Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 13:30

1.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kanár zazpíval a body zůstaly v Rakovníku +FOTO


Branky


0

Nedělní odpoledne se neslo opět ve fotbalovém duchu, tentokrát proti sobě nastoupili hráči klubů SK Rakovník a SK Lány. Domácí překvapili hned v prvním kole svojí premiérové účasti v okresním přeboru jednoznačnou výhrou. Tým SK Lány si z Rakovníka odvezl místo tří bodů jen “kanára”.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích byla už v prvním poločase vyjádřena gólově

V rámci pokračování prvního kola okresního přeboru na Rakovnické hřiště zavítal celek SK Lány, který vyzval rezervu místního SK. Hned 3. minuta uvedla zápas ostrým soubojem, po kterém zůstal na zemi domácí Cibulka. Začátek zápasu byl v režii domácích, kteří šli do rychlého vedení, prosadil se Krupička. Šanci na  bleskovou odpověď měl Vejrážka po zaváhání obránce na hranici šestnáctky, ale vyprodukoval jen slabou střelu, která brankáře neohrozila. V 10. minutě na druhé straně šanci domácích promarnil Sklenka. Hosté se pak více osmělili a u dvou ladších příležitostí byl Vejrážka. Nejprve z hranice vápna nezamířil přesně a v zápětí centroval před bránu, ale domácí obrana i následnou střelu odvrátila. Po nadějné pasáži se hosté v následujících minutách v aktivitě poněkud odmlčeli a míč drželi na svých kopačkách opět více domácí, Lánští spoléhali na jednoduchou hru s "brejky". Zajímavou akci nastartoval za domácí aktivní Krupička, nahrával do nadějné šance na Fojtíka, ale obránce ho odstavil od balónu čistě. Kapitán domácích Fojtík si spravil náladu záhy a ve 23. minutě zařídil další branku. Ze standardní situace obstřelil zeď a bálon zapadl mimo dosah Nováka. V 35. minutě zahrával standardní situaci Sklenka, ale nepotrestal faul na svého spoluhráče Krupičku. Skóre se v prvním poločase pohnulo v neprospěch hostů ještě jednou, Krupička našel před bránou volného Vydru, který dopravil skluzem míč za brankovou čáru. V prvním poločase tedy hráči odcházeli ze hřiště za stavu 3:0 pro domácí družstvo.

V druhém poločase SK Rakovník góly dokončí "kanára"

Dvě minuty po zahájení druhého poločasu domácí na nic nečekali a připsali do účtu zápasu další čárku. Sklenka se opřel do balónu z vápna, Novák jeho pokus vyrazil jen k nepokrytému Plačkovi, který s pomocí teče hostujícího obránce dostal míč do sítě po čtvrté. Zápas pokračoval i nadále tlakem domácích, ze kterého ale vytěžili jen nastřelenou ruku na hranici pokutového území. Dožadovali se penalty, ale rozhodčí Titlbach rozehrání umístil mimo pokutové území, tedy žádná penalta se zatím nezahrávala. Pak se v nadějné šanci ukvapil Sklenka, který jen laxně naložil se slibnou příležitostí. Změnu skóre zařídil až penaltový zákrok na Cibulku, který Hertl z nařízené desítky bezpečně proměnil. Poslední a v pořadí šestý gól pak přidal po nahrávce od Hertla zkušený Plaček, který korunoval převahu Rakovnické rezervy v průběhu celého duelu. 



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník B
Miroslav Procházka (trenér SK Rakovník): Dnešní utkání rozhodl kvalitní kolektivní výkon našeho týmu, který nastoupil v kombinované sestavě hráči z A-mužstva, B-mužstva a staršího dorostu. Hrálo se výhradně na branku Lán a my šesti góly převahu potvrdili. Věřím, že při této nastavené koncepci můžeme přehrát každý tým a budeme hrát na špici tabulky. Za týden jedeme pro tři body do Janova.




Sestavy


SK Rakovník B
T. Pešek [-] - M. Rohla [-] (46. P. Tvrz [-] ) , M. Cibulka [-] , Z. Červený [-] , J. Hamouz [-] - M. Fojtík [-] , J. Sklenka [-] (58. R. Hertl [-] ) , P. Vydra [-] (81. M. Tvrz [-] ) , R. Hamouz [-] - J. Plaček [-] , M. Krupička [-]

SK Lány
L. Novák [-] - J. Loskot [-] , J. Krátký [-] , P. Dudášik [-] (70. D. Keller [-] ) - D. Pavelka [-] , D. Dudášik [-] , D. Rajgl [-] (81. D. Jirava [-] ) , J. Matějka [-] , Č. Dolák [-] (63. P. Rajgl [-] ) - L. Švolba [-] , O. Vejrážka [-] (46. V. Loskot [-] )

ŽK: 76. J. Hamouz - 18. J. Krátký .
Hráči zápasu: J. Plaček .
Místo: Městský stadion. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.