Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 16:30

7.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svitavy tento zápas musí mrzet! Lekci z efektivity dostaly od Ústí.


Branky


5

Utkání mezi týmy Svitavy B a Ústí nad Orlicí B bylo plné vášně, rychlého tempa a dramatických momentů. Hosté se ujali vedení v prvním poločase, ale domácí tým se snažil vrátit zpět do hry. Druhý poločas nabídl bojovný výkon obou týmů, ale hosté si udrželi vedení a odcházeli s vítězstvím 4:1. Celé utkání bylo plné fotbalového emocionálního náboje a ukázalo, že v každém zápase je možné očekávat překvapení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Honza Mikulecký otevírá skóre v 8 minutě!

První poločas dnešního utkání mezi týmy Svitavy B a Ústí nad Orlicí B byl plný vášně, úsilí a neuvěřitelného napětí. Diváci na stadionu i před obrazovkami měli možnost sledovat fotbalové drama, které se v přímém přenosu naskytovalo na hřišti.

Už od prvního hvizdu rozhodčího bylo jasné, že tento zápas bude o zápasech na hrudi, tvrdých soubojích o míč a boji o každý metr trávníku. Hosté z Ústí nad Orlicí B se ukázali jako velmi nebezpeční soupeři, a to hned v 8. minutě, kdy Ondřej Mikulecký zaznamenal gól a poslal svůj tým do vedení 1:0. Atmosféra na stadionu se okamžitě stala nervózní a domácí hráči se pokoušeli vyrovnat.

Svitavy B se snažily odpovědět, přehrávaly, kombinovaly a vyvíjely tlak na branku soupeře. Byli velmi aktivní, ale brankář Ústí nad Orlicí B a jejich obrana byli neúprosní. Snaha domácího týmu byla několikrát zmařena, a když už se zdálo, že jsou na cestě k vyrovnání, přišel další tvrdý zásah.

Ve 31. minutě přidal hostující hráč Martin Popelář druhý gól pro Ústí nad Orlicí B a posunul skóre na 2:0 ve prospěch hostů. Domácí tým Svitavy B byl nucen podniknout ještě větší úsilí, aby se dostal zpět do zápasu, ale poločas skončil bez dalších gólů na obou stranách.

 

 

Sebastian Rejda potvrzuje výhru svého týmu

Druhý poločas tohoto vzrušujícího zápasu mezi Svitavy B a Ústí nad Orlicí B se nesl ve stejném duchu jako první – plný vášně, rychlého tempa a boje o každý míč. Domácí tým Svitavy B si byl vědom toho, že musí v této části hry udělat něco, co by jim umožnilo vrátit se do zápasu a vyrovnat skóre.

Hosté z Ústí nad Orlicí B však nechtěli svou vedení ztratit a dále se pokoušeli kontrolovat tempo hry. Ve 59. minutě se jim to podařilo přidáním třetího gólu, a opět byl v roli střelce Martin Popelář, který poslal hosty do vedení 3:0. To byl tvrdý zásah pro domácí tým Svitavy B, který se však rozhodl nepoddávat.

Svitavy B vydaly ze sebe maximum, snažily se vytvořit tlak na branku soupeře a hledaly cestu k obratu. Odměnou za jejich snahu byla branka v 61. minutě, kdy Jan Palatka snížil skóre na 3:1. To znovu oživilo naděje fanoušků a hráčů na domácí straně. Tým Svitavy B pokračoval v aktivitě a snažil se dostat zpět do zápasu, ale hosté z Ústí nad Orlicí B si udržovali pevnou obranu a čekali na své příležitosti. Ta přišla v 81. minutě, kdy Sebastian Rejda z hostujícího týmu přidal čtvrtý gól, čímž uzavřel skóre na konečných 4:1 ve prospěch Ústí nad Orlicí B.Druhý poločas byl plný emocí, bojů na hranici fyzických možností a dramatických momentů. Domácí tým Svitavy B se snažil, ale hosté byli důslední a si zaslouženě odcházeli s vítězstvím.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Svitavy B
Miloslav Ovad, hráč: Dnešní zápas se nám nevyvedl. Přesto, že většinu času jsme tvořili s míčem my. Soupeř využil vše, co si vytvořil. My jsme se již klasicky trápili s koncovkou. Neumíme proměnit příležitosti a potýkáme se s nízkou úspěšností střelby. Tento zápas musíme rychle hodit za hlavu nevzpomínat na něj




Sestavy


TJ Svitavy B
R. Ťapaják [-] - J. Chlup [-] , J. Špička [-] , M. Fisheriuk [-] (46. M. Brázda [-] ) , M. Ovad [-] (76. T. Polák [-] ) , J. Palatka [-] , M. Ryšavý [-] , J. Škáva [-] , P. Bartoš [-] , Š. Mauer [-] , K. Pikovský [-]

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí B
M. Hortlík [-] - O. Mikulecký [-] , S. Rejda [-] , F. Kočí [-] , Š. Kopecký [-] (74. A. Jansa [-] ) , M. Popelář [-] , P. Tchanturia [-] , M. Krátký [-] , V. Stejskal [-] , D. Řehák [-] , M. Šimek [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: Lukášek Jiří - POKORNÝ Roman, POLÁČEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Cihlář

Expert: Jakub Komínek
Tip experta: výhra domácích

Tady si troufám zariskovat. Ústí bude lehký favorit, ale Svitavy na domácím hřišti budou těžký oponent. Věřím, že Svitavy těsně zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů