Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 16:00

9.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slatiňany prodloužili trápení ve venkovních zápasech. Svitavy B si odnáší důležité tři body


Branky


9

Dramatický fotbalový souboj mezi týmy Svitavy a Slatiňany přinesl nejen zajímavé střelecké momenty, ale také zásadní událost v podobě červené karty pro hráče Ryšavého Michala. Slatiňany chtěli zlomit sérii prohraných venkovních zápasu, ale opět se to nepovedlo. Utkání bylo plné emocí a výkyvů ve výkonu obou týmů, které střídaly šance na branky a dramatické momenty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

První poločas utkání mezi týmy Svitavy a Slatiňany nabídl zajímavý pohled na fotbalový souboj plný emocí a bojovnosti. Domácí tým, vědom si důležitosti tohoto zápasu pro zachování své pozice v tabulce, nastoupil s jasným záměrem – vyhrát. Výsledkem bylo to, že již od úvodního hvizdu bylo na hřišti vidět zvýšené nasazení a odhodlání. Oba týmy však hrály fotbalově a snažily se kombinovat, což přineslo zajímavý průběh.

První branka zazněla ve prospěch domácího týmu, a to po rohovém kopu. Svoboda Dominik byl tím hráčem, který otevřel skóre, a to v 37. minutě utkání. Nicméně hosté ze Slatiňan nechtěli připustit, aby jim zápas unikl, a také se dostali na seznam střelců. Jakub Slavík se trefil v 42. minutě, čímž vyrovnal skóre na 1:1. První poločas tak skončil vyrovnaně, a diváci mohli očekávat napínavý druhý poločas.

Emoce na hřišti a mnoho gólů

Druhý poločas utkání přinesl mnoho dramatických momentů a výkyvů výkonnosti obou týmů. Domácí tým zahájil druhou část hry velmi silně a nečekal dlouho na svůj další gól. Hned v první minutě druhého poločasu se zrodila branka, tentokrát po úvodní akci druhého poločasu. To poslalo domácí tým znovu do vedení, a skóre bylo 2:1 pro Svitavy.

Domácí hráči následně přidali další gól, a to po rychlém úniku na pravé straně hřiště. Zdálo se, že mají zápas pevně ve svých rukou s náskokem 3:1. Nicméně hosté z Slatiňan se odmítali vzdát a začali hrát lépe poté, co změnili rozestavení týmu. Tato změna se brzy odrazila na skóre, když hosté zaznamenali svůj druhý gól. Stav byl 3:2, a zápas se stal napínavým.

Ovšem pro hostující tým to byla smolná druhá půle. I přesto, že měli možnost srovnat na 3:3 z penalty, jejich brankář udělal chybu, což domácím hráčům umožnilo utvrdit své vítězství na 4:2.  V 88. minutě Ryšavý Michal obdržel červenou kartu. Toto vyloučení bylo důsledkem jeho druhého napomenutí během této hry. Jeho první žlutá karta byla udělena za bezohledné podražení soupeře v souboji o míč v nepřerušené hře. Druhá žlutá karta a následná červená byly uděleny za podobný prohřešek - opět za bezohledné podražení soupeře v souboji o míč v nepřerušené hře.Celkově to byl emocionální zápas, ve kterém oba týmy prokázaly odhodlání a vůli bojovat až do konce.

Svitavy si nakonec odnesly vítězství, což jim pomohlo udržet svou pozici v tabulce, zatímco Slatiňany budou muset pracovat na zlepšení své výkonnosti venku a hledat způsob, jak získat body na cizím hřišti.



Ohlasy k zápasu


TJ Svitavy B
Miloslav Ovad, hráč: Šli jsme do zápasu s cílem vyhrát a udržet si pozici v tabulce. Soupeř hrál fotbal, což nám vyhovovalo. Po prvním gólu jsme však inkasovali. V druhém poločase jsme se zlepšili a rychle vstřelili dvě branky, což nám pomohlo k vítězství 4:2.

Spartak Slatiňany
Jakub Slavík, hráč: Opět jsme neuspěli venku a čekáme na první vítězství mimo domov. Start do zápasu byl pomalý, až jsme srovnali na 1:1. Pak jsme dostali branku a domácí tým šel znovu do vedení. Zlepšili jsme se a snížili na 3:2, ale náš brankář chyboval a domácí hráči potvrdili své vítězství na 4:2. Navíc rozhodčí neodpískal dvě penalty pro nás, které akorát pomohly k naší frustraci.



Sestavy


TJ Svitavy B
R. Ťapaják [-] - M. Ovad [-] (83. M. Chalupník [-] ) , J. Špička [-] , M. Ryšavý [-] , D. Svoboda [-] (46. D. Juřík [-] ) , J. Škáva [-] , M. Fisheriuk [-] (46. K. Pikovský [-] ) , M. Horák [-] , Š. Mauer [-] , P. Juřík [-] (66. R. Brand [-] ) , J. Tůma [-]

Spartak Slatiňany
J. Dubský [-] - J. Koblasa [-] (56. M. Bakeš [-] ) , J. Borovička [-] (56. A. Kühr [-] ) , I. Pytlík [-] , J. Slavík [-] , V. Trňák [-] , D. Drahý [-] , M. Slavík [-] (68. R. Sotona [-] ) , T. Venzara [-] , M. Kudrnka [-] , M. Chalupník [-] (76. T. Janoušek [-] )

ŽK: 35. M. Ryšavý , 50. M. Ovad - 32. J. Slavík , 62. I. Pytlík , 72. M. Kudrnka . ČK: 88. M. Ryšavý .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: ŠTANCEL Miroslav - ZEMAN Josef, STÁREK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Filip Cihlář

Expert: Mikuláš Cvik
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že kvalitativně jsou na tom obě mužstva podobně, ale Svitavi využijí domácí prostrědí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů