Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 16:00

9.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Újezd totálně přejel favorita na vítězství soutěže!


Branky


9

V sobotní fotbalovém souboji se střetli týmy Dolního Újezdu a Moravské Třebové. Hned od úvodního hvizdu bylo jasné, že tento zápas bude nabízet vzrušující momenty na obou stranách. Ovšem to bylo mužstvo Dolního Újezdu, které si odneslo zasloužené tři body poté, co porazilo soupeře v poměru 5:0. První poločas se nesl ve znamení výborného výkonu domácího týmu, zatímco druhý poločas přinesl dramatické momenty, které stvrdily vítězství Dolního Újezdu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí válcovali hosty

První poločas zápasu byl ve znamení naprosté dominance domácího týmu Dolního Újezdu. Hráči pod vedením trenéra ukázali svou sílu a odhodlání již od úvodních minut. I přes vyrovnanou hru na začátku zápasu se domácí dokázali prosadit. Pavel Dvořák otevřel skóre zápasu v 17. minutě a tím začal nápor Dolního Újezdu. Lukáš Novotný a Pavel Drahoš přidali další branky v 39. a 43. minutě, čímž se první poločas uzavřel s vedením 3:0 pro domácí tým. Hosté z Moravské Třebové marně hledali cestu k vyrovnání.

Jakub Pravec zářil

Druhý poločas začal v režii hostujícího týmu z Moravské Třebové, který se pokoušel stáhnout manko. Pravec, brankář Dolního Újezdu, však výbornými zákroky držel svůj tým nad vodou, přestože hosté měli několik slibných příležitostí. V posledních 20 minutách se však opět prosadil domácí tým, když Pavel Drahoš zaznamenal svou druhou branku zápasu v 75. minutě a Pavel Dvořák přidal svou druhou branku v 81. minutě. Celkový výsledek utkání byl 5:0 ve prospěch Dolního Újezdu, což potvrdilo jejich suverénní výkon a zajišťuje jim důležité 3 body do tabulky. Hosté z Moravské Třebové odcházejí s hořkou chutí po ztracené příležitosti a sporné standartce, která znamenala zvrat v průběhu utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Újezd
Petr Fran, hráč: V\ prvním poločase jsme podali skvělý výkon a vedli jsme 3:0. I když hosté v druhém poločase převzali iniciativu a zatlačili na nás, udrželi jsme svou pozici a nakonec přidali další dvě branky, což nám zajistilo vítězství 5:0. Jsme velmi spokojení s celkovým týmovým výkonem a těšíme se na zisk cenných 3 bodů.

SKP Slovan Moravská Třebová
Pavel Lexman, hráč: Jednalo o vyrovnanou hru, bohužel po neproměněných šancích, šel soupeř do vedení z velice sporné standartky. Od té doby jsme v 1. Poločasu nic nevytvořili a soupeř nás válcoval, do druhého poločasu jsme vešli dobře, avšak jsme neproměnili šance a dostali góly z brejků.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Újezd
J. Pravec [-] - L. Jireček [-] (59. R. Vanat [-] ) , P. Frank [-] , M. Nadvorník [-] , P. Krivák [-] (77. M. Jireček [-] ) , P. Fulík [-] , L. Novotný [-] (81. F. Mokrejš [-] ) , V. Paclík [-] , P. Drahoš [-] , P. Dvořák [-] , J. Rejman [-]

SKP Slovan Moravská Třebová
M. Schreiber [-] - J. Schütz [-] (46. J. Škrabal [-] ) , P. Bubela [-] , J. Žouželka [-] - J. Lexmaul [-] , K. Kolář [-] , P. Bambušek [-] (67. H. Herasymenko [-] ) , Š. Václavek [-] , M. Smékal [-] , M. Šmerda [-] - P. Lexman [-]

ŽK: 36. J. Žouželka .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Lukášek Jiří - HOŘÍNEK Lukáš, VOJTA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Filip Cihlář

Expert: Mikuláš Cvik
Tip experta: výhra hostů

M. Třebová má ambice na postup, pokud je chce naplnit, toto utkání musí zvládnout

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů