1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 16:30

7.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké množství neproměněných šancí vyústilo v remízový výsledek


Branky


5

Fotbalové utkání mezi Žamberkem a Letohradem nabídlo naprosto vyrovnaný a napínavý souboj, který diváky držel v napětí od prvního hvizdu až do posledního hvizdu rozhodčího. Domácí tým začal zápas s velkou energií, avšak hosté se postupně vyrovnali a utkání přerostlo v dramatickou bitvu. Šance se střídaly na obou stranách, ale ani jeden z týmů nedokázal získat definitivní převahu. Konečný výsledek 1:1 odráží vyrovnanost a kvalitu obou týmů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velmi počet spálených šancí

Utkání mezi Žamberkem a Letohradem nabídlo od samého začátku vysoké napětí a dramatický fotbalový zážitek. Domácí tým vstoupil na hřiště s neuvěřitelným elánem a začal utkání jako uragán. V prvních pěti minutách se hráči Žamberku podařilo vypracovat dvě stoprocentní šance, kdy oba útočníci šli sami na bránu soupeře, avšak nezvládli zakončit takovéto ideální příležitosti. Bylo zjevné, že kdyby Žamberk v 15. minutě vedl 3:0, nikdo by se tomu nemohl divit.

Zatímco domácí tým vládl prvním minutám utkání, obrana hostů z Letohradu hledala svou formu a způsob, jak zastavit rychlý nástup soupeře. A právě v této chvíli mohli domácí hráči tuto nejistotu v obraně Letohradu využít k vytvoření značného náskoku. Bohužel pro ně však nedokázali tuto převahu proměnit v branky. Postupně se však síly na hřišti začaly vyrovnávat, a celý první poločas byl charakterizován střídáním útoků mezi oběma týmy. Šance se střídaly na obou stranách a fanoušci na tribunách byli svědky atraktivního fotbalu. Letohrad se postupem času začal dostávat do hry a dokázal se vymanit z tlaku domácího týmu.

I přes vyrovnanou hru si však Letohrad nedokázal vytvořit výraznější příležitosti ke skórování a nevyužil několik tutovek, které by mohly rozhodnout o výsledku prvního poločasu.

Vyrovnaný druhý poločas

Druhý poločas zápasu mezi Žamberkem a Letohradem pokračoval ve stejném duchu jako první. Obě týmy se snažily nalézt cestu k brance soupeře a pokračovaly v aktivním útoku.

Obrana hostů stále čelila určitým potížím, což domácí tým stále využíval. Na druhou stranu, Letohrad nezůstal pozadu a nadále vytvářel svoje šance. Závěr zápasu byl napínavý a dramatický, a zdálo se, že gól může padnout kdykoliv.

Nakonec však zápas skončil nerozhodně 1:1, a to se zdá být spravedlivým výsledkem, který odráží vyrovnaný průběh utkání. Oba týmy měly své okamžiky, kdy mohly rozhodnout, ale nedokázaly je proměnit ve vítězný gól. Tento zápas mezi Žamberkem a Letohradem potvrdil, že oba týmy mají stále co nabídnout a že jejich budoucí zápasy budou stále plné napětí a fotbalového umění.



Ohlasy k zápasu


1. FC Žamberk
Mikuláš Cvik, hráč: Dnešní derby skončilo remízou. Jestli byla zasloužená, ve finále asi ano. V do úvodu zápasu jsme vlítli jako uragán a Letohrad vůbec nevěděl kudy kam. V prvních 5 minutách jsme si vypracovali 2 tutovky, kdy oba útočníci šli sami na bránu a ani jeden neproměnil. Kdyby jsme v 15 minutě vedli 3:0, tak se nikdo nediví. Potom se síly vyrovnali a celý zapas se přeléval za strany na stranu. Ve finále i Letohrad spálil několik tutovek, které mohli rozhodnout. Tudíž výsledek zápasu je asi spravedlivým výsledkem pro obě strany.

FK OEZ Letohrad B
Marek Uhlíř, hráč: Kdyby derby skončilo 4:4, nikdo by se nemohl divit. Naše obrana se začátkem zapasu dlouho hledala a Zamberečtí toho mohli využít. Zakončení z naši strany bylo jako v posledním zapase opět kontraproduktivní a na to jsme doplatili. Musím ještě pochválit našeho mladýho gólmana za chycenou penaltu.



Sestavy


1. FC Žamberk
D. Vítek [-] - P. Huška [-] , M. Cvik [-] (86. R. Kos [-] ) , T. Kmoch [-] (38. O. Veselý [-] ) , J. Jírů [-] , J. Stejskal [-] , F. Bartoš [-] , J. Rudolecký [-] (54. O. Lang [-] ) , F. Kořán [-] (64. A. Brebis [-] ) , J. Molnár [-] , T. Kotyza [-]

FK OEZ Letohrad B
J. Uhlíř [-] - J. Procházka [-] (46. J. Javůrek [-] ) , J. Kadlec [-] , M. Filip [-] , V. Dunas [-] (64. Š. Šantrůček [-] ) , M. Hauf [-] , M. Uhlíř [-] , I. Shymchyshyn [-] (68. P. Dušek [-] ) , M. Pokorný [-] , D. Škorpil [-] (82. M. Krejčí [-] ) , M. Štefek [-]

ŽK: 43. I. Shymchyshyn .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Tůma Lukáš - JANEČEK Štěpán, JUREČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Cihlář

Expert: Jakub Komínek
Tip experta: výhra domácích

Žamberku se moc nedaří, ale doma by mohly urvat tři body a posunout se v tabulce nahoru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích