1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 16:00

9.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drama až do úplného konce. Emanuel Rožek opět září


Branky


9

V tomto zápase se odehrál fotbalový příběh plný emocí, drama vyvrcholilo brankou Rožka Emanuela a třemi body pro Zámrsk. Ústí nad Orlicí se pokoušelo vyrovnat, ale jejich snahy byly marné před pevnou obranou Zámrsku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Taktický první poločas

První poločas zápasu byl plný taktických manévrů a tvrdých soubojů na středovém kruhu. Oba týmy se snažily získat kontrolu nad hrou, ale silné obrany obou stran nedovolovaly snadný průnik. Brankáři byli v pohotovosti a čekali na případné nebezpečné střely, které však přišly jen sporadicky. Fanoušci se dočkali intenzivního fotbalu, ale brankový účet zůstal po celý první poločas nezměněn.

Hráči na obou stranách se snažili rozvíjet kombinaci a hledat mezery v obraně soupeře, ale častokrát docházelo k nepřesnostem v přihrávkách a střelách na branku. Oba týmy si byly vědomy důležitosti tohoto zápasu, a tak byla vidět snaha o kontrolovaný a zodpovědný fotbal.

Emanuel Rožek hrdina zápasu

Druhý poločas začal s vědomím, že jeden jediný gól může rozhodnout o vítězi. Ústí nad Orlicí se rozhodlo více útočit a zvýšit tlak na domácí tým. Obrana Zámrsku však zůstávala pevná a brankář byl stále na pozoru. Obě strany se pokoušely najít cestu k brance, ale zdálo se, že obrany mají navrch.

V dramatickém zvratu zápasu se hrdinou stal Rožek Emanuel. V 83. minutě se po rychlém protiútoku a precizní nahrávce od spoluhráče dostal do výhodné pozice a proměnil svou střelu v branku. To rozhodlo o osudu zápasu, a Zámrsk se ujal vedení 1:0.

Po brance Zámrsku se Ústí nad Orlicí snažilo o vyrovnání za každou cenu. Tým Ústí se tlačil dopředu a prováděl útočné manévry, ale obrana Zámrsku byla neoblomná. Zámrsk se dožadoval kontrolního míče a snažil se udržet své vedení. Ústí nad Orlicí nedokázalo najít spád a branku, kterou tak zoufale potřebovalo.

Po finálním hvizdu sudího mohli hráči Zámrsku slavit vítězství, zatímco hráči Ústí nad Orlicí odešli z pole s hořkou chutí. Zámrsk si zaslouženě odnesl tři body za tento dramatický zápas, který bude ještě dlouho diskutován mezi fanoušky obou týmů.



Ohlasy k zápasu


SK Zámrsk
Michal Jiráský, hráč: Bojovné utkání, Ústí si nevytvořilo příliš šanci, byli jsme lepším týmem a zaslouženě jsme si nechali doma všechny tři body.




Sestavy


SK Zámrsk
P. Laksar [-] - R. Matoušek [-] , M. Dvořák [-] , R. Mudrich [-] , Z. Dušek [-] - F. Peterka [-] (33. P. Novák [-] ) , J. Gerčák [-] , P. Formánek [-] , T. Houžvička [-] - A. Csernyanszký [-] (38. M. Jiráský [-] ) , M. Bálek [-] (46. E. Rožek [-] ) -

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí B
M. Hortlík [-] - O. Mikulecký [-] , S. Rejda [-] , F. Kočí [-] , Š. Kopecký [-] (46. O. Petrjánoš [-] ) , M. Popelář [-] , M. Krátký [-] (82. M. Wohner [-] ) , V. Stejskal [-] , M. Šimek [-] , D. Řehák [-] , O. Skalický [-]

ŽK: 89. Z. Dušek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Ujec Jiří - SUCHOMEL Karel, SVĚDIROH Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Filip Cihlář

Expert: Mikuláš Cvik
Tip experta: remíza

Zatím z mého pohledu nejkvalitnější mužstva A třídy, bude záležet i na tom, zdali bude mít Ústí posily z Áčka

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů