1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 16:00

7.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Forma Zámrsku pokračuje! Po skvělém týmovém výkonu si odváží 3 body a bojují o čelo tabulky!


Branky


60. J. Kyllar - 32. P. Novák , 38. P. Novák , 63. E. Rožek
5

Včerejší fotbalový souboj mezi týmy Jablonných nad Orlicí a Zámrsku přinesl zajímavý zápas, ve kterém si hosté odvezli výhru 3:1. Utkání bylo rozděleno do dvou odlišných poločasů, které odrážely odlišné výkony a strategie obou týmů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Patrik Novák - hrdina prvního poločasu

Zápas odstartoval s jasným zvýhodněním hostů z Zámrsku. Jablonné nad Orlicí se potýkaly s problémy na začátku utkání. Hosté byli aktivní na míči a rychlí v kombinaci i v důrazu na míči. V 32. minutě přišel první zásah zápasu, a to ve prospěch hostů. Patrik Novák se prosadil hlavou po nedůrazu v obraně domácího týmu a otevřel skóre utkání. O pouhých šest minut později se stejný hráč, Patrik Novák, znovu ocitl v centru dění a tentokrát nezaváhal znovu - znovu branka hlavou. Tímto gólem hosté navýšili své vedení na 2:0.

Domácí tým se ve středu hřiště potýkal s problémy, ztrácel spoustu balónů a nemohl najít odpověď na aktivní hru hostujícího týmu. První poločas byl pro Jablonné nad Orlicí náročný, a to nejen kvůli výsledku, ale i kvůli herním problémům.

Rožek se znovu prosazuje

Ve druhé půli se Jablonné nad Orlicí pokusily o zvrat. V 60. minutě snížil Jan Kyllar po přesné střele, což probudilo domácí tým i fanoušky na tribunách. Tým se snažil o vyrovnání, začal více útočit a zlepšil svou kombinační hru. Nicméně, hosté z Zámrsku nechtěli vedení pustit. V 63. minutě přidal Emanuel Rožek třetí branku pro hosty, čímž obnovil dvougólový rozdíl. Tímto gólem se posunul do čela v tabulce střelců. Domácí tým se nadále snažil snížit náskok soupeře, ale hosté si udrželi vedení a utkání skončilo výhrou Zámrsku 3:1.

Hosté byli spokojeni s tím, jak dobře zvládli taktické provedení utkání. Obrana byla neprostupná a nepustila soupeře do vážných šancí. Naopak, domácí tým uznal zasloužené vítězství hostů, kteří si odvezli tři body za svůj týmový výkon. Tento zápas ukázal, že fotbal je hrou dvou polovin, a že vývoj zápasu se může měnit z poločasu na poločas.



Ohlasy k zápasu


TJ Jablonné nad Orlicí
Filip Radim, hráč: Zápas nám dnes nevyšel, nezačali jsme dobře. Hosté byli lepší na balónu, v kombinaci i v důrazu.

SK Zámrsk
Ohlas z kabiny hostů: Zápas byl po taktické stránce dobře zvládnutý. Soupeře jsme do žádné šance nepustili a zaslouženě jsme si odvezli 3 body.



Sestavy


TJ Jablonné nad Orlicí
S. Kyryk [-] - F. Vaníček [-] , J. Čada [-] , J. Kyllar [-] - A. Kyllar [-] , M. Uher [-] (46. V. Vágner [-] ) , L. Krejsa [-] - R. Filip [-] , K. Vaníček [-] (64. D. Pišťáček [-] ) , J. Špaček [-] (60. A. Kashalupa [-] ) , D. Moravec [-] (82. M. Matějka [-] )

SK Zámrsk
T. Lorenc [-] - Z. Dušek [-] , M. Dvořák [-] , R. Mudrich [-] , P. Novák [-] - M. Bezdíček [-] , P. Formánek [-] (90. F. Peterka [-] ) , T. Houžvička [-] - R. Matoušek [-] (85. A. Csernyanszký [-] ) , E. Rožek [-] - M. Jiráský [-]

ŽK: 61. J. Kyllar , 90. J. Čada - 65. P. Novák , 71. M. Dvořák , 74. Z. Dušek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Bouz Tomáš - FILIPI Vojtěch, FLÍDR Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Cihlář

Expert: Jakub Komínek
Tip experta: remíza

Těžký zápas na tipování, věřím v remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích