Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | Bruntál | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na krásně připravené hřiště do Staré Vsi zajížděly Karlovice!


Branky


3

Krásný slunečný den, přes 200 diváků, vůně grilovaných klobásek. Taková byla kulisa prvního domácího zápasu v letošním roce ve Staré Vsi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned úvod utkání Karlovicím moc nevyšel!

Tentokrát čekal domácí tým těžký soupeř, jeden z adeptů na titul mistra okresu a tím byl Sokol Karlovice. Tento tým tuto sezónu prohrál ze 17 zápasů pouze dva, takže se očekával těžký boj. Stará Ves kvůli špatnému terénu hřišť 14 dní nehrála fotbal a tak se hráči nemohli dočkat až opět naskočí na trávník. Když rozhodčí Štěpaňuk Miroslav poprvé pískl do píšťalky, začalo se hrát ve vysokém tempu a hned ve 2.minutě utkání padl první gól, který dal z centru z pravé strany vápna Kamil Pauler. Stará Ves dostala soupeře pod tlak a když si na půlce převzal míč Pavel Kučera prošel sám až k velkému vápnu, dokázal ho soupeř zastavit jen za cenu faulu. Trestný kop poté sám Kučera kopl nechytatelným způsobem a bylo to v 11.minutě 2:0. Když o deset minut později zavěsil ještě František Škuta, bylo jasné, kdo je na hřišti pánem. Domácí mužstvo kontrolovalo hru a těsně před koncem prvního poločasu skóroval ještě po závaru v malém vápně Libor Gregovský.

Do druhého poločasu se šlo za stavu 4:0 pro domácí!

Druhá půle se již hrála v mírnějším tempu, Stará Ves vystřídala 7 hráčů a šetřila síly na další utkání. Na další gól si diváci počkali až do 84.minuty, kdy za hosty snížil skóre Wilczek Kamil. Konec zápasu byl na dohled, ale do šance se ještě dostal Matěj Papaj a ve svých 19 letech si připsal svůj druhý mistrovský gól v novém klubu. Na celkovém výsledku 5:1 se tedy podílelo 5 střelců z domácího týmu.  Celkově se hrál na obou stranách čistý fotbal bez zbytečných faulů, ale i přes to sudí udělil 3 žluté karty, z toho jedna byla pro domácího hráče.



Ohlasy k zápasu


Nutno ještě vyzdvihnout suverénní výkon rozhodčího pana Štěpaňuka, který i ve svých 70 letech předvedl opravdu skvělý výkon.
Musíme uznat, že dnešní utkání vyhráli zaslouženě domácí a my se musíme dívat dál. Příští kolo k nám zajíždí mužstvo z Brantic, které je sice momentálně na posledním místě tabulky, ale jarní výsledky mají velmi překvapivé a proto nás nečeká na domácím hřišti lehké utkání.



Sestavy


TJ Sokol Stará Ves
K. Kohout [-] - F. Škuta [-] , L. Gregovský [-] , P. Kučera [-] , T. Král [-] , M. Kutlák [-] , K. Pauler [-] , L. Šimko [-] , R. Přecechtěl [-] , S. Kováč [-] , T. Bednář [-]

Sokol Karlovice
A. Krupa [-] - B. Vyroubal [-] , M. Raiskup [-] , R. Láníček [-] , L. Rohel [-] , B. Procházka [-] , V. Matuška [-] , J. Vikartovský [-] , T. Navrátil [-] , K. Wilczek [-] , J. Jošek [-]

ŽK: 45. F. Škuta - 11. L. Rohel , 40. T. Mikeska .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Štěpaňuk Miroslav - RIEDEL Adolf (N), DOLEŽEL Adam (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů