Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 16:30

7.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

To bylo derby, jak se patří! Radoval se tábor hostů


Branky


5

Nedělní odpoledne bylo ve Skuteči naplněno vzrušením a očekáváním, když se zde odehrálo důležité fotbalové derby mezi domácím týmem Skuteč a hostujícím týmem Proseč. Tato soutěžní bitva si nejen udržela svou tradici, ale také se stala událostí, kterou očekávali fanoušci obou týmů po celou sezónu. A skutečně, výsledek a průběh tohoto zápasu naplnily očekávání všech, kdo dorazili na stadion.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby přilákalo velký počet fanoušků

Utkání začalo s velkým napětím, a to nejen na hřišti, ale i na tribunách, kde se shromáždilo 400 věrných fanoušků. Prvních pár minut bylo pozoruhodně vyrovnaných, oba týmy si byly vědomy významu tohoto duelu, a tak se hrálo opatrně. Ve 18. minutě však hosté z Proseče využili pěkné akce z křídla a šli do vedení 1:0, když gól vstřelil Vítězslav Menc. To vyvolalo euforii mezi jejich příznivci.

Domácí však nepřestali bojovat a o pět minut později dokázali vyrovnat stav na 1:1 po přímém kopu, který proměnil Jiří Novotný. Hosté však nechtěli zůstat pozadu a oplatili ve 26. minutě stejnou mincí, když se podruhé trefil Jiří Novotný, a znovu se ujali vedení 2:1.

Drama do posledních minut

Domácí tým Skuteč se rozhodl do druhého poločasu vstoupit s taktikou pevné obrany a pokusit se využít brejkových situací. Naopak hosté z Proseče měli jiné plány a chtěli si udržet vedení. V 58. minutě se jim to podařilo, když zvýšili svůj náskok na 3:1.

Dramatický závěr však byl teprve před námi. O minutu později, po chybě hostí, domácí tým snížil na 2:3, a atmosféra na stadionu byla naprosto elektrizující. Fanoušci obou týmů byli pohlceni děním na hřišti, a zápas nabral nečekaný spád. Hosté se však dokázali bránit a v závěru, v 91. minutě, dokonce přidali čtvrtý gól, pečetící své vítězství na konečných 4:2.

Pro tým Proseč to bylo velmi cenné vítězství, které jim přineslo nejen tři body, ale také hrdost a radost ze hry. Diváci byli svědky parádního výkonu obou týmů a derby zápas určitě nezklamalo. Tato událost ukázala, jak vášnivý a dramatický může být fotbal, a že každé derby má své nezaměnitelné kouzlo.

Celkově to bylo utkání, které diváci nezapomenou, a které přineslo spoustu fotbalového emocionálního náboje. Týmy Skuteč a Proseč ukázaly svou bojovnost a vášeň pro fotbal, což je vždy pro fanoušky důležité vidět. Očekáváme, že další derby bude stejně napínavé a zajímavé jako toto.



Ohlasy k zápasu



FK Proseč
Zděněk Marek, hráč: Celkově to bylo utkání, které diváci nezapomenou, a které přineslo spoustu fotbalového emocionálního náboje. Týmy Skuteč a Proseč ukázaly svou bojovnost a vášeň pro fotbal, což je vždy pro fanoušky důležité vidět. Očekáváme, že další derby bude stejně napínavé a zajímavé jako toto.



Sestavy


FK Junior Skuteč
L. Mrázek [-] - F. Dostál [-] , L. Netolický [-] (61. M. Horáček [-] ) , J. Novotný [-] (77. J. Pekař [-] ) , M. Čermák [-] , V. Novák [-] , R. Kozák [-] (61. P. Felkl [-] ) , J. Mikan [-] , P. Vymetal [-] , L. Naď [-] , D. Rompotl [-]

FK Proseč
J. Lampárek [-] - R. Klíma [-] (90. J. Janecký [-] ) , T. Rybička [-] (76. M. Marek [-] ) , V. Menc [-] (87. V. Beránek [-] ) , M. Plosza [-] , T. Mareš [-] (73. P. Zelenka [-] ) , V. Koutný [-] , P. Hromádka [-] , J. Marek [-] , M. Janáček [-] , Z. Marek [-] (57. P. Stupavský [-] )

ŽK: 28. J. Novotný , 66. P. Vymetal - 65. P. Stupavský , 90. R. Klíma .
Počet diváků: 400. Rozhodčí: Vaněk Tomáš - FRANK Vojtěch, KODÝDEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Cihlář

Expert: Jakub Komínek
Tip experta: výhra hostů

Proseč hraje dobrý fotbal, proto volím jejich výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů