L. Winkler 9. (p.)
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 15:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledenice doma nestačily na rezervu Trhových Svinů


Branky


9. L. Winkler (p.) - 22. V. Pavel , 88. K. Korčak
16

Trhové Sviny B měly veliké problémy se sestavou. Před odjezdem jich bylo pouze devět. Nakonec se hostům podařilo sehnat dostatečný počet hráčů, a jak už to bývá, tak kolikrát takto dopředu špatně vypadající zápasy končí výhrou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým doma body neztrácí a dobře to s ním vypadalo už po pár minutách, když se z penalty trefil Lukáš Winkler. Zápas, ale moc dobrého fotbalu nenabídl. Domácím se tentokrát vůbec nedařilo, a jako trest přišlo vyrovnání, když se trefil Vojtěch Pavel. Zápas byl plný nepřesností, ale i šancí. Nakonec rozhodl dvě minuty před koncem Kristian Korčak

Hostujicí tým, tak veze překvapivé tři body a pokračuje tak v dobré sezoně. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice
Tobiáš Čouza (hráč): První poločas nebyl fotbalově nijak krásný, rozhodčí musel rozdávat žluté karty za nesportovní chování, a i když padly dva góly, nedalo se na to moc koukat. Propadali jsme ve středu hřiště a nedařilo se nám kontrolovat tempo hry. Druhou půlku se úroveň hry zvedla a oba týmy se začali dostávat do nebezpečnějších šancí. Nedokázali jsme žádné z nich využít, soupeř bohužel ano.

TJ Spartak Trhové Sviny B
Lukáš Tuscher (kapitán): Když jsme se na srazu sešli v počtu devíti lidí, nevypadalo to na úspěšný venkovní zápas v Ledenicích. Museli jsme tak počkat na příjezd dorostenců z daleké Šumavy. Ti ovšem nebyli nadšení, že si fotbalovou neděli prodlouží a tak po slíbené bábovce od paní Popovičů - necháme pozdravovat, Majkle - se nechali přemluvit a doplnili tak náš tým. Zápas jsme čekali náročný a to se i potvrdilo. Na obou stranách byly šance ke vstřelení více než tří gólů, naštěstí ten rozhodující na konci zápasu jsme dali my a pokračujeme v zatím velmi dobré sezóně.



Sestavy


TJ Slavoj Ledenice
M. Cempírek [-] - F. Havrda [-] , L. Winkler [-] , T. Maxa [-] , M. Dudáček [-] , V. Babka [-] (86. P. Dubec [-] ) , J. Fencl [-] , M. Bicera [-] , J. Čermák [-] , J. Kubec [-] (46. T. Čouza [-] ) , P. Trnka [-]

TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - D. Majer [-] (46. L. Macák [-] ) , O. Hruška [-] , M. Smoleň [-] , V. Pavel [-] (62. K. Korčak [-] ) , F. Pavel [-] , L. Tuscher [-] , M. Popovič [-] , J. Kurali [-] , V. Hruška [-] , K. Juráň [-] (46. A. Korčák [-] )

ŽK: 15. J. Fencl , 88. P. Dubec - 9. K. Juráň , 32. M. Popovič , 37. O. Hruška , 38. V. Hruška , 67. L. Tuscher , 83. F. Pavel .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šíma Václav - KLIMEŠ Jiří, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Áčko Svinů hraje v sobotu a jestli Béčko pojede v sestavě, jaká nastoupila proti nám, budou to mít domácí nesmírně složité. Proto více věřím Svinům.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích