Z. Kolbe 17. (vl.)
M. Smékal 92. (p.)
2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:30

8.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Penalta v poslední minutě za nerozhodného stavu? Důležité 3 body pro domácí


Branky


17. Z. Kolbe (vl.) , 92. M. Smékal (p.) - 11. T. Vyšohlíd
6

V duelu mezi Moravskou Třebovou a FC Jiskra 2008 se odehrály dvě vyrovnané a dramatické poločasy, které skončily vítězstvím domácího týmu 2:1. První poločas začal opatrně, přičemž oba týmy se snažily nalézt svůj rytmus na hřišti. Moravská Třebová nastoupila do utkání v mírně oslabené sestavě kvůli nemocem a zraněním svých hráčů. Tato situace vyžádala úpravy v herním rozestavení a taktickém systému.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nešťastný moment hostujícího hráče

V 17. minutě se však stalo něco neobvyklého, když po dlouhém autu soupeře do šestnáctky domácího týmu došlo k vlastnímu gólu Zdeňka Kolbeho. Tento moment změnil průběh zápasu, protože Moravská Třebová začala zvyšovat tlak na soupeře a měla několik šancí na vyrovnání. I přes trefu břevna a další dvě šance se jim to však do poločasu nepodařilo. Nicméně, blížil se konec prvního poločasu, a domácí tým si vypracoval hezkou akci po levé straně, která skončila vlastním gólem soupeře. Poločas tak skončil stavem 1:1, a bylo jasné, že druhá část zápasu bude stejně vyrovnaná a dramatická jako ta první.

Michal Smékal to ustál

Druhý poločas přinesl podobný obraz hry, s oběma týmy bojujícími na hřišti. Hráči Moravské Třebové se snažili prosadit, ale jejich střely mířily těsně vedle tyče nebo byly zblokovány soupeřem. Hostující tým se snažil využít protiútoků a udržet svou obranu pevnou. Klíčový okamžik přišel v 90. minutě, když byl jeden z hráčů Moravské Třebové faulován ve vápně soupeře. To znamenalo pokutový kop pro domácí tým, který proměnil Michal Smékal. Sice měl štěstí, že gólman soupeře tečoval jeho střelu, ale i tak se mu podařilo dostat míč do sítě. Tento gól rozhodl o výsledku utkání, které skončilo vítězstvím Moravské Třebové 2:1. I přes vítězství si však domácí tým musí vyčítat neproměněné šance, které by mohly rozhodnout o větším rozdílu ve skóre.



Ohlasy k zápasu


SKP Slovan Moravská Třebová
Michal Smékal, hráč: Nastoupili jsme v mírně oslabené sestavě kvůli nemocem a zraněním, což nás donutilo upravit herní rozestavení a systém. První poločas byl vyrovnaný, s několika šancemi na obou stranách. Soupeř se ujal vedení po dlouhém autu, ale zvýšili jsme tlak a trefili břevno a měli ještě dvě šance. Do poločasu jsme dosáhli vyrovnání, když domácí hráči vlastní gólem zkomplikovali situaci. Druhý poločas nabídl náznaky šancí na obou stranách, ale naše neproměněné příležitosti nás mohou trápit. Klíčový okamžik přišel v 90. minutě, kdy jsme dostali pokutový kop a s štěstím jej proměnili, což nám zajistilo vítězství 2:1.




Sestavy


SKP Slovan Moravská Třebová
M. Schreiber [-] - P. Mikšánek [-] (69. H. Herasymenko [-] ) , J. Schütz [-] , P. Bubela [-] (78. P. Bambušek [-] ) , J. Žouželka [-] - M. Šmerda [-] , M. Smékal [-] , J. Škrabal [-] , J. Lexmaul [-] , Š. Václavek [-] - J. Sedlák [-] (60. K. Kolář [-] ) -

FC Jiskra 2008
R. Vyšohlíd [-] - T. Vyšohlíd [-] , M. Matoulek [-] , F. Dušek [-] (79. M. Ďuriš [-] ) , J. Šmolík [-] , D. Skoták [-] , J. Wawrzyczek [-] (66. Z. Zezulka [-] ) , M. Hnátnický [-] , J. Ježek [-] , Z. Kolbe [-] , P. Zach [-]

ŽK: 56. J. Sedlák , 70. Š. Václavek , 88. K. Kolář - 35. J. Ježek .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: SVOBODA Jan - ZERZÁN Miloš, HÁJEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích