Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 15:30

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj rezerv skončil remízou


Branky


14

Po týdnu opět doma, hrála kaplická rezerva, která se v duelu proti B týmu Trhových Svinů chtěla revanšovat za zpackaný zápas s béčkem Českého Krumlova. Tabulkové postavení hovořilo pro hosty, Spartakovcům hrálo do karet domácí prostředí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní minuty byly takové opatrné, čekalo se, s čím vstoupí do utkání soupeř. Po čtvrthodině hry skončila vedle brány tečovaná střela Presniakova. Hosté zahrozili v polovině prvního poločasu. Po centru Tůmy hlavičkoval mimo tři kaplické tyče Vojtěch Pavel. Bezbrankový stav se měnil v minutě sedmadvacáté. Domácí měli výhodu rohového kopu. Přesný centr poslal od rohového praporku Janura a hlavičkující Jan Štrbačka poslal balón mimo Vrábkův dosah pod břevno – 1:0. Uběhly jen dvě minuty a hostující gólman lovil míč ze své sítě podruhé. Lhotský poslal z levé strany prudký centr, ten si na hranici šestnáctky zpracoval Jan Štrbačka a přízemní přesnou ranou k tyči navýšil vedení Spartakovců – 2:0. O několik minut později se dokázali prosadit i hosté. Využili k tomu trestný kop. Povedený centr poslal do vápna Tůma a nepohlídaný František Pavel poslal míč za Schneiderova záda – 2:1. Ve zbývajícím čase prvního poločasu mohli skórovat hráči obou týmů. Nejprve mohl po přihrávce od Korčáka vyrovnat Fatura, ale mířil pouze do dobře vyběhnutého Schneidera. Na druhé straně Kapličtí zahrávali trestný kop ze strany. Po přesném centru Janury hlavičkoval na první tyči mimo kapitán Vávra. Prakticky z protiútoku po povedené kombinační akci zakončoval z pravé strany Korčák, míč poslal jen do bližší tyče. Do kabin na poločasovou přestávku odcházeli tedy o gól spokojenější Kapličtí. První polovina druhého dějství se převážně odehrávala mezi velkými vápny. Moc nebezpečných zakončení k vidění nebylo. Vše odšpuntovala 67 minuta, kdy Janura vysunul Štrbačku, který postupoval sám na branku, dostal se až do vápna, bohužel v rozhodující chvíli se mu míč zapletl a vlastně vůbec nedošlo k zakončení. Možná klíčový moment, pro výsledek celého střetnutí. O chvíli později Dreiling přesným pasem našel na pravé straně Presniakova, který se dostal do vápna, zpětnou přihrávkou oslovil Štrbačku, ten však poslal balón pouze nad břevno Vrábkovy svatyně. Čtvrthodinu před koncem pokoušel střelecké štěstí svinenský Kurali, ale míč prolétl vedle pravé tyče. Krátce na to měli hosté výhodu standardní situace z pravé strany. Po přetaženém centru se k zakončení dostal Kurali, trefil bližší tyč. Sedm minut před koncem se ke střele odhodlal hostující Korčák, Schneider si ránu pohlídal, balón směřující k tyči dokázal vyrazit. Stejně jako před čtrnácti dny v Boršově, tak i v domácím střetnutí s rezervou Trhových Svinů přišli Kapličtí o výhru z posledního útoku zápasu. Svinenští zahrávali trestný kop z poloviny hřiště, dlouhý balón poslal do šestnáctky gólman Vrábek, následovalo prodloužení na zadní tyč, kde Kapličtí neuhlídali kapitána Lukáše Tuschera, který nekompromisním zakončením poslal balón křížnou ranou do brány – 2:2.

 

Zaslal Libor Granec



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Kaplice B
Filip Schneider (brankář): Do zápasu jsme šli s tím, ze chceme odčinit ostudnou prohru z minulého týdne. Zapas jsme začali dobře, hosty jsme do ničeho nepouštěli a naopak my jsme si šance dokázali vytvořit a dvě dokázal Honza Štrbačka proměnit v gól. Bohužel ještě do poločasu soupeř snížil na 2:1. Do druhého poločasu jsme šli s tím, ze se pokusíme přidat další gól a pokud možno žádný nedostat. Bohužel jsme o vedení přišli v posledních vteřinách zápasu, kdy jsme si nepohlídali standardní situaci. Papírově můžeme být s bodem spokojeni, avšak po průběhu zápasu je bod spíše zklamání.

TJ Spartak Trhové Sviny B
Lukáš Tuscher (kapitán): I přesto, že jsme celý týden počítali omluvenky, tak jsme se sešli v dobré sestavě. Asi i proto, že někteří kluci hrali své posty poprvé dostali se domácí do dvoubrankového vedení. Od té doby jsme si vypracovali šance, z nichž jednu proměnil Fanda Pavlů. Druhý poločas jsme navázali na zlepšený výkon z konce prvního poločasu. Domácí mohli rozhodnout samostatným únikem útočníka do již otevřené obrany, ale podržel nás brankář Vrábek. Nám se naštěstí podařilo v poslední minutě vyrovnat. Slíbil jsem klukům, že zde zmíním, že díky mně jsme remízovali, ale beze mě bychom vyhráli.



Sestavy


TJ Spartak Kaplice B
F. Schneider [-] - F. Šedivý [-] , P. Ševčík [-] (14. J. Fejtek [-] ) , M. Lhotský [-] , J. Štrbačka [-] (88. L. Vávra [-] ) , P. Janura [-] , A. Meita [-] (64. O. Janoušek [-] ) , I. Presniakov [-] , T. Vávra [-] , P. Dreiling [-] , N. Popov [-]

TJ Spartak Trhové Sviny B
M. Vrábek [-] - J. Kostohryz [-] (75. P. Vondruš [-] ) , D. Majer [-] , A. Korčák [-] , V. Hruška [-] , J. Tůma [-] , M. Fatura [-] , V. Pavel [-] , F. Pavel [-] , L. Tuscher [-] , J. Kurali [-]

ŽK: 14. T. Vávra , 76. M. Lhotský , 83. P. Janura , 85. O. Janoušek - 86. M. Fatura .
Hráči zápasu: J. Štrbačka - L. Tuscher , M. Vrábek .
Počet diváků: 122. Rozhodčí: Klimeš Jiří - BARTŮNĚK Pavel, ERNST Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 10:55

Tip: výhra hostů

Kaplice drtivou většinu svých bodů ukořistila doma a vlastní prostředí by jí mohlo hrát do karet, pomineme-li poslední debakl. Nevím, jak na tom obě béčka budou s pendly, ale Sviny hrají výbornou sezónu a spíš se přikláním k hostům.

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 11:16

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 06:37

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 16:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 13:39
Miroslav Turek

Expert: Rudolf Švec
Tip experta: výhra domácích

Tipuji výhru domácích 4:1.

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 19:19

Tip: výhra domácích