Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 16:00

9.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fanoušci Jablonné zakončili víkend radostně. Drtivě poráží Letohrad B.


Branky


9

V důležitém fotbalovém utkání mezi týmy Jablonné nad Orlicí a Letohrad B se domácí tým Jablonné nad Orlicí postaral o ohromující vítězství s konečným skóre 5:1. Celý zápas byl plný vzrušení a zajímavých momentů, přičemž první poločas patřil zcela domácím hráčům, kteří se rychle dostali do vedení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Marek Matějka hrdina prvního poločasu

První poločas tohoto vzrušujícího fotbalového souboje mezi týmy Jablonné nad Orlicí a Letohrad B byl plný akce a rychlého tempa. Domácí tým Jablonné nad Orlicí odstartoval utkání impozantně, když se jim již v 9. minutě podařilo otevřít skóre. S precizním zakončením se blýskl Marek Matějka, který rychle poslal míč za záda brankáře hostů. Celý první poločas byl poznamenán aktivitou domácího týmu, který si vytvořil řadu šancí. V 31. minutě Matějka znovu zaznamenal gól, což posílilo sebevědomí celého týmu a poslalo ho do druhého poločasu s dvougólovým náskokem.

Gólostroj domácích nezastavuje

Druhý poločas pokračoval v podobném duchu, jaký jsme viděli v prvním poločase. Domácí tým Jablonné nad Orlicí si udržoval pevnou obranu a aktivně působil ve středu hřiště. V 51. minutě se jim podařilo přidat třetí gól, tentokrát díky Radimu Filipovi. To bylo jasným signálem, že domácí tým je odhodlán ukončit zápas vítězstvím. Špaček Jakub v 56. minutě a Lukáš Krejsa v 58. minutě přidali další dva góly, čímž definitivně zapečetili osud utkání a zajistili si impozantní vítězství. Jedinou kaňkou pro domáci je gól v 72 minutě od Vasila Dunase, který zkazil domácímu gólmanovi čisté konto. Druhý poločas byl plný úspěšných akcí domácího týmu, který potvrdil svou sílu a kvalitu.



Ohlasy k zápasu


TJ Jablonné nad Orlicí
Filip Radim, hráč: Dnes jsme na rozdíl od předchozích zápasů do utkání dobře vstoupili. Věděli jsme, že po předchozích neúspěších to musíme zlomit hlavně bojovností. To se povedlo a šli jsme do vedení už v 9.minutě. Do poločasu jsme přidali 2. Gól, což nám přineslo klid na kopačky. Pak už jsme hráli v klidu a přidali další góly.




Sestavy


TJ Jablonné nad Orlicí
S. Kyryk [-] - F. Vaníček [-] , J. Kyllar [-] , M. Matějka [-] (73. M. Uher [-] ) , T. Gregor [-] - A. Kyllar [-] , L. Krejsa [-] - R. Filip [-] (58. M. Černohous [-] ) , J. Špaček [-] (64. A. Kashalupa [-] ) , D. Moravec [-] , K. Vaníček [-] (58. D. Pišťáček [-] ) -

FK OEZ Letohrad B
M. Satoria [-] - M. Hauf [-] , D. Škorpil [-] (63. O. Rozlílek [-] ) , V. Dunas [-] , D. Štusák [-] , M. Filip [-] (63. J. Stejskal [-] ) , M. Chládek [-] (33. M. Pokorný [-] ) , J. Procházka [-] (22. J. Javůrek [-] ) , I. Shymchyshyn [-] , K. Zeman [-] , M. Štefek [-]

ŽK: 52. R. Filip , 69. A. Kyllar .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: ŠKORPÍK Martin - POKORNÝ Roman, FLÍDR Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Filip Cihlář

Expert: Mikuláš Cvik
Tip experta: remíza

Osobně si myslím, že tento zápas bude trochu nuda a nedivil bych se, kdyby to byla bezbranková remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů