosty a pečetil konečný výsledek 6:0 ve prospěch Zámrsku. Letohrad B měl na konci zápasu několik šancí, ale brankář hostů je všechny bravurně zneškodnil. Celkově byl tento zápas pro hostující tým Zámrsk jasnou ukázkou jejich kvality a střeleckého umu. Letohrad B ukázal sympatický výkon, ale nestačil na útočnou sílu a pevnou obranu hostů. Zámrsk odcházel s plnými body a potvrdil svoji dominanci na hřišti.

 

Tento zápas přinesl vzrušení a skvělý fotbal pro všechny přítomné diváky. Obě týmy ukázaly svou odhodlanost a sportovní duch. Pro Letohrad B to byla cenná zkušenost, která jim pomůže v jejich dalších zápasech. Naopak, Zámrsk si odnesl zasloužené vítězství a potvrdil svoji pozici jednoho z nejlepších týmů v regionální lize.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu



SK Zámrsk
Michal Jiráský, hráč: Jednoznačný zápas, Letohrad má mladý tým, první poločas podal sympatický výkon, ale naši branku vůbec neohrozili.



Sestavy


FK OEZ Letohrad B
J. Uhlíř [-] - V. Dunas [-] (59. A. Konečný [-] ) , D. Škorpil [-] (73. J. Stejskal [-] ) , M. Filip [-] , M. Hauf [-] , J. Javůrek [-] (59. M. Švercl [-] ) , M. Pokorný [-] , I. Shymchyshyn [-] , M. Uhlíř [-] , J. Kadlec [-] , M. Štefek [-]

SK Zámrsk
P. Laksar [-] - Z. Dušek [-] , M. Dvořák [-] , R. Mudrich [-] , P. Novák [-] (43. J. Hlaváček [-] ) - M. Bezdíček [-] (85. T. Syrový [-] ) , J. Gerčák [-] , P. Formánek [-] , R. Matoušek [-] (73. M. Bálek [-] ) - M. Jiráský [-] (85. F. Peterka [-] ) , E. Rožek [-]

ŽK: 31. M. Hauf - 38. M. Bezdíček , 66. R. Mudrich , 68. M. Dvořák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kolbaba Pavel - STOLÍN Václav, HOCK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Cihlář

Expert: Marek Čermák
Tip experta: výhra hostů

Zámrsk má momentálně dobrou formu a z Letohradu si odveze 3 body.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů