0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 16:30

7.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mizerná Jiskra 2008 opět bez bodu!


Branky


5

Fotbalový zápas mezi FC Jiskra 2008 a Poličkou přinesl zajímavý sportovní souboj, ve kterém Polička ovládla hru a zvítězila výsledkem 3:0. Hosté si udržovali pevnou kontrolu nad utkáním a potvrdili svou převahu góly v prvním a druhém poločase. Domácí tým FC Jiskra 2008 se snažil reagovat, ale nedokázal narušit obranu Poličky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominance hostujících

Utkání začalo rychlým tempem, a bylo zřejmé, že Polička byla od začátku na vlně. S časným tlakem a kombinační hrou se hostující tým snažil ovládnout střed hřiště a kontrolovat průběh zápasu. Tento tlak se brzy proměnil v gól, když Marek Leinweber v 39. minutě otevřel skóre. Tímto způsobem Polička potvrdila svou převahu a rozesmutnila domácí fanoušky.

O pouhé čtyři minuty později přidal další branku Tomáš Poul, čímž zdvojnásobil náskok Poličky. Domácí FC Jiskra 2008 se v prvním poločase potýkala s obtížemi a nedokázala si vytvořit výraznější šance na vyrovnání. Hosté tak měli v poločase pevnou kontrolu nad utkáním a vedli 2:0.

Polička nepolevila

Druhá polovina utkání pokračovala v podobném duchu, jakým první poločas skončil. Polička si udržovala vedení a snažila se kontrolovat průběh hry. Domácí tým FC Jiskra 2008 se snažil reagovat a dostat se zpět do zápasu, ale hosté měli situaci pod kontrolou.

Marek Leinweber, který byl střeleckým hrdinou prvního poločasu, se opět prosadil v 76. minutě a potvrdil vítězství Poličky gólem na 3:0. Hostující tým se prezentoval týmovým výkonem, který jim umožnil odvézt si všechny body z tohoto utkání. Domácí FC Jiskra 2008 se snažila, ale nepodařilo se jí narušit pevnou obranu Poličky. Celkově vzato, Polička si zaslouženě odvezla tři body za svou kontrolu nad průběhem zápasu a za efektivní využití šancí.



Ohlasy k zápasu



SK Polička
Martin Pavliš, hráč: Myslím si, že jsme dobře vstoupili do utkání, které jsme korunovali 2 brankami do poločasu. Dá se říct, že jsme celé utkání měli pod kontrolou a výsledek odpovídá předvedené hře. Domácí se do žádné velké šance nedostali a my jsme to vcelku v klidu dohráli.



Sestavy


FC Jiskra 2008
M. Opravil [-] - J. Pasker [-] (46. F. Dušek [-] ) , T. Vyšohlíd [-] , M. Matoulek [-] , P. Roček [-] (68. Z. Zezulka [-] ) , D. Skoták [-] (68. R. Halanič [-] ) , J. Wawrzyczek [-] (46. P. Hnátnický [-] ) , M. Ščambura [-] , P. Zach [-] , J. Ježek [-] , M. Hnátnický [-] (76. M. Ďuriš [-] )

SK Polička
J. Ehrenberger [-] - M. Leinweber [-] , P. Zahoran [-] (62. P. Bureš [-] ) , J. Komínek [-] (80. V. Klein [-] ) , M. Mazel [-] (76. Š. Krejčí [-] ) , T. Poul [-] , R. Netolický [-] (82. M. Stejskal [-] ) , J. Mužík [-] , M. Vondra [-] , K. Moravec [-] , M. Pavliš [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: DUŠEK Jan - HRUBÝ Miloš, HOCK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Cihlář

Expert: Jakub Komínek
Tip experta: výhra hostů

Tento zápas bychom měli zvládnou. Venku je to vždy těžké, ale věřím, že vyloupíme domácí tým.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů