3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 17:00

4.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožek zářil hattrickem: Zámrsk přehrál Dolní Újezd v zápase 3:0


Branky


9

Ve vzrušujícím fotbalovém utkání se střetly týmy Zámrsk a Dolní Újezd. Hlavní hvězdou zápasu byl bezesporu Emmanuel Rožek, který zaznamenal hattrick a výrazně ovlivnil výsledek zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick za 24minut? Žádný problém

První poločas nabídl divákům nejen krásnou letní kulisu, ale také tři branky, které rozhodly o osudu tohoto střetnutí. Emmanuel Rožek, hráč Zámrsku, se stal nezpochybnitelným hrdinou prvního dějství. Už ve 2. minutě se prosadil a poslal svůj tým do vedení 1:0, čímž nastartoval svoji střeleckou show. Nechvíli na to, v 16. minutě, Rožek opět zasáhl. Jeho druhý gól zvýšil náskok Zámrsku na 2:0 a už tehdy bylo zřejmé, že se Dolní Újezd bude muset snažit o zásadní obrat. A jako by toho nebylo málo, Rožek dokonal svůj hattrick v 24. minutě, což posunulo skóre na nepříznivých 3:0 pro hostující tým.

Zámrsk kontroloval, ale neproměňoval

Po dramatickém prvním poločase, kdy tři góly zaznamenal Zámrsk a hostující Dolní Újezd se snažil odpovědět, přišla na řadu druhá půle. Tento díl utkání byl v kontrastu s prvním. Tempo se utišilo a Zámrsk, již s komfortním náskokem, kontroloval průběh hry. I přes to, že druhý poločas nepřinesl další branky, měl Zámrsk nadále v rukou otěže zápasu. Tým však ztratil z prvního poločasu provozní jiskru, což bylo vidět i na promarněných šancích. Obrana domácích hráčů, která ve druhém poločase fungovala bezchybně, si zaslouží vřelou pochvalu. Hostující Zámrsk se totiž přes veškerou snahu a úsilí nedokázal dostat do velkých a nebezpečných příležitostí. Všechny útočné pokusy byly rychle a suverénně zmařeny, a tak se domácí tým mohl pyšnit udržením své branky nedotčené.



Ohlasy k zápasu


SK Zámrsk
Michal Jiráský, hráč: Zápas s Dolním Újezdem byl na jednu branku. Brzy jsme po rychlých gólech vedli 3:0 a poté se zápas jen dohrával. Soupeř se nedostal do žádné větší příležitosti a po našich neproměněných šancích je výsledek dost milosrdný.




Sestavy


SK Zámrsk
P. Laksar [-] - Z. Dušek [-] , M. Dvořák [-] , M. Bálek [-] (84. F. Peterka [-] ) , P. Novák [-] (54. R. Matoušek [-] ) - M. Bezdíček [-] (84. R. Mudrich [-] ) , T. Houžvička [-] , J. Gerčák [-] , P. Formánek [-] - M. Jiráský [-] (75. A. Csernyanszký [-] ) , E. Rožek [-]

TJ Sokol Dolní Újezd
J. Pravec [-] - M. Vanat [-] (50. M. Frňka [-] ) , M. Jireček [-] (75. J. Čejka [-] ) , L. Jireček [-] (82. Z. Štancl [-] ) , P. Frank [-] , M. Nadvorník [-] , P. Fulík [-] , L. Novotný [-] (84. D. Frank [-] ) , P. Dvořák [-] , J. Rejman [-] , Z. Doležal [-]

ŽK: 70. M. Dvořák - 66. M. Frňka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Suchomel Karel - SVĚDIROH Miroslav, ROUSEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Filip Cihlář

Expert: Libor Lebiš
Tip experta: výhra domácích

Zámrsk potvrdí formu a doma zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích