5:1
(2:1)
24. A. Kyllar (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:00

8.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

To je začátek sezóny! Ústí pokračuje v dominantních výkonech


Branky


19. O. Mikulecký , 34. J. Kozák , 51. M. Uher (vl.) , 70. P. Tchanturia (p.) , 86. J. Kozák - 24. A. Kyllar (p.)
6

V napínavém fotbalovém střetnutí mezi týmy Ústí nad Orlicí a Jablonné nad Orlicí, které se odehrálo v atmosféře očekávání a napětí, dominovala domácí Ústí nad Orlicí. Tým, který zatím nepoznal hořkost porážky a suverénně drží první místo v tabulce, potvrdil svou dominanci na hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ani penalta hostům příliš nepomohla

První poločas byl ohniskem zájmu našich očí, plný akce a vzrušení. Domácí tým Ústí nad Orlicí, který byl jasným favoritem utkání, si vzal vedení v 19. minutě, kdy Ondřej Mikulecký přesnou střelou poslal míč za bezmocného brankáře hostů. To bylo signálem pro hosty, kteří se odmítli vzdát. Adam Kyllar z týmu Jablonné nad Orlicí dokázal vyrovnat na 1:1 po proměněném pokutovém kopu v 24. minutě. To však nepřerušilo tlak domácího týmu, který znovu převzal vedení, když Jiří Kozák zaznamenal svou branku v 34. minutě. Skóre po prvním poločase bylo 2:1 ve prospěch domácího týmu, což naznačovalo, že druhá polovina bude plná akce a vyrovnaných soubojů.

Poločas v režii v domácích

Druhý poločas se nesl ve znamení dominance domácího týmu, který si přál potvrdit svou pozici na vrcholu tabulky. Marek Uher přidal další branku do sítě hostí poté, co jeden z hostujících hráčů nešťastně zaznamenal vlastní gól v 51. minutě. To poslalo domácí fanoušky do extáze a zvyšovalo se napětí na hřišti. V 70. minutě Paata Tchanturia proměnil pokutový kop, čímž navýšil vedení týmu Ústí nad Orlicí na 4:1. Aby toho nebylo málo, Jiří Kozák dokončil svůj hattrick brankou v 86. minutě, čímž definitivně potvrdil výsledek utkání na konečných 5:1 ve prospěch domácího týmu.

Celkově lze říci, že tento zápas nabídl nejen výborný fotbal, ale také ukázku síly a schopnosti domácího týmu Ústí nad Orlicí, který si upevnil svou pozici v čele tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ Jablonné nad Orlicí
Tim gregor, hráč: Tak věděli jsme jaký soupeř nás čeká, věděli jsme že soupeř je vedoucí tým tabulky má kvalitní hráče a že si pravděpodobně pomůžou s klukama z A týmu. snažili jsme se hrát svoji hru což se nám i dařilo ale sráželi nás osobní chyby v defenzívě, bohužel těch chyb bylo více a proto výsledek vypadá tak jak vypadá.



Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí B
M. Hortlík [-] - O. Mikulecký [-] , J. Kozák [-] , S. Rejda [-] , F. Kočí [-] , M. Popelář [-] , P. Tchanturia [-] , M. Krátký [-] (79. V. Stejskal [-] ) , M. Šimek [-] (70. Š. Kopecký [-] ) , D. Řehák [-] , O. Skalický [-]

TJ Jablonné nad Orlicí
S. Kyryk [-] - T. Gregor [-] , J. Kyllar [-] , J. Čada [-] , F. Vaníček [-] (56. J. Špaček [-] ) - A. Kyllar [-] , L. Krejsa [-] (77. D. Pišťáček [-] ) , M. Uher [-] - R. Filip [-] (77. M. Černohous [-] ) , D. Moravec [-] (37. K. Vaníček [-] ) , A. Kashalupa [-] (73. M. Matějka [-] )

ŽK: 24. M. Hortlík , 31. M. Krátký .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: Morávek David - SUCHOMEL Karel, SVĚDIROH Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích