P. Volf 38.
1:3
(1:0)
57. D. Poláček (p.)
66. D. Poláček (p.)
84. Z. Fousek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 12:30

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršov poprvé v sezoně prohrál


Branky


38. P. Volf - 57. D. Poláček (p.) , 66. D. Poláček (p.) , 84. Z. Fousek
17

Vedoucí Boršov přivítal nováčka z Českého Krumlova. Ten se, ale tlačí velmi zhurta do popředí tabulky a nakonec se mu podařilo po tomto zápase prodrat až na samotné čelo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostujicí tým nastoupil do zápasu s velkou vervou. Jejich běhavost byla opět velikou zbraní. Do vedení však šel domácí tým. Po hezké akci z levé strany a přihrávce Jaroslava Zedka zakončoval na zadní tyči Petr Volf. Domácí tým vedl a vytvářel si další šance, ale další branku už nepřidali. A to domácí nakonec mrzelo. Hostujicí tým dostal v druhém poločase výhodu pokutového kopu a Daniel Poláček se nemýlil. Výhodu pelalty měl i Boršov, ale Rudolf Švec na míč směřujicí doprostřed ještě stihl reagovat a i když padal na stranu tak míč vykopl. Toto byl rozhodující moment zápasu. Hostujicí tým dostal výhodu druhého pokutového kopu a Daniel Poláček se opět nemýlil. Nervozní zápas pak okořenily dvě červené karty rovnoměrně rozložené na oba týmu. Do sprch šel předčasně domácí Dvořák a hostujicí Šindelář. Šest minut před koncem béčko Českého Krumlova definitivně rozhodlo. Zbyněk Fousek pečetil na 1:3. Hostujicí tým tak jde do čela tabulky. Daniel Poláček vstřelil už jedenáct branek a je na čele tabulky střelců. Naopak Boršov okusil první porážku. 



Ohlasy k zápasu


FK Boršov nad Vltavou
Jaroslav Zedek (hráč): Očekávali jsme boj a to se do puntíku splnilo. Mlaďasové hodně přemotivovaní a běhaví. Krumlov má dlouhodobě kvalitní práci s mládeží, takže jsme věděli co nás čeká. My hráli svoji hru a zaslouženě vedli. Pak jsme měli další šance a mohlo být po zápase. Mlaďasové začli být nervozní a přestali hrát, lehce přidrzli a emoce se navyšovaly až sudí dal dvě červený. Trochu Jsem viděl sebe v dorostu Čtyráku. Když jsme v divizi dorostu měli skore 29:1 a chodili pomáhat mužům, jak mistři světa. Za hosty vyrovnal Krumlovský Čvančara. Za mě přísná. Pak sudí písknul penaltu nám. Ta byla taky přísná. Kdybychom ji proměnili, tak by to Krumlov položilo a myslím si, že by padalo ještě pár karet. Nicméně jsme ji nedali a druhá penalta byla pro nás hřebík do rakve. Alespoň nám lehce spadnou hřebínky a jedeme dál!

FK Slavoj Český Krumlov B
Zdeněk Šváb (trenér): Trpělivě jsme šli pro dobrý výsledek, je vidět že i když se zápas kryl s áčkem, tak mladíci umí hrát kvalitní fotbal. Domácí sice daly první branku, ale při kvalitě hry jakou jsme předváděli nás nezastavili. Je pěkné se dívat na tabulku, věděli jsme že to půjde, ale netušili že tak dobře.



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou
P. Trčka [-] - F. Filištein [-] , R. Kofroň [-] (86. J. Šefčík [-] ) , F. Benhák [-] , V. Čuřík [-] , P. Volf [-] , J. Staněk [-] , T. Vaverka [-] , J. Zedek [-] (86. J. Havlíček [-] ) , T. Dvořák [-] , J. Lísal [-]

FK Slavoj Český Krumlov B
R. Švec [-] - P. Filip [-] , F. Weiss [-] , Š. Šindelář [-] , L. Trapl [-] , V. Brankov [-] , R. Šára [-] , D. Poláček [-] , M. Pils [-] , F. Lach [-] , V. Kubát [-] (74. Z. Fousek [-] )

ŽK: 36. F. Filištein , 71. J. Zedek , 85. R. Kofroň - 32. M. Pils , 55. R. Šára , 60. F. Lach , 61. P. Filip . ČK: 73. T. Dvořák - 78. Š. Šindelář .
Hráči zápasu: D. Poláček , R. Švec .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: BRODSKÝ Ondřej - TRKOVSKÝ Tomáš, ŠPELINA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Lukáš Ardó
Tip experta: výhra hostů

Krumlovská “juniorka” to bude mít těžké, ale myslím si že odvezou všechny body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích