2:1
(1:1)
44. J. Stejskal (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 16:00

9.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabená Polička těsně prohrává. Fanoušci hostů byli nespokojeni s výkonem sudích


Branky


11. F. Kořán , 51. P. Chládek - 44. J. Stejskal (vl.)
9

Ve vyrovnaném fotbalovém střetnutí na hřišti Žamberku se týmy domácího Žamberku a hostující Poličky střetly v duelu, který nabídl výjimečnou diváckou podívanou. Oba týmy byly odhodlány bojovat o cenné body, což zároveň přineslo do zápasu napětí a emocionální okamžiky. Po závěrečném hvizdu rozhodčího byli to však domácí hráči Žamberku, kdo slavil vítězství se skóre 2:1. Hostující fanoušci cítili křivdu, když po několika sporných momentech se pískalo vždy ve prospěch domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas utkání byl plný naděje a akce. Tým Žamberku, vedený trenérem a s jasným cílem získat tři body, začal utkání aktivně a odhodlaně. V 11. minutě se jim podařilo otevřít skóre, když Filip Kořán zakončil povedenou kombinační akci brankou. Domácí tým pokračoval v útočné hře, ale blížící se konec poločasu znamenal nepříjemné překvapení. Hostující Polička se dostala do šance, a v důsledku vlastního gólu Jakuba Stejskala došlo ke vyrovnání. První poločas tak skončil nerozhodně 1:1, což přislíbilo dramatický druhý poločas.

Druhý poločas nabídl změnu v dynamice hry a aktivitě obou týmů. Domácí Žamberk vstoupil do druhého poločasu s odhodláním získat vedení. V 51. minutě se jim to povedlo, když Petr Chládek proměnil výbornou šanci v branku. Tato branka oživila diváky a nabídl se nadějný výhled na vítězství Žamberku. Domácí tým pokračoval ve své aktivní hře a snažil se udržet své vedení. Hostující Polička se snažila vyrovnat, ale nedařilo se jim prosadit před brankou Žamberku. Po několika vzrušujících momentech a závěrečném hvizdu rozhodčího domácí hráči slavili vítězství se skóre 2:1, což byl výsledek, na který těžce pracovali.

Toto vítězství přináší týmu Žamberku nejen tři cenné body, ale také povzbuzení a sebevědomí do dalších zápasů. Zároveň se jedná o důležitý moment pro fanoušky, kteří podpořili svůj tým v náročném souboji. Hostující tým Poličky, i přes nezdary, ukázal sílu a bojovnost, které by se mohly stát jejich silnými stránkami v nadcházejících utkáních.



Ohlasy k zápasu


1. FC Žamberk
Mikuláš Cvik, hráč: Zápas s Poličkou byl pro nás neuvěřitelně důležitý, protože jsme již potřebovali bodovat. Bylo to náročné utkání, ale od samého začátku jsme měli situaci pod kontrolou, což jsme proměnili ve vedení. Bohužel v závěru prvního poločasu jsme dostali gól z nepozornosti. Do druhého poločasu jsme vstoupili s větší aktivitou, a to se brzy projevilo v brance, kterou vstřelil Petr Chládek. Celý zbytek zápasu jsme se drželi a tahali za silnější konec, zejména fyzickou připraveností, což nám nakonec zajistilo vítězství. Jsem nadšený z tohoto úspěchu našího týmu.

SK Polička
Jakub Komínek, hráč: Náš výkon ovlivnila stále více rozvíjející se marodka, kdy nám chyběl prakticky cely nás útok. V 20 minutě jsme přišli o dalšího hráče a museli jsme do sestavy opět zasáhnout. I tak si myslím, že jsme měli více ze hry, ale selhali jsme v zakončení. Zápas také ovlivnil rozhodčí, který byl nakloněn na jednu stranu.



Sestavy


1. FC Žamberk
D. Vítek [-] - P. Huška [-] , M. Cvik [-] (50. P. Chládek [-] ) , F. Kořán [-] (62. T. Chlumecký [-] ) , J. Jírů [-] , J. Stejskal [-] , F. Bartoš [-] , O. Veselý [-] (74. A. Brebis [-] ) , D. Derka [-] (86. T. Kmoch [-] ) , J. Molnár [-] , T. Kotyza [-]

SK Polička
J. Ehrenberger [-] - J. Komínek [-] , M. Mazel [-] , T. Poul [-] , V. Klein [-] , P. Zahoran [-] (60. Š. Krejčí [-] ) , J. Mužík [-] (74. M. Stejskal [-] ) , P. Bureš [-] , M. Vondra [-] (30. P. Lánský [-] ) , K. Moravec [-] , M. Pavliš [-]

ŽK: 60. J. Molnár - 19. P. Bureš , 31. T. Poul , 68. V. Klein .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DOSKOČIL Radim - SAŇÁK Jan, PINKAVA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Filip Cihlář

Expert: Mikuláš Cvik
Tip experta: výhra domácích

Už musíme prolomit sérii proher a proti Poličce se nám dlouhodobě daří, tak snad to bude i v tento zápas

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Věřím, že si nějaké body odvezeme, hodně bude záležit kolik marodů se dá na toto utkání dopořádku.

Tip: výhra domácích