Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 10:15

8.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí tým suverénně triumfuje


Branky


6

Fotbalový zápas mezi Letohradem B a Svitavami B přinesl vzrušující souboj, který skončil suverénním vítězstvím domácího týmu Letohrad B s výsledkem 4:0. Zápas byl plný emocí a dramatických okamžiků, zejména v druhém poločase, kde Letohrad B předvedl neuvěřitelný výkon.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiří Kadlec zahájil skórování pro Letohrad B

První poločas tohoto fotbalového utkání mezi týmy Letohrad B a Svitavy B přinesl výborný pohled na souboj dvou týmů s různými ambicemi. Od prvního hvizdu rozhodčího bylo vidět, že domácí tým Letohrad B má jasný záměr ovládnout hru a získat vedení. Svitavy B se však postavily do obrany a snažily se držet svého soupeře na uzdě. I přes brankovou konstrukci, která se stala překážkou pro domácí hráče, se jim podařilo otevřít skóre v 33. minutě. Jiří Kadlec ukázal svou střeleckou kvalitu a precizní střelou poslal míč za bezmocného brankáře soupeře. Po této brance domácí tým pokračoval v tlaku, ale hostující obrana byla schopná odolávat a udržet skóre na 1:0 do konce prvního poločasu.

Procházka pokračuje v demolici

Druhý poločas zápasu přinesl ještě větší úsilí ze strany Letohradu B. Tým si uvědomil, že potřebuje rozšířit svůj náskok a zamezit jakémukoliv možnému překvapení ze strany Svitav B. A právě Jiří Kadlec se stal vůdčí postavou druhého poločasu. V 56. minutě se mu podařilo vstřelit svůj druhý gól v zápase, když dokázal překonat brankáře soupeře. V 60. minutě přišel další zlomový okamžik, když Jakub Procházka přidal třetí branku pro Letohrad B. Jeho střela byla nechytatelná a brankář Svitav B neměl šanci zasáhnout. Procházka se stal hrdinou chvíle, když v 67. minutě vsítil druhou  branku Svitavy B se snažily odpovědět, ale jejich snahy byly zmařeny pevnou obranou domácího týmu. Zápas tak skončil vítězstvím Letohradu B 4:0, a to díky výborným výkonům hlavně v druhém poločase. Domácí hráči si odnesli tři body a potvrdili svou kvalitu v soutěži.



Ohlasy k zápasu


FK OEZ Letohrad B
Dan Dvorský, hráč: Po celý zápas se nám dařilo hrát kombinační hru, přičemž v prvním poločase jsme měli problém dostat míč do sítě a soupeři pomohla i branková konstrukce. Druhý poločas jsme zlepšili zakončení a zaslouženě jsme zvítězili.

TJ Svitavy B
Miloslav Ovad, hráč: Dneska nás jelo málo, neměli jsme protihru Letohrad byl většinu času na míči a my jsme se do šance dostali jen zřídka, první zápas jsme ještě bojovali, ale druhý jsme odešli fyzicky i psychicky. Výsledek bohužel zasloužený



Sestavy


FK OEZ Letohrad B
M. Satoria [-] - J. Javůrek [-] (58. D. Škorpil [-] ) , J. Hiller [-] , M. Filip [-] (79. Š. Šantrůček [-] ) , M. Hauf [-] , J. Kadlec [-] (72. K. Zeman [-] ) , D. Štusák [-] , I. Shymchyshyn [-] (58. J. Procházka [-] ) , M. Pokorný [-] , D. Dvorský [-] , M. Štefek [-] (72. V. Dunas [-] )

TJ Svitavy B
T. Polák [-] - D. Bednár [-] , J. Špička [-] , M. Skalický [-] (66. M. Bednář [-] ) , M. Ryšavý [-] (61. F. Šimek [-] ) , J. Škáva [-] , M. Fisheriuk [-] (73. R. Ťapaják [-] ) , M. Ovad [-] , Š. Mauer [-] , P. Juřík [-] , J. Tůma [-]

ŽK: 39. I. Shymchyshyn , 69. M. Štefek - 41. J. Škáva , 43. Š. Mauer , 62. M. Fisheriuk .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Saňák Jan - DOSKOČIL Radim, HOCK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza