J. Fencl 62.
1:1
(0:1)
41. F. Weiss
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 15:00

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledenice s rezervou Českého Krumlova smírně


Branky


62. J. Fencl - 41. F. Weiss
14

ledenice čekal na domácím hřišti nováček soutěže Český Krumlov B. Tomu úvod soutěže vyšel parádně a tak se dal čekat pěkný fotbal na obě strany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil hostujícímu týmu. Rezerva Českého Krumlova si vytvářela šance, ale do vedení šla až chvíli před poločasovou pauzou. to se prosadil Filip Weiss. Druhý poločas zase naopak patřil domácím Ledenicím. Ty si vytvořily šance, ale více než vyrovnat se jim nepodařilo. Vyrovnání zařídil obránce Jan Fencl. Zápas tak skončil spravedlivou remízou.

Hostujicí tým tak poprvé v sezoně nebodoval naplno.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice
Tobiáš Čouza (hráč): Po celkem klidném zápase v Olešnici nás doma čekala docela jiná atmosféra. Z Krumlova přijelo hejno maminek podpořit své syny. Uhnízdily se přímo vedle střídačky hostů a svým kdákáním se snažily zbytečně eskalovat situaci na hřišti. Za efekt to mělo pouze rozdovádění krumlovského trenéra, který byl později červenou kartou přinucen opustit hřiště. Zápas probíhal v tempu. Mladý Krumlov se nás snažil uběhat, ale v soubojích jsme měli navrch. První poločas jsme se trochu rozkoukávali, ale po změně stran a hlavně ke konci zápasu jsme už byli nebezpečnějším týmem. Obecně nás Krumlov zklamal, fotbalově i lidsky. Potřeba hádat se a nesportovně urážet soupeře k fotbalu nepatří. Zároveň nijak krásný fotbal nepředvedli. Za sebe chci říct, že mě takováhle ztráta bodů v domácím zápase mrzí. Zápas byl v našich rukou, jen jsme neproměnili šance.

FK Slavoj Český Krumlov B
Zdeněk Šváb (trenér): Spravedlivá plichta. První půle jasně jsme byly lepší ale neproměnili velké šance, do druhé půle zase přidali domácí podařilo se jim vyrovnat.



Sestavy


TJ Slavoj Ledenice
M. Cempírek [-] - F. Havrda [-] , L. Winkler [-] , T. Čouza [-] , M. Dudáček [-] , V. Babka [-] , P. Dubec [-] (57. T. Maxa [-] ) , M. Bicera [-] , J. Čermák [-] , M. Bednář [-] (46. J. Fencl [-] ) , J. Kubec [-]

FK Slavoj Český Krumlov B
R. Švec [-] - R. Ryneš [-] , T. Gelnar [-] , D. Poláček [-] , F. Weiss [-] (65. P. Filip [-] ) , M. Matějček [-] (65. Z. Fousek [-] ) , M. Trapl [-] (79. Š. Šindelář [-] ) , M. Pils [-] (75. V. Brankov [-] ) , F. Lach [-] , T. Šindelář [-] , V. Kubát [-] (65. L. Trapl [-] )

ŽK: 73. T. Čouza - 74. R. Ryneš , 81. P. Filip .
Hráči zápasu: J. Fencl .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Mráz Marek - HÁJEK Vladislav, KRČÍN Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tady to je hodně těžké...ale už ten Krumlov musí někdo zastavit a myslím že Ledenice doma zápas zvládnou