0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 16:00

9.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra se herně zvedá, ale ani tentokrát to na body nestačilo.


Branky


9

Utkání mezi FC Jiskra 2008 a týmem Skuteč nabídlo dramatický fotbalový zážitek, který si diváci jistě užili. S více než dvěma sty diváky na tribuně bylo na hřišti cítit napětí a očekávání. Skuteč, považovaná za favorita, čelila statečnému výkonu domácího týmu, který se rozhodl předvést svoji nejlepší hru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nadějný první poločas pro domácí

První poločas byl ve znamení vyrovnaného boje, kde si domácí tým vytvořil několik slibných šancí, ale bohužel je neproměnil. Jiskra měla převahu, zejména v přesnosti přihrávek a schopnosti rychle přecházet do útoku. Skuteč se musela bránit, aby udržela nerozhodný stav na poločasovém skóre 0:0. Domácí hráči se ukázali jako tvrdými soupeři a svým nasazením a obrannou činností udrželi výsledek vyrovnaný.

Na motivovaná Skuteč urvala vítězství

Druhý poločas přinesl zcela odlišný obrat v dění na hřišti. Hosté ze Skuteče nastoupili s novým odhodláním a touhou potvrdit svou roli favorita. Hra se zrychlila, kombinace byly přesnější a přesně v 57. minutě přišla změna skóre - hráč Novák Vít vstřelil první branku zápasu, posílil tak sebevědomí hostů a otevřel skóre 1:0. Hosté pokračovali v aktivním útoku a v 70. minutě se Netolický Lukáš trefil do sítě domácího týmu, čímž navýšil vedení na 2:0.

Skuteč si tímto dvougólovým náskokem zajistila vítězství a i přes závěrečnou snahu domácího týmu udržela čisté konto. Jiskra se nevzdala a ke konci si vytvořila několik velkých šancí, které naštěstí pro hosty neproměnila. Celkově byl tento zápas plný emocí a dramatických momentů, a vítězství týmu Skuteč potvrdilo jejich roli favorita v tomto utkání.



Ohlasy k zápasu



FK Junior Skuteč
Petr Felkl, hráč: V prvním poločase jsme čelili tlaku domácího týmu, který si vytvořil několik šancí, ale neproměnil je. Druhý poločas byl v našem podání úplně jiný - rychlejší, přesnější kombinace a dvě důležité branky, což nám přineslo vítězství 2:0. I přes závěrečnou snahu domácího týmu jsme udrželi čisté konto a odcházíme s třemi body.



Sestavy


FC Jiskra 2008
R. Vyšohlíd [-] - P. Zach [-] , P. Roček [-] (54. M. Ďuriš [-] ) , J. Wawrzyczek [-] (74. R. Halanič [-] ) , J. Ježek [-] , J. Šmolík [-] , T. Vyšohlíd [-] , D. Skoták [-] , M. Hnátnický [-] , Z. Kolbe [-] (77. M. Ščambura [-] ) , F. Dušek [-] (71. K. Jireš [-] )

FK Junior Skuteč
M. Kouba [-] - P. Felkl [-] (69. M. Horáček [-] ) , L. Netolický [-] , J. Novotný [-] , M. Čermák [-] (85. P. Fajmon [-] ) , D. Rompotl [-] (62. R. Kozák [-] ) , V. Novák [-] , J. Mikan [-] , L. Naď [-] , P. Vymetal [-] (30. L. Krátký [-] ) , P. Karal [-] (58. J. Pekař [-] )

ŽK: 29. D. Skoták , 67. Z. Kolbe - 8. D. Rompotl , 86. L. Naď .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: Zeman Josef - ŠTANCEL Miroslav, HRUBÝ Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Filip Cihlář

Expert: Mikuláš Cvik
Tip experta: výhra hostů

Jiskra letos má zatím mizernou formu, myslím si, že ani proti Skutči se nechytí

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů