Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 17:00

6.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležitý vítězství pro domácí tým: Ústí nad Orlicí B zůstává na vrcholu tabulky


Branky


6

Utkání mezi týmy Ústí nad Orlicí B a Žamberk bylo nejen fotbalovým soubojem na trávníku, ale také důležitým okamžikem pro oba týmy. Hosté ze Žamberka přicestovali s výzvou, kterou představovala jejich aktuální marodka klíčových hráčů, což utkání činilo ještě náročnějším.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Filip Faltus otevírá skóre

Na začátku zápasu hrál hostující tým více na míči, snažil se držet hru pod kontrolou a vyvíjet tlak na domácí obranu. Domácí však neztráceli nervy a dokázali se dostat do vedení velmi brzy. Již v 8. minutě se prosadil Filip Faltus, který zpracoval přihrávku a v precizním zakončení nepustil hostujícího brankáře ke slovu. Tento brzký gól dal domácím týmu důležitý náskok a zvedl morálku hráčů i fanoušků.

Po inkasované brance se hosté snažili vyrovnat, avšak jejich snahy byly často zmařeny pozornou obranou domácího týmu. Ústí nad Orlicí B mělo k dispozici rychlé hráče, kteří se snažili využít brejkových situací. Hra se postupně přesunula více na střed hřiště, kde oba týmy bojovaly o kontrolu nad míčem. V závěru prvního poločasu se objevila další šance na obou stranách, ale brankáři byli na svých místech a udrželi své týmy v bezpečí.

Celkově byl první poločas plný dynamických momentů a dramatických soubojů. Domácí tým se ujal vedení díky brzkému gólu Filipa Faltuse, zatímco hosté se snažili najít cestu k vyrovnání. První poločas poskytl divákům vzrušující fotbalový zážitek, který naznačoval, že druhá půle by mohla být stejně zajímavá.

Ústí potvrzuje dominanci v zápase

Druhý poločas zápasu přinesl zlepšení ze strany domácího týmu. Hra se stala kvalitnější a Ústí nad Orlicí B si dokázalo vytvořit více příležitostí. Filip Faltus potvrdil svou formu druhým gólem v 62. minutě, což bylo pro domácí tým dalším důležitým okamžikem.

Navzdory několika dalším slibným příležitostem se však skóre dále nezměnilo až do 81. minuty, kdy Matěj Krátký přidal třetí branku pro domácí tým. Tím byla výhra Ústí nad Orlicí B prakticky zajištěna.

Hosté z Žamberka se v závěru zápasu pokusili zmírnit nepříznivý stav a v 85. minutě se jim to podařilo, když Mikuláš Cvik snížil na 3:1. Nicméně, to již nemělo vliv na výsledek a domácí tým si odnesl tři body.

Celkově bylo výsledné skóre zápasu 3:1 ve prospěch domácího týmu. Domácí trenér po zápase zhodnotil, že i přes některé momenty ukvapeného hraní byl druhý poločas kvalitnější a výhra byla zasloužená. Hostující tým uznal kvalitu soupeře, ačkoliv je sužován marodkou klíčových hráčů. Komentáře ukázaly, že i přes výsledkovou neúspěšnost si oba týmy váží úsilí svých hráčů a nyní se budou připravovat na další výzvy v nadcházejících zápasech.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí B
Filip Faltus, hráč: Hlavním cílem z dnešního zápasu si bylo odnést tři body, což se nám podařilo. Náš výkon nebyl ze začátku úplně ideální, ale postupnou přibývající minutáží jsme přebírali otěže zapasu a zaslouženě jsme vyhráli, i když je konci jsme si to lehce zkomplikovali zbytečně obdrženou brankou.

1. FC Žamberk
Mikuláš Cvik, hráč: Dneska musíme dát kredit Ústí a říct, že si body zasloužili a především se připravit na příští týden, kdy nás čeká derby s rezervou Letohradu



Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí B
M. Hortlík [-] - O. Mikulecký [-] , J. Kozák [-] , F. Faltus [-] (79. Š. Kopecký [-] ) , M. Hofman [-] (40. M. Popelář [-] ) , F. Kočí [-] , S. Rejda [-] (76. M. Šimek [-] ) , P. Tchanturia [-] , M. Krátký [-] (81. V. Stejskal [-] ) , D. Řehák [-] , O. Skalický [-]

1. FC Žamberk
D. Vítek [-] - M. Cvik [-] , T. Kmoch [-] (67. P. Chládek [-] ) , D. Derka [-] (46. T. Chlumecký [-] ) , J. Jírů [-] , J. Stejskal [-] , F. Bartoš [-] (81. T. Hernych [-] ) , J. Rudolecký [-] (81. A. Brebis [-] ) , O. Veselý [-] , J. Molnár [-] , T. Kotyza [-]

Počet diváků: 114. Rozhodčí: ŠKORPÍK Martin - ZERZÁN Miloš, VOJTA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Filip Cihlář

Expert: Pavel Formánek
Tip experta: výhra domácích

Postavení v tabulce napovídá, budu věřit domácím

Tip: remíza

Tip: výhra domácích