2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 10:30

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Lhenice doma za všechny body


Branky


14

V posledním kole přivítaly Lhenice druhý tým tabulky B tým Českého Krumlova. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod vyšel domácím skvěle. Hostujicí celek pokazil rozehrávku a Pavel Prenner přehodil hostujicího brankáře. V další šanic mířil Jakub Máčl po individuální akci vedle. V další šanci trefil Pavel Prenner tyč. Do vedení o dvě branky šel domácí tým zásluho Jiřího Růžičky ml. Hostujicí celek odpověděl ranou z velkého vápna, kterou Jindřich Dvořák vyrazil. 

Druhý poločas začal šancí Pavla Prennera, ale mířil vedle. Po další akci mířil jen do brankáře Petr Vincik. 

Domácí tým tak získal další důležité body do tabulky a přezimuje na prvním místem s náskokem sedmi bodů. 



Ohlasy k zápasu


SK Lhenice
Ivo Čech (trenér): Přijel k nám druhý tým tabulky a přestože sestava hostí byla velmi "mladá", byl na místě respekt, ostatně ten je třeba mít ke každému soupeři. Udělali jsme čtyři změny v sestavě oproti minulému vítěznému zápasu, což bylo v plánu, měli jsme to tak celý podzim, kádr je kvalitní a pokud jsme zdraví, tak i potřebně široký. Vážím si toho a to, jak fungovala a reagovala lavička v průběhu utkání, bylo skvělé, tak by to mělo být. Samotné utkání jsme začali tak jako minulý týden velmi dobře, aktivně a po celou první půli jsme byli lepší soupeře, který na mě působil trochu zakřiknutě. Pokud bychom vyřešili situace kolem vápna hostí lépe, mohlo být v poločase rozhodnuto, opravdu jsme nehráli vůbec špatně. Je potřeba ale říct, že styl hry soupeře, který chtěl hrát konstruktivně odzadu, nám seděl. Ve druhé půli hosté začali trochu zlobit, ale vyložené příležitosti neměli a protože ani my už jsme žádnou nadějnou situaci nedotáhli do góla, zůstalo skóre poločasové. Myslím, že můžeme být spokojeni, poslední měsíc jsme byli stoprocentní, měli bychom si zapamatovat, jak nastaveni jako tým jsme šli do tohoto utkání, na tom se dá stavět. Děkuju za tuto půlsezónu nejen hráčům, ale i našim fanouškům, snad jsme jim dělali hlavně radost.

FK Slavoj Český Krumlov B
Zdeněk Šváb (trenér): Zápas béčka nebyl podle představ. Kluci kteří nastupuji za béčko si poslední zápasy nevěří a proto bylo ve hře plno chyb. V poločase se o branku prohrávalo, v druhém poločase se tým herně zvedl, výsledek otočil, ale jednokolový náskok neudržel. Máme plno zraněných hráčů, kteří tvrdili muziku v předešlých zápasech a nahradit je je těžké. Je znát že dorostenci hrají dva zápasy za víkend,,jsou unavení a ti co by to měli táhnout v říjnu moc nepotrenovali. Toto vše se poslední zápasy projevuje. V sobotu jedeme do Lhenic a budem se chtít rozloučit s podzimem lepším výkonem. Hráč nikdo



Sestavy


SK Lhenice
J. Dvořák [-] - J. Prenner [-] , I. Štangret [-] , J. Růžička [-] , D. Trojan [-] (64. Z. Jedlička [-] ) - J. Máčl [-] (84. F. Traxler [-] ) , M. Fišer [-] , P. Prenner [-] , D. Jirkovský [-] (80. P. Krejčí [-] ) - J. Růžička [-] (71. M. Janošťák [-] ) , P. Vincik [-] (67. M. Mahák [-] )

FK Slavoj Český Krumlov B
R. Švec [-] - V. Brankov [-] , R. Ryneš [-] , F. Weiss [-] , D. Poláček [-] , M. Matějček [-] (46. M. Lavička [-] ) , Z. Fousek [-] (57. F. Vařil [-] ) , Š. Šindelář [-] , F. Lach [-] , T. Šindelář [-] , M. Trapl [-]

ŽK: 49. J. Růžička , 82. J. Máčl - 83. M. Trapl , 84. T. Šindelář .
Hráči zápasu: P. Prenner , J. Růžička .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kříž Karel - KŘÍŽ Karel, HEINZL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2023 06:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 11:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 09:05

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Václav Hinterhölz
Tip experta: remíza

V tomto zápase se utkají první 2 týmy soutěže, takže předpokládám vyrovnaný zápas s konečným skóre 1:1.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích