0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučovice vezou bod z Frymbuka


Branky


15

Zápas dvou týmu vzdálených od sebe třináct kilometrů nabídl hlavně velký boj o každý metr. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivně začal tým hostí, který si vytvořil několik příležitostí, ale zakončení bylo velice špatné. Frymburk se spolehl na standardní situace, ale ani on se do kloudného zakončení nedostal. V druhém poločase se obraz hry nezměnil. Loučovice se dostaly do dvou vyložených šancí, ale Marek Vítek v domácí bráně jim zabránil jít do vedení. Domácí Frymburk se spolehl na brejky, ale ty se mu nepodařilo dotáhnout do zdárného konce. Branka nepadla a tak se body dělí. Pro oba týmy jsou to první body v sezoně. Za týden ani jeden tým nečeká nic lehkého. Frymburk jede do Mladého, Loučovice do Českého Krumlova. 




Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk
Milan Račák (kapitán):

Vltavan Loučovice
Lukáš Ardó: Zápas s Frymburkem pro nás nikdy není lehký a pocítili jsme to i tentokrát. Zápas jsme začali aktivně a ihned jsme se dostali do tempa. Kluci z Frymburka se dostávali do šancí převážně ze standardních situací. První poločas jsme bránu ohrozili střelbou, která se podobala mladším žákům. Druhý poločas jsme měli dvě tutovky, které chytil Marek Vítek, Frymburk měl pár šancí z brejků, ale to bylo asi vše. Chtěli jsme 3 body, bohužel vezeme 1.



Sestavy


FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - J. Šisler [-] , J. Ribár [-] - M. Račák [-] , V. Hornát [-] - M. Králik [-] , F. Fatura [-] (46. M. Malina [-] ) - V. Tomka [-] (80. O. Malák [-] ) , S. Budík [-] , P. Tichovský [-] , D. Antl [-]

Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - J. Peltán [-] , T. Dostál [-] , O. Šeda [-] , J. Vnuk [-] (46. R. Černoch [-] ) , Z. Chupík [-] (70. T. Ardó [-] ) , B. Bäuml [-] , J. Kališ [-] , D. Chupík [-] (88. A. Ferenc [-] ) , M. Zayml [-] (58. B. Dočekal [-] ) , L. Ardó [-]

ŽK: 60. L. Ardó .
Hráči zápasu: M. Vítek - L. Ardó .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: Křížek Danek - VELFL Matyáš David, MAREK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

S oběma soupeři jsme již hráli a bude to mezi nimi dost vyrovnané. Tipuji remízu 2:2

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích